951 71 3
                                    

Jau buvo vakaras, dar ne laikas miegoti. Buvau visiškai vienas kambaryje nors ir gyvenu ne vienas. Girdėjau vaikinų balsus ir juoką svetainėje. Huh. Reikėtų ir man ten pasirodyti. Pagalvos, kad esu koks keistuolis. Nors iš dalies ir esu, bet tikuosi jie to nesužinos..

Įėjau į svetainę, vaikinai sėdėjo ant sofos ir žiūrėjo tv.

-Hey,-pasakiau ir visi sužiuro. Visi nusišypsojo.

-Ohh, kas pasirodė! Galvojom, kad visai neišlysi iš kambario,-pasakė Taehyung.

-Prisėsk čia!-atsistojo Hoseok iš savo vietos ir mane vos ne, kad įstūmė į vidurį tarp vaikinų. Nejaukiai nusijuokiau. Aš sėdžiu tarp Taehyung ir Jimin. Neblogai ką.. Uh. Valdykis. Jie neturi sužinoti to. Tau patinka merginos. Tau patinka merginos. Tau vaikinai šlykštūs.

-Imk,-Tae padavė skardinę alaus.

-Ahm,-atsikosėjau,-ačiū.

Tae taip pat panetė vieną Jimin. Vaikinas ją sugavo ir greitai atidarė. Staiga visas alus pradėjo bėgti pro šonus.

-Ah, šūdas,-Jimin atsistojo ir padėjo skardinę ant stalo. Tae sukikeno. Nepasisekė. Gurkštelėjau savo alaus ir mačiau kaip Jimin nusivilko savo marškinėlius. Greitai nusukau akis ir pradėjau kosėti. Atrodo alus nubėgo ne į tą gerklę.

-Kas tau?-nusijuokė Jimin ir su sausa marškinėlių puse pasivalė pilvą.

-N-nieko!

-Uh.. turbūt teks eiti į dušą,-pasakė ir išėjo. Phew. Jimin turi gražų kūną, bet tai tikrai netinkama aplinka man į jį žiūrėti.

Truputį daugiau sužinojau apie vaikinus, ką studijuoja, iš kur yra. Pasirodo Tae ir Hobi yra draugai, todėl nusprendė gyventi viename kambaryje. Išgirdau atsidarant vonios kambario duris ir iš ten išėjo Jimin. Tik su rankšluosčiu ant juosmes. Dieve.. kaip man ramiai čia išgyventi?
Vėl nusukau akis ir toliau kalbėjau su vaikinais.
Po kiek laiko nusprendėme eiti miegoti. Nuėjau prie savo kambario durų ir išpūčiau orą. Iėjau vidun.

-Oh. Um,-pasimečiau, nes Jimin vis dar buvo tik su rankšluosčiu ant lovos.

-Hm?-vaikinas pakėlė akis į mane nuo telefono,-kažką sakei?

-Aj, ne. Nieko.

Greitai pasiėmiau keletą daiktų, kuriuos nešiuosi į dušą ir išėjau.
Įlipau į dušą ir paleidau vandenį. Man reikia atsibusti. Laikas miegoti, bet man reikia pabusti iš savo nesąmonių. Aš gyvenu su 3 vaikinais, man reikia prie to priprasti. Pamatysiu daug ko. Uhhh. Kaip man nereaguoti kai kažkas bus pusnuogis??

Grįžau į kambarį ir Jimin jau miegojo. Bent tiek gerai..

*****
Ryte pabudau nuo įvairių košmarų. Sunkoka miegoti naujoje vietoje. Apsidairiau aplink. Tas kambarys man vis dar keistas. Pažiūrėjau į šalia esančią lovą, kuri buvo gal už 2 metrų. Jimin dar miegojo. Nusprendžiau nueiti į wc. Vos išėjau iš kambario, sustingau. Svetainė yra sujungta su maža virtuve ir ten už stalo stovėjo Taehyung. Be marškinėlių.

-Labas rytas,-pasisveikino prikimusiu balsu.

-Rytas,-sumurmėjau apsimiegojęs ir nuleidęs akis greitai nuėjau į wc. Baigęs reikalus, ėjau atgal, bet Tae žodžiai mane sustabdė.

-Valgysi?

-Hm?-atsisukau į jį ir stengiausi nežiūrėti žemyn.

-Klausiau ar valgysi,-sukikeno. Damn. Jo rytinis balsas.

-Am. Aš nesu dar pasiruošęs maisto..,-pasimetęs pasikasiau kaklą. Reikėtų nueiti į parduotuvę apsipirkti, nes kitaip badausiu.

-Žinau. Todėl tave ir vaišinu,-nusišypsojo.

-Jei nesunku,-šyptelėjau ir atsisėdau prie stalo.

Pradėjome valgyti ir bandžiau išmesti tą mintį, kad prieš mane sėdi karštas pusnuogis vaikinas. Galiu teigti, kad aš daug sportiškesnis už jį, bet kažkodėl jis.. jo pilvas mielas.
O aš kvailas. Baik fantazuoti apie vaikinus!

-Sveiki!-kažkas pasakė ir už savęs išgirdau greitus žingsnius per parketą. Pasisukau pažiūrėti ir tai buvo Jimin, tik su apatiniais einantis į wc. Atsisukau į Tae, kuris taip pat žiūrėjo į Jimin. Jis pažiūrėjo man į akis ir keistai šyptelėjo. Greitai nuleidau akis ir sustingęs stebėjau savo lėkštę. Velnias.

-Priprask. Būdamas čia pamatysi ne vien to. Ir patirsi.. daug ko,-vaikinas toliau valgė. Kramtydamas pažiūrėjo į mane pilna burna ir šyptelėjo.

Ar jis suprato? Ne. Negali būti. Juk aš neišsidaviau. Man reikia būti atsargesniam. Bet.. man tiesiog paranoja. Reikia eiti apsipirkti ir viską pamiršiu.

______________
V&C! ♡
Ačiū kas skaitote! Laukiu nuomonių, komentarų, kritikos, idėjų.
Galite su manimi susisiekti ir asmeniškai! Visada atrašau :)

To nežino niekas. /boyxboy/bts/taekook/jikook/kpop/Where stories live. Discover now