20.

268 31 8
                                    

   "Üzgünüm eyisa sana eskisi gibi duygular beslemiyorum....özür dilerim mecburum sevgilim"son cümlesini kısık sesle söylediği için eyisa duymamıştı.Eyisa kısık sesle"Git.."dedi yoongi ona şaşkınca bakmıştı.
eyisa ona tekrar dönerek"TAMAM GİT İSTEMİYORUM SENİ!"diye yüksek sesle konuştu.Yoongi onu sakinleştirmek için sarılmaya kalkoştığında eyisa onu hızlıca ittirdi.Yoongi anlamış olacak ki odadan çıkıp gitti.
•••••

1 HAFTA SONRA

Eyisa kendini toparlamış sayılırdı geçmişi onu diğer indanlardan farklı kılıyordu. Bizim hatırlayıp onun ve onun tanıdıklarının hatırlayamadığı geçmişi eyisa yataktan kalktı ve üstünü giyindi.

Ve evden çıktı bugün onu çağıran arkadaşı olan kwan ile bulışacaktı.

Yolda giderken ayred ile konuştu bir diğer hitab şekli ile daya ile telefonda hasret giderdiler.

  Eyisa kafeye girecekken yoongi ve sevgilisini görmüştü. İçi acımıştı çünkü yoongi lee neun'un yüzüne gülüyordu. Eyisa göz yaşlarını tutarak içerde  bir masaya oturdu. Yoonginin bakışlarjnı üzerinde hissediyordu ama bir şey yapamıyordu ve o sırada kwan içeri girdi.

  Yoongi sevgilisinin konuşmalarını takmadan gözlerini sinirli bir biçimde sarılan kwan ve eyisaya dikti. Yoongi isteyerek aşık olmamıştı neun'e ama eyisaya daha da çok aşıktı, yoonginin tek hatası tehditle aşık olmasıydı neun onu eyisayı öldürmekle tehdit etmişti. Ama zamanla o tehdit kalkmıştı cve gerçekten aşık olmuştu ama eyisaya daha çok aşıktı.

Yoongi kalktı ve sinirli ateş saçan gözlerle eyisa ve kwana doğru hızlıca yürüdü bir hışımla eyisanın kolundan tutup çekti "Neden buna sarılıyorsun!" Diye bağırdı eyisaya kwan ise "Çünkü ileride ki sevgilisiyim" diye cevapladı

Yoongi buna sinirlenmiş olacak ki "Ne yazık ki hayallerin gerçekleşemeyecek çünkü senin sevgilin olmadan benim katım olacak" dedi. Eyisa şok geçirdi neun gelip yoongiye tokat attı ve dedi ki "Bitti yoongi herşey bitti"

Ne yaşamışlardı ki kee neun böyle birşey dedi.

Eyisanın ağzından

Neun "Bitti yoongi herşey bitti" dedikten sonra uzaklaştı yoongi ilk neye uğradığını şaşırdı ve sonra gelip kolumdan tutup"Yürü!" Dedi.

  İkiletmedenn yürüdüm kwan ile daha sonta konuşacaktım çünkü ablasının yanına acilen gitmesi gerekliydi. Yoongi beni kenara çekip
"Bana mir şans daha veremez misin? Eyisa " diye sordu o dakika ne dicemi bilemiyordum çünkü hâla ona karşı boş değildim ve kararımı verip "Yoongi bunca şeyden sona saçma olmaz mı?!"  Diye sordum yoongi ise "Ne olur bir kere daha deneyelim"  dedi . Gözleri dolmuştu ben de kıyamayıp   "Tamam ama bir kere dah olsun asla ama asla affetmem yoongi" dedim.

Bana sımsıkı sarıldı omzumda bir ıslaklık hissettim ve yoongidrn uzaklaşıp başını iki elimin arasına aldım "Ağlama yoongi affettim seni" dedim. Yoongi burnunu çekip elimden sıkıca tuttu ve onun aabaskna binip evine gitmek için yola koyulduk.

Eve yetiştiğimiz de akşam olmuştu yoongi bana demişti ki "Al bu senin diploman" dedi. O saniye çok duygulanmıştım ona sımsıkı sarılıp kokusunu içime çektim. O da bana aynı şekilde ve birbirimizden ayrılıp koltuğa oturduk hasret falan giderdik yoongi sonra " Eyisa seni sevmiyorum" dedi. Şok olmuştum fakat sonradan "Çünkü sana aşığım "dedi. Ve ben de "Yahh! Ödümü kopardın pislik!" Diye anırdım denilebilir... yoongi'nin bana dediği şeyle donup kaldım "Eyisa evlenelim!"dedi.

Ben de "T-tamam da nasıl?!" Yoongi bana malmısın bakışı atıp "Nasıl olabilir nikah dairesinde" dedi. Ve cebindrn yüzük çıkarıp direkt parmağıma taktı ne biçim çocuktu yaw bu insan doğru dürüst teklif ederdi yanii...

Bana dönüp "Bundan sonra sen benim müstakbel karımsın" dedi.

Ben ise "Öküzsün yoongi insan doğru dürüst teklif ederdi. Ama bak insan diyorum sen öküz olduğun için hiç bir sorun yok! Sınuçta sen karşındakini bir insan olaraka görmüyorsun değil mi!?" Dedi. Hepsini tek bir seferde sıralamıştı yoongi kahkaha atıyordu resmen

Yoongi ise "sorun değil karıcım onu da ederiz😏" dedi. Yine ne planlıyordu bu çocuk....

Arkadaşlar ben sizin için uğraşıyorum taslaklarda üç bölüm daha var ama voteleri görünce moralim bozuluyor ve atmak istemiyorum ben o kadar saat bölümleri yazıyorum siz 5 dk'da okuyorsunuz ama bir yıldıza basmak çok mu zor geliyor size hiç olmazsa yorum yapın ya sizi düşünüp evde internet bitmesine rağmen annemden zar zor izin alıp size atıyorum lütfen emeğime saygı duyun... kendinize dikkatli bakın

Vote:4
Comment: sınırsız (size bağlı)

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Where stories live. Discover now