:: 2. Pindsvinesnak & flugtforsøg ::

11.4K 187 144
                                    

V I R G I N I A

Jeg sætter mig op med et gab, jeg strækker mig og rejser mig op, jeg tager tøjet fra i går på. Fuck jeg føler mig klam. Men irriterende, forfærdelige Jennifer skal selvfølgelig ødelægge det. Jeg stønner irriteret og kigger ind i skabet, hun har ikke overset den mindste detalje, fuck jeg hader hende.

"Hvem har gjort det?" Jeg snurrer rundt og kigger forskrækket hen på Jayden, han står lænet op ad dørkammen og studere mig. "Gå nu bare." Jeg kigger bedene hen på ham, men han ignorerer mig og træder tættere på. "Hvem?" spørg han igen og rør ved tøjet. "Jennifer." svarer jeg toneløst. "Dullen du æder hver frokostpause." tilføjer jeg og smækker skabslågen i igen. "Har du overvejet at give igen?" Jeg sender ham et opgivende blik, inden jeg ruller med øjnene. "Du forstår det ikke, forsvind nu bare." Jeg trækker cardiganen tættere ind til mig. "Jeg kan godt give dig ret i den første." Han smiler skævt og trækker sin hoodie af. "Men den sidste er jeg uenig i." Han rækker hoodien frem mod mig. "Nej." Ordet flyver ud af min mund, før jeg for tænkt mig ordentligt om. "Nej?" Han hæver udfordrende et øjenbryn. "Jeg kommer ikke til at gå i dit tøj." fortæller jeg ham roligt og lægger armene over kors. "Jo du gør." griner han. "Og hvis du ikke selv tager i mod den her, tvinger jeg dig ned i alt mit tøj, efter jeg har vasket dig." Et frækt glimt visser sig i hans øjne. "Æw." Jeg tager frastødt imod hans hoodie. "Du smutter i bad, også laver jeg morgenmad." Han drejer om og går med faste skridt ud af værelset.

Jeg sukker og går mod badeværelset, jeg åbner døren, går ind, lukker og låser den, inden jeg trækker tøjet af, smider det i en bunke og går ind i bruseren. Sådan her havde jeg ikke forestillet mig, at min juleferie skulle gå. Slet ikke. Fanget med en fuckboy. Men han kan lave mad, så jeg dør ikke, og jeg bliver heller ikke forgiftet, eller noget i den stil. Det et skridt på vejen mod at overleve. Hvis han altså ikke bliver træt af mig og ender med at forgifte mig. Eller jeg forgifter mig selv, for at slippe af med ham.

Jeg bliver færdig og smutter ud af bruseren, jeg for fat i et håndklæde, og binder mit hår op i det, i den der dims. Jeg trækker Jaydens hoodie over hovedet, tager mine trusser og bukser på, inden jeg smiler og går ud fra badeværelset. Jeg vil holde jul, bare herinde i stedet for derude. Selvom jeg stadig fortrækker ude, helt klart. Hjælp.

Jeg snupper Romeo og Julie fra mit natbord og går med den ned i køkkenet, Jayden står og hører musik, alt for højt til at han kan hører mig. Jeg hører det tydeligt, selvom han har høreproper i. Det julemusik, for at være helt præcis Rocking Around the Christmas Tree. Jeg elsker den sang! Jayden smiler stort, imens han nynner og danser med, samtidig med at han laver pandekager, han ligner mig, når julen nærmer sig. Langsomt breder et smil sig på mine læber, og jeg læner mig op ad dørkammen, sangen fortsætter og da den slutter bliver den efterfuldt af Last Christmas, han skråler med på den som en sindssyg, det værre end mig, og det fortæller en del. Men, han kan faktisk godt synge, det forskellen, det lyder ikke forfærdeligt som mit, det lyder godt. Jeg står endnu et par minutter og betragter ham, inden jeg selv bliver revet ind i det og skråler med som en sindssyg. Jayden snurre rundt og kigger overrasket på mig, han lukker overrasket munden og slukker musikken der spiller fra en lille grøn dims.

Du kan ikke slukke All I wan't for Christmas. No way.

Jeg skråler videre, til den er færdig i mit hoved, også stopper jeg også. Jayden skal helst ikke blive døv, så kan han ikke hører, hvilken mad jeg vil have. Jayden står bare og glor overrasket på mig, langsomt forvandles det til vrede. Menstruation. Jeg er helt sikker, Jayden har menstruation. "Jeg havde engang et pindsvin, men det døde af mælkeforgiftning, fordi mælken var gammel, eller også var det af regnorme-forgiftning? Ved du, hvad det er? Det er et kompliceret emne, fordi regnorme er meget komplekse, de er slimede af en grund, jeg ikke kender. De er også lange, medmindre de er babyregnorme, babyregnorme er kortere, tror jeg, jeg har aldrig set en. Men jeg så engang en regnorm føde, det var meget fascinerende, har du nogensinde set sådan en? Nej vel? Det tænkte jeg nok, men farvel, vi ses nok, en gang i fremtiden, hvem ved? Om to minutter? En time? En dag? Måske aldrig? Hvem ved?" Jeg bakker langsomt bagud, indtil jeg støder op i væggen, Jayden blinker forvirret et par gange, inden han nærmer sig mig, jeg kigger mig nervøst omkring. Hjælp. Hans hånd lægger sig lige ved siden af min venstre kind, hans højre. "Du skal aldrig, og jeg mener aldrig udspionere mig sådan igen." hvæser han koldt. "Det var en sjov historie, jeg kom bare lige forbi, jeg var på vej væk igen, men du ved julemusik er bare skønt, og især Rocking Around the Christmas Tree, og Last Christmas, men også All I wan't for Christmas, så ja jeg blev lidt fanget, og du sang ikke dårligt, det lød meget godt. Men jeg skal nok holde mund omkring det, altså intet problem. Hvem har jeg også at fortælle det? Min egern Egon? Endnu en sjov historie, Egon bor i min have, han forventer faktisk, at jeg kommer hjem og fodre ham, og a-"

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now