:: 7. Jay er hot & bløde puder ::

7.8K 98 152
                                    

V I R G I N I A

"Jay" jeg sidder på knæ ved Jaydens seng, jeg rusker blidt i hans krop. Han ligger og vrider sig, i mens han mumler uforstående ting. En ting forstår jeg dog, han har mareridt. Og det er ikke et af de sjove.

"Jay" hvisker jeg blidt og griber fat i hans arm, et skrig forlader hans læber, og han sætter sig bræt op.

"Virginia" han kigger chokeret ned på mig, "er du okay?" Jeg rækker blidt ud efter hans hånd for at berolige ham, men han trækker sig. Han skubber sig væk fra mig. "Fuck af" han sender mig et koldt blik og prøver at lægge låg på alle de følelser der maler hans ansigt. 

"Undskyld" mumler jeg lavt, "tilgiv mig" mumler jeg bedene, "nej" fnyser han og sender mig et dømmende blik, "Jay please" beder han, "nej, og fuck så af" udbryder han irriteret. "Nej Ja..." "Jeg sagde fuck af", udbryder han irriteret, "hvad hvis jeg laver mad?" Tilbyder jeg ivrigt, det plejer at hjælpe, når Jay gør det. 

"Så vil jeg hellere æde rottegift", et svagt smil glider over hans tomme øjne, inden det hurtigt bliver smidt om bag det chokolade brune lag. "Det er nok også, hvad det ender med at blive", mumler jeg stille, "men vil du ikke nok tilgive mig?" Spørg jeg bedene og sender ham et tiggende blik. 

"Hvad kan jeg gøre?" Et stille smil beder sig på hans læber, "som ikke er sex", mumler jeg med blussende kinder, "du skal gentage efter mig", han smiler bredt og kigger smilende ned på mig. Åh nej. Jeg fortryder allerede.

"Jeg Virgin, er Jayden Macknife helt underlegen, han er min gud, og jeg har et billede i mit skab af ham, jeg tilbeder det hver dag efter skole. Jayden er min drømmefyr, og jeg vil hellere end gerne være hans sexslave", æw nej "hvis ikke jeg havde et tørt og dumt omdømme at holde oppe", aldrig, "jeg var mega dum igår", jeg er enig, virkelig dum, "jeg vil aldrig tilgive mig selv, faktisk vil jeg gå så langt, som at æde min egen mad, og underholde Jayden (min evige helt og frelser) resten af ferien (hellere end gerne). Jeg elsker dig Jayden". Adddddddd. Nej.

"Gentag, det' kun første del" han smiler og kigger afventende ned på mig, jeg mener det ikke, jeg mener det ikke, jeg mener det ikke.

"Undskyld Jayden min helt, for at jeg var ond i går. Du super hot, og jeg kunne dig godt, men mit omdømme er tørt, og jeg elsker det. Undskyld, jeg elsker dig". Mumler jeg hurtigt og kigger ned i jorden.

"Nope, gør det ordenligt" han lægger armene over kors og kigger afventende ned på mig.

"Jeg Virgin...." Jeg smiler anstrengt og fortsætter: "Vil aldrig blive ligeså god som Jayden, som er min helt. Jeg tilbeder ham vær dag, fordi jeg er så stalker agtig, at jeg har et billede af ham. Jeg er dum, og ville gerne gå i seng med ham igen og igen, hvis ikke det var for mit tøre omdømme, jeg bliver nød til at holde oppe. Jeg æder gerne min egen mad, undskyld Jayden min evige helt og frelser, jeg elsker dig. Undskyld". 

"Aw Virgin altså" han griner lavt, "jeg gengælder ikke følelsen", smiler han stort, hold nu mund.

"Når men fortsæt, snak lidt om min hotte personlighed og udsende", han smiler stort.

Hvilke? 

"Jayden er hot, han er mega over lækker, og jeg kvæles nærmest i mit eget savl, når jeg ser ham. Han er den hotteste fyr, jeg nogensinde har set. Jeg er mega glad, for at jeg får lov til at være låst inde med ham her. Jeg elsker hans mange humørsvingninger, de bare super fantastiske. Og sidst, men ikke mindst, elsker jeg hans super Elskværdige måde at knuse kvinders hjerter på. Wow siger jeg bare", jeg smiler stort og falskt og sender ham et par flirtende blikke.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now