25.

233 28 1
                                    

Eyisa'nın gözleri dolmuştu. Neun gelip yoongiye arkadan sarılarak "Aşkım niye öyle diyorsun beni öperken öyle demiyordun~'' dedi vıcıkça eyisa yoongiye okkalı bir tokat atıp oradan ayrıldı.
.........
Bugün gidip yoongiye ayrılmak istediğimi söyleyecem bebek için ısrar ederse de aldırdığımı söyleyecem.Dün kwan beni aramıştı ve bana çok destek çıkmıştı sağolsun.Ben ne olursa  olsun bebeğimi aldırmayacam sadece yoongi bu bebeği hak etmediğinden dolayı ona böyle bir yalan söyleyecem.

Arabama bindim ve şirketin yolunu aldım. Şirkete yetiştiğimde yoongi'nin odasını buldum ve içeri girdim masa da uyuyordu. İlk önce yanına yaklaştım ve tam rlimi başına koyacackken vazgeçtim.

Onu dürttüm ilkin uyanmadı ikinci defa  dürttüğümde kıpırdandı Ve şişmiş olan gözleriyle bana baktı şu an çok tatlı gözüküyordu ama hayır olmaz ben bir daha ona dönmem gururuma bunu yediremem.

Kalkıp beni hızla kendine çekti ve sarıldı. Ağlıyordu ama ben onu ittirdim sonra da ona söylenmesi gerekenleri söyledim

" Yoongi-Shi sizden boşanıyorum" yoongi karşı çıkarcasına  " H-hayır boşanamazsın bizim bebeğimiz var! Ve seni çok seviyorum" ben ise alay edercessine bir gülüş atıp "boşanırım üstelik bebeği aldırdım seni hatırlatacak hiç bir şey istemiyorum ve o yaptığından sonra ortada sevgi denilen şeyin kaldığını zannetmiyorum" 

yoongi ise transa girmiş gibi bana bakıyordu     " Hayır bebeğimizdi o bizim sen o kadar vicdansız olamazsın onu aldırmadın yalan söylüyorsun!" Dedi. Ben ise yutkundum "H-Hayır aldırdım ve seni artık sevmiyorum!!"  deyip konuşmasına izin vermeden oradan ayrıldım.
......
Gün o, gündür bir daha yoongi ile bıluşmadım bana defalarca gelip özür diledi. Affetmedim çünkü ben artık kwanla evlenmiştim.Kwan'ın herşeydennhaberi var bebeği aldırmadığım dan ve bana bir söz vermişti. Kendi oğluymuş gibi
Bebeğime bakacağına ...

Bugün şirkete kwan'ın yanına gidecem hatta şu an
şirket girişinin eşiğindeyim içeri girdim ve kwan ile yoongi'nin ortak olmasından dolayı kaldıkları odaya gidiyordum.

Şu an odaya girdim kwan dosyaların içine gömülmüştü aynı şekilde  yoongi de öyleydi

Yoongi açılan kpıya baktığında kafasını geri eğdi. Kwan ise" Hoşgeldin hayatım"  dedi. Ben de ona "hoşbuldum aşkım" yoonginin bize sinirle baktığını gördüm kwnanı yanağından öptüm.

Yoongi ise sinirle "Gidin! Başka yerde yiyişin!!" Dedi. Ben de dedim ki( dedi dedim cjcjfnc)
"Rahatsız oluyorsan gidebilirsin!" O ise kalkıp
" Aşkım ne olur beni affetsen kaldığımız  yerden devam etsek?" Dedi.

Ağlıyordu kwan kalkıp yakasına yapıştı "Sen ne hakla karımla böyle konuşuyorsun ha?! O artık benim ve beni seviyor!" Dedi ben ise kwanı geri çektim " kwan tamam boşver" dedim. Yoongi ise "O, senin olmadan önce benimdi senin karın olmadan benim karım oldu!!" Dedi.
(abi yaaa! Ne biçim cümle bu... senin karın olmadan bnm karım oldu djdbdh ) kwan ise yumruğu indirdi ben ise yoongiyi dakinleştirmeye çalışıyordum çünkü hâla onu seviyordum.

Kwan sakinleşti fakat yoongi sinirden dolayı pert olmuştu.( ben de öyle)

Selamm!

   BBBBBBBBB     TTTTTTTTTT    SSSSSSSSSS 

🥀      B      🥀
🥀🥀       T       🥀🥀
🥀🥀🥀    S    🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀 🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀🥀
🥀🥀🥀
🥀

Arkadaşlar kalbimi beğendiniz mi? BTS İçin atan ARMY kalbi bu. Ha bu arada finale az kaldı kitabım nasıl gidiyor? (Ben de bilmiyorum bu yazar napyor) Diğer kitaplarıma da göz atın sevicenizden eminim♥️♥️🥀🥀🥀♥️♥️

Ama aşşağıda ki bölüm burayı bozar nihaaahhaah!

Vote:+4
Comment:+4

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Where stories live. Discover now