"Tungan är starkaste muskeln,"

246 5 1
                                    

Marcus
"Tungan är den starkaste muskeln vill du fightas?" frågar hon och jag skrattar högt. Jag greppar ett stadigt grepp om hennes rumpa och klämmer till den, så ett stön lämnar hennes mun. Jag ler nöjt och pressar mina läppar mot hennes rosa röda. För att för djupa våran kyss slickar jag med tungan under hennes underläpp för inträde. Hon öppnar inte munnen utan verkar vilja retas med mig, jag suckar högt och släpper ifrån kyssen. Hon gnyr och jag flinar, hårt pressar jag mina läppar mot hennes igen och denna gången så klämmer jag till hennes rumpa för att samtidigt som hon stönar trycka in min tunga. Våra tungor dansar med varandra medans vi tar på varandras kroppar. Jag lägger mina båda händer på varsin sida av hennes midja och vi går vidare till ett rum på övervåningen. Alla ungdomars skrik, skratt och prat tonas ner och jag ler snabbt åt henne. Jag kastar ner henne i sängen och lägger mig över henne, mina armbågar lägger jag i sängen för att inte lägga all tyngd på henne. Hon flämtar till och kollar sedan ner på bulan som bildats under mina jeans. Jag flinar brett och hon sliter av mig mina jeans. Samtidigt som hon tar av mig mina jeans pusslar hon ihop våra läppar med varandra för minst 1000 gången. Nöjt flinar jag mellan kyssarna och av hennes blus som nu ligger på golvet. Hon suckar högt när hon ser att jag råkat göra sönder den.

"Ssssh, skit i blusen kan köpa dig en ny. Men du glömmer nog bort det efter vad jag gett dig ikväll," säger jag sensuellt i hennes vänstra öra. Hon fnittrar till så hennes bruna ögon lyser i mörkret. Samma sekund jag viskar det jag velat säga i hennes öra vänder hon på oss så jag plötsligt ligger under henne. Hon flinar brett och och börjar lämna blöta kyssar på min mage.


Jag flämtar till och kliar mig i ögonen. Jag letar snabbt efter Vanessa men jag kan inte se henne i min säng. Mina ögonbryn drar jag snabbt ihop och reser mig trött upp. Det var väl bara en dröm. Tänk att jag drömmer om min brors flickvän.

Kort kapitel men ah 🤷🏽‍♀️

Som tur är finns du || Martinus Gunnarsen Where stories live. Discover now