:: 6. Druktur & åndsvage bemærkninger ::

8K 90 104
                                    

Jeg orker ikke at rette. Så hvad siger i til, at rette for mig? Hvis i ser en fejl, så skriv. Orker ikke selv😂

•••

V I R G I N I A

"Virgin" jeg åbner irriteret øjnene ved lyden af Jaydens stemme, "Viiirgin" han rusker utålmodigt i mig, "hvad?!" Jeg sender ham et irriteret blik, "du ikke sur vel?" Han vrikker smilende med øjenbrynene, "du kan ikke holde dig fra mig". Er det ikke ham, der er på mit værelse? Eller har jeg misforstået noget?

"Jayden, det her er mit værelse", jeg skubber mig op og sidde, "detalje" han smiler og trækker mig ind i et kram, "æw! Slip mig! Du smitter! Urgh... Ad, æw, slip, Jayden lus!!!" Jeg skubber og sparker, men han slipper ikke. Hans krop falder derimod længere ind mod min, "omg Jayden, jeg skriger, hvis du ikke slipper", "omg Virgin ingen kan høre dig", han kigger overrasket ned på mig, "suprise" han fniser og falder ned i sengen og falder i søvn. Jeg håber for hans vedkommende, at han bare har været oppe hele natten og ikke røget hash. Igen.

"Jayden?" Jeg lægger en hånd på hans arm, men trækker den straks til mig. Han er iskold, har han siddet på taget i løbet af natten? Er idioten klar over, at han kan få lungebetændelse? Jeg vil ikke være syg! Jeg skubber hurtigt Jayden ud på gulvet, så han vågner med et sæt, "hvad fuck?!" Han kigger spørgende op på mig, "du er iskold", fortæller jeg ham og lægger armene over kors, "æh tak for at varme mig" han ruller med øjnene ad mig og kravler op i sengen til mig...

"Vi kan hurtigt gøre det, to minutter også ligger vi begge badet i sved og s..." "llalalalalal" jeg klasker mine hænder op til mit øre og fortsætter, til Jayden stopper mig. Han kigger irriteret ned på mig, "stopstopstop" "du giver mig hovedpine", han sender mig et irriteret blik, "og det tror du ikke, at du giver mig?!" Jeg kaster irriteret en pude efter ham, "men du irriterer mig mest", han kaster puden tilbage, "nej! Du irriterer mig mest", jeg kaster mig irriteret over ham med en pude, "nej jeg gør ej" "jo" "nej" "jo" "nej" jeg slår hårdt til ham med puden, "stop så!" Jeg slår hårdt til ham igen, "du er møg irriterende", udbryder han irriteret og skubber mig væk, "nej j..." "jojojo" han griner hæst og ryster på hovedet, "du er møg hamrende irriterende, og du ser det ikke engang selv, misses englebasse" fnyser han og for fat i mine hænder, "je..." "tsk ti stille og lyt virgin" jeg kigger bistert op på ham, "hvad skal jeg hører?" Spørg jeg irriteret, da han ikke siger noget. "Stilheden, lyden af at du holder kæft", han smiler og sender mig et ondt blik, "ja og at du ikke siger noget", jeg smiler og lægger mig til rette, "er jeg tilgivet?" Han sender med et bredt smil, "nej" han smil synker bredt, "ej come on" beder han og laver hundeøjne.

Forstil jer verdens sødeste lille hvalp, også nogle store brune chokoladeøjne du kunne drukne i.

Jeg har tabt.

"Fint!" Udbryder jeg irriteret, "taaaaaak" han smiler og snor sine arme om mig og trækker mig ind i et kram, "taaaaak" fortsætter han og trækker mig tættere ind til sig. Min rygsøjle brækkede der.

"Er det nu vi har tilgivelses-sex?" Spørg han sleskt, "ad nej!" Jeg skubber ham hurtigt væk og flygter ud af sengen, æw, han ødelægger alt.

"Kyyyyyys mig" han kravler drillende mod mig, "nej" jeg ryster grinende på hovedet og vender ryggen til ham, "jo please, bare et kys" han køre smilende sin hånd op ad mit ben, "du kyssede mig i går", mumler jeg og sparker til ham, "mod min vilje" tilføjer jeg tvært, "detalje" griner han og trækker i mit bukseben, "ad for urgh!" Jeg ryster irriteret benet.

Jeg. Dræber. Ham. Snart.

"Virgin, du ved, at du vil", han trækker hurtigt i mit ben, så jeg falder bagover og lander på røven. Selvfølgelig ikke uden at skrige. "For helvede, kan du ikke andet end at skrige?" "Massere, kan du ikke andet end at klage?" Jeg sender ham et spørgende blik og smiler stort, "være hot, sød, charmerende, nuttet, klo..." "Ik' lyv" jeg sender ham et advarende blik, et hæst grin forlader hans læber og han skubber sig op og side ved siden ad mig, "øh" han sender mig et ondt blik, "påstår du, at jeg ikke er hot?" Han løfter et øjenbryn og læner sig ind over mig, "hvis du kysser mig, begraver jeg dig levende", advare jeg ham med skælvende stemme. Han er hot. Jeg er ikke en pige med magiske kræfter der ikke bliver påvirket af ham, men jeg giver ikke efter. Det er den eneste forskel.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now