att välja rätt

211 3 0
                                    

Martinus
Jag ler åt Vanessa och tar tag i hennes kalla hand. Hon ler mot mig och tar upp sin mobil där hon skrivit upp alla sina önskemål.

"Ja, jag har skrivit upp 15 namn som jag tycker är fina," hon ger mig mobilen och jag läser igenom alla olika namnen. Mitt fokus hamnar på de tre namnen Thea, Engla och Svea. Jag ler brett och pekar på de namnen som jag tycker verkar passa till våran dotter. Vanessa ler brett och kysser mig snabbt på läpparna. Marcus kommer in i köket där vi sitter och ler åt oss brett, han går fram till köksbordet och kollar vad vi gör för något. Marcus som nu börjat träffa en annan tjej ler stort åt oss, överlycklig. Eller om man säger nykär.

"Ska ni bestämma namn?" frågar Marcus och ställer sig bakom Vanessas stol. Vanessa vrider sig bak och kollar på Marcus och nickar. Han ler och fokuserar sedan istället på alla namn som är skriven på mobilen.

"Det där är fint!" säger han och pekar på Engla. Jag ler och nickar.

"Ah eller hur tycker också det är fint!" han nickar och försvinner sedan till vardagsrummet och sätter på tv;n. Vanessa ler mot mig och kollar igenom alla namnen ännu en gång.

"Jag är jätte glad för Marcus skull," säger hon och syftar på hans nya tjej. Jag nickar och ler sedan också lyckligt för Marcus skull.

Som tur är finns du || Martinus Gunnarsen Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang