4.

1K 113 14
                                    

~Hatırlatma~

            Eyisa kendi kendine"ben demiştim IQ seviyem yüksekti diye." dedi arkadan biri "öyle mii?!" diye seslendi eyisa anlamıştı yakalandığını bu yüzden kasa da ne varsa aldı ve izin yapraklarını da almış oldu böylelikle. Ve arkasını döndü namjoon ve yoongi vampirleri vardı. ve direk yukarı ışınlandı.Vampirler ışınlanamaz ama hızlı koşardı bu yüzden kapıyı hızlı acmaya çalıstı açarken de daya'ya"H-Hadi hızlı ol!! geliyorlar" dedi ve daya yı tam aldı ve çıktı derken, namjoon ve yoongi vampir prensleri onları yakaladı.Ama kızlar hızlı davranıp "bizi hic bir zaman yenemeyeceksiniz!"dediler ve sarayın dışına ışınlandılar.Ve sonra saraya.
☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡

     Saraya ulaştıkların da eyisa ve daya krala herşeyi analatırlar.Ve büyük kitaba bakarlar bu izin yapraklarının kimlere verilmesi gerektiğini bilmeleri lazım'dır.Ve daya "buldummm!"diye haykırır eyisa ve kral "Çabuk oku!" Diye seslenirler biraz yüksekve telaşlı ses tonuyla daya okumaya başlar.

           "Her hangi bir kötülük gücünü yenmek için 3000 yıllık olan büyük ağaçtan alınan izin yaptakları, o na tekrar götürülür.Ve yapraklar ona verilir.Ağac ise dunyaya gidecek olan perilere iki tane sihirli meyvesinden verir o,meyveler dunyaya gidebilmek için ve dünya da bir çok lazım olacak sihiri içinde bulundurur.3000 yıllık ağaç ormanın göbeğinde ki kayalıkların arkasın da bulunan İblis mağarasının ortasın da bulunur."

         Kralın biraz kafası karışsa da "tamam gidebilirsiniz ama, çok dikkatli olun!"dedi. Eyisa oradan lafa girerek "ek bilgi de varmııış! okimm mi?" daya ise "oku" dedi ve okumaya başladı"dunyaya giden 2 peri anneleriyle görüşmemek suretiyle dunyaya gönderilebilirler ve geceyarısı olduğunda otomatik olarak...Yaşadıkları ormana ışınlanırlar."

      Daya ve eyisa yarın erkenden kalkıp.Bu olan görevlerin hepsini yerine getireceklerdir.Ama çok yorulduklarından dolayı dinlenmeleri lazım'dır.   

        Evet bence de dinlensinler ben de cok yoruldum yazmaktan dinlencem bir günde iki bölüm yazdım sonucta, neyse sizi saranglıyorum ARMYrellalarım...

Vote:15

Comment:60

byss sizi morluyorum 💜💜💜💜💜💜💜💜💜özellille de seni Deryanl

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें