3.

1.3K 147 31
                                    

~Hatırlatma~

"Ayyyyy! ben söylemeyi unuttum daya'yı babası çağırdı."Babası kafa sallayıp"Peki bu, saate kadar dönmesi gerekmezmiydi?" Eyisa telaşlanmış olacak ki"Baba! ya o, kötü vampirler kaçırdıysa!"diye haykırdı. Eyisa'nın babası kafa sallayıp"Merak etme" Öyle bişey olduysa haberimiz olurdu.
⊙•⊙•⊙•⊙•⊙•⊙•⊙•⊙•⊙

Daya'nın oysa ki başı dertteydi.Babası,Ormanın derinliklerine kadar inip 3000 yıllık yaşayan ağaçtan o, izin yapraklarını alabilmek için canını bile hiçe saymıştı.Ama daya ne yazık ki o aldığı izin yapraklarına sahip çıkamamıştı çünkü BTS vampirlerinden jungkook ve taehyung o,belgeleri dayayı bayıltarak almışlardı daya'ise zindana götürmüşlerdi.Daya'yı zindana getirdiklerinde ise taehyung"Bakalım!prenses Daya bizimle uğraşmak neymiş gör bakalım!"deyip histerik bir gülüş sunup anahtarı zindanın kilityerine koyup yedi kere çevirmiştir.Ve oradan uzaklaşıp zindanın dışına çıktıktan sonra jimin vampiri ile karşılaşır ve jimin ona soru yönelterek"Hallettin mi?" diye sordu teahyung ise yamuk gülüş sunarak"Evet,ama bir sorun var anahtarı nereye saklayacaz"diye sorduktan sonra ise jimin"yerin üç kat altında ki odanın için de bulunan kasaya"Taehyung merak edip"Peki nerden girecez?"jimin ise"İşte böyle deyip"Elini üç defa şıplatıp "açıl"der.

Ama ne yazık ki bilmedikleri bir şey vardı.Zindanın kapısı açık kalmıştı ve daya herşeyi duymuştu işi dahada kolaylaşmıştı.Ve büyük ihtimalle de daya'ya göre izin yaprakları da orada saklıydı.Taehyung ve jimin yeraltına inip anahtarı saklarlar ve çıktıkların da daya'nın kulağına ayak sesleri gelir ve baygınmış numarası yapmaya devam eder.Jimin zindan kapısını açık görünce taehyunga'a dönüp " kapatamamış mıydın?!" diye sinirli bir biçimde sorar taehyug ise"unutmuşum!"diye cevaplar.İkisi de hızlıca kapıya doğru koşarlar daya'nın hâla baygın olduğunu görürler.Ve rahatlarlar,Ama daya onları kandırmıştı.Tabi zeki kız arkadaşi eyisaya çekmiş.Taehyung jimine çak işareti yapar ve çakışıp giderler.

Daya ise hemen zaman kaybetmeden eyisaya iç sinyallerinden"Eyisa!eyisa yardımına ihtiyacım var vapir grubu beni kaçırdı ve yerin yedi kat altın daki zindana haps ettiler en önemlisi, babamın bana verdiği izin yapraklarını aldılar!o, yapraklar vampirlere karşı dunyayı korumak için gerkli ilk ve tek unsurdu.Yardım et!"diye seslendi bunu duyan eyisa babasının odasına koşup herşeyi anlattı babası ise hiç zaman kaybetmeden kızına güvendiğinden kızını gönderdi.

Daya telaşlanmasın diye eyisa da iç sinyalleriyle daya'ya"Merak etme canım kardeşim seni kurtarmaya geliyorum!"deyip yola konuldu ıssız derelerden,korkunç mağaralardan,birbirlerine yapışık olan ağaçları aşıp sonunda, vampir sarayına ulaştı iceri girdi ve kimseye yakalanmadan içeri ışınlandı.Ve bir yere gizlenip sezme güçlerini kullandı vetamda yerinde duruyordu.Şanslı kız ama, bir sorun vardı.Parola istiyordu ve 3 deneme hakkına sahipti belki de o, kadar şanslı değildir kızımız ha?birinci denemesinde olmadı ikinci denemesin de olmadı ve son bir denemesi vardı.

Eğer açamazsa alafmler ötecekti son denemesinde parolayı'777 00 777 07'denedi olmuştu başarmıştı.Zeki kız sonuçta yerin 7 kat altına merdivenlerden inmekle uğraşamazdı aşşağı direk ışınlandı.Daya'yı görünce yanına hızle koştu ve dedi ki"N-nasıl açacağım Daya?hızlı olmalıyız!"daya eyisayı görür görmez ayaklandı ve "o-oraya sakladılar yerin üç kat altına"Bu kızın nedir çektiği bu katlardan zor fark edilen işaretli yere gitti ve dayaya dönerek sordu"şimdi n'apcam?"daya cevap olarak "parmaklarını üç defa şıplat açılır."Eyisa daya'nın dedğini yaptı ve yine aşşağıya ışınlandı.

Eyisa sadece karanalık bir odaya varabildi ve oda'nın tam ortasında kırmızı renk saçan bir kasa gördü uzun elbisesi yırtılmasın diye tutup.Kasaya doğru koşmaya başladı. Ve parola gerekliydi ve parolaların aynı olabileceğini düşünüp kasaya
'777 00 77 07'parolasını yazdı ve Bingo!

Eyisa kendi kendine"ben demiştim IQ seviyem yüksekti diye." dedi arkadan bir "öyle mii?!" diye seslendi eyisa anlamıştı yakalandığını bu yüzden kasa da ne varsa aldı ve yaprakları da almış oldu böylelikle. Ve arkasını döndü namjoon vemyoongi vampirleri vardı. ve direk yukarı ışınlandı.Vampirler ışınlanamaz ama hızlı koşardı bu yüzden kapıyı hızlı acmaya çalıstı açarken de daya'ya"H-Hadi hızlı ol!! geliyorlar" dedi ve daya yı tam aldı ve çıktı derken namjoon ve yoongi vampir prensleri onları yakaladı.Ama kızlar hızlı davranıp "bizi hic bir zaman yenemeyeceksiniz!"dediler ve sarayın dışına ışınlandılar.Ve sonra saraya.

Yazarken zevk alıyorum ama bakıyorumda yorum ve voteler az Armyrellalarım bu yüzden kötü bir surprise yaptım size aşşağıya kaydırın ve görün bakim...


hadi biraz daha aşşağı görceniz...












Vote;7

Comment;50

Nasıl surprise Armyrella'lar hadi bakim şu golden star'a basın bakim...🌟🌟🌟

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Donde viven las historias. Descúbrelo ahora