:: 10. Blå øjne & brændene æg ::

7.4K 92 214
                                    

V I R G I N I A

Jeg sætter mig smilende op, Jaydens arm ryger ned fra mig, 10 december så lidt tid igen, eller hvad? Hvad hvis mine forældre ikke kommer? Hvad hvis de ikke finder mig? Hvad hvis... Nej! Jeg skal ikke være her med Jayden en hel måned. Måned. Nej.

"Baby" mumler Jayden hæst, "stop med at kalde mig det!" Udbryder jeg irriteret og slår til ham, "baby" han griner og sætter sig op, "baby" "baby" "baby" "baby" "baby" "baby" "baby" "ba..." "Hold så mund!" Jeg slår irriteret til ham, "jeg vil gerne stønne det i dit øre hvi..." "Ik' fuldfør den sætning!" Jeg sender ham et faretruende, "hvis du stønner mit", afslutter han, "ad for helvede!" Jeg skubber ham hårdt ud af sengen, "av".

"Du er så klam!" Udbryder jeg forfærdet og kigger ned til ham, "du så ond", mumler han og tager sig til armen, "jeg får et blåt mærke", mumler han og sender mig et ondt blik, "næste gang bliver det dine øjne", hvæser jeg irriteret, "mine øjne er brune", fnyser han. Idiot.

"Jeg trænger til et kys", han kravler smilende op i sengen og mod mig, "har du en bamse?" Joker jeg og kravler bagud, "mh nej, men jeg har noget, der kunne minde om en", han smiler skævt og griber fat i min arm, "du kan ikke flygte", han bider sig i læben, "kaldte du mig lige en dukke?" Spørg jeg og lægger en hånd på hans bryst, for at stoppe hans krop der langsomt nærmer sig min.

"Du en tøs, det er det sammen", mumler han hæst og skubber imod min hånd. "Du så led", mumler jeg og sender ham et ondt blik, "og du kan lide det", han smiler skævt, "det her er en af de ting ved det, jeg hader mere end meget andet", jeg puffer til ham, men han rykker blot tættere på, "så du kan lide de andre? Doll?" "Stop med det der Jayden!" Udbryder jeg irriteret, "ikke før jeg får et kys", han sender mig et forførende smil, "et med tunge" tilføjer han. Hvor gammel er han? 2? "Eller hot sex ville være bedre" han fugter smilende sine læber og kravler ind over mig, jeg lægger begge mine hænder på hans bryst og prøver at skubbe ham væk, "jeg har brug for et kys, og jeg vil have det nu", han sender mig et bestem blik, "du opføre dig som et lille barn, der ikke må få sin lejetøjs superhelt", mumler jeg irriteret og sender ham et anstreng blik.

"Frækt" han bider sig i læben og sender mig et forførende blik, "æw Jay din lus!" Udbryder jeg og skær ansigt, "hotti giv mig nu bare det kys... Og måske lidt mere" han fjerner roligt mine hænder fra sit bryst, "du må gerne lægge dem der senere, men lige nu skal jeg bare ned til dig, okay?" Han vrikker smilende med øjenbrynene, "ad Jayden, stop dog og slip mine hænder" mumler jeg og prøver at komme fri, "giv mig mit kys frivilligt, eller jeg tager det og gør det frivilligt", han smiler skævt, da han siger det sidste. "Jayden du skal ikke kysse mig, okay? Det ikke okay" piver jeg, "please" beder jeg. Han sukker dybt og slipper mine hænder, inden han hurtigt bukker sig ned og stjæler et kys, han springer væk, inden jeg kaster mig efter ham.

"Efter det her, er det ikke kun dine øjne der vil være blå!" Snære jeg, han piver og løber ud ad døren, jeg spæner efter ham, "du fanger mig aldrig", råber han og griner hæst, "du er så død!" Jeg øger mit tempo, "altså hvis du ikke dør inden, så dårlig din kondition er", han griner hæst og løber ned ad trapperne.

Åh nej, jeg hader trapper.

Kom så Virginia, jeg tager de første trin og sætter så farten op, farten op. Jeg skulle aldrig have gjort det, jeg snubler og ryger med et skrig mod jorden. Dog rammer jeg aldrig trappen, jeg bliver grebet. Jeg kigger forvirret op i Jaydens brune øjne, "et kys mere?" Han sender mig et bedene smil, "nej ad.... Men tak" jeg sender ham et forsigtigt smil og prøver at komme ned og stå, men Jayden er Jayden, og han holder fast.

"Det nu du slipper, så jeg ikke slår dig", jeg dasker blidt til ham, "eller jeg kunne holde fast, til jeg fik mit velfortjente kys", han sender mig et smil, "normalt får man kys, når man ikke har været andet end sød", griner jeg og sender ham et irriteret blik, "og det er forsent for dig", tilføjer jeg hurtigt, "well" han slipper mig med et smil, jeg rammer jorden med et skrig, "av" piver jeg og slår til hans ben, "av... Jeg tror jeg har brækket det. Du slår bare såååå hårdt", han himler med øjnene og går ned, "tag i det mindste nogle bukser på!" Råber jeg efter ham, imens jeg sender ham en masse dræber blikke og naivt håber på at slå ham ihjel med dem.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now