TANITIM

4.3K 192 71
                                    

"Öncelikle Uzakta ki AŞK adlı kitabıma bakmayı unutmayın sizi seviyorum canlarım ilginizi çekmeyeceğini düşünsem paylaşmazdım sizlerle bilen bilir beni😊❤"

Aysa(eyisa);

           Orman kralının kızı'dır.Ve peri okuluna gitmektedir.SULAR ORMANIN'da yaşamaktadır.Peri Okulu ormanın için de bulunmaktadır.İkinci adı ise aysa'dır. En yakın  kız arkadaşı ve hatta kardeşi bildiği Ayred'tir.Arkadaşı'nın diğer adı ise Daya'dır.aysa 22 dil bilmekle yetinmeyip kimsenin sezemeyip hissedemediği olayları hissedebilen bir kızdır.Ve ona verilen sihir gücü ise aklından geçen düşünceleri gerçekleştirebilme özelliğine sahiptir; Ama buna da limit konulmuştur.

Daya;

           Orman kralının kızıdır.Evet iki tane büyük orman vardır.Ve bunlar dunyada bulunmamaktadır.Bunlardan birtanesi SULAR ORMANI iken, diğeri YEŞİLLİK ORMANI'dır. Ama, Daya yani ayred SULAR ORMANINDA yaşamaktadır.Ve orada ki Peri okuluna gitmektedir.En yakın arkadaşı eyisa'dır.Ya da kardeşindemeliydim Kkk. Daya arkadaşı gibi boyun eğmeyen ve asi bir yapıya sahiptir. Ve ona verilen sihir gücü aşık edip,Negetif enerjiyi silmektir.Ama buna sınır konulmamıştır. Sadece tek bir kural vardır. kendi haric herkesin üstü de uygulayabilirdi.

              
(ORMANLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER)

          SULAR ORMANI'nın kralı Kim Woo Hyun'dur.
          YEŞİLLİK ORMANI'nın kralı ise Kim Sung Hyun'dur.

       Kralların eşleri dünyaya gidip gelmektedir.Yani Dünyanın iyilik melekleridir.Daya ve Eyisa'nın anneleri olurlar Daya ve Eyisa ya verilen güçler ise iyilik melekleri yani anneleri tarafından verilmiştir.4 ayda bir kutlama düzenlenir bu kutlama 4 ay boyunca dunyada  kalan iyilik meleklerknin donüşü içi düzenlenir.Kutlama düzenlendikten bir hafta sonra iyilik melekleri tekrardan dunyada ki gorevlerine dönerler.Dunyadan gelirken 4 ay icerisinde en cok iyilik yapan ikintane fani yani insan getrirler, getirdikleri inasanlar bir hafta boyunca Eyisa ve Daya ile vakit gecirirler Daya ve Eyisa o, iki insana ormanın nadir bilinen olağan üstü güzellikte ki yerleri ni gezdirirler. 

         Ama bir hafta sonra iyilik melekleriyle birlikte  dunyaya dönmek zorunda kalırlar.İyilik melekleri fanileri dunyaya geri gotururken ' bol iyilik yapın ki ,tekrar bol guzellik göresiniz' sözünü söylemek zorundadırlar.Ve bu düzenlenen kutlamaya butün iyilik ve kötülük guçleri  katılır.Ama Vampirler ve Periler aynı masada bulunmak zorundadırlar.

        Vampir okulu ,Peri okulunun yan tarafında bulunur.Ve en kötü vampir grubu olan BTS dunyaya gidip gelme şansı vardır.Ve dunyanın %93'ü Army olmaya başlamıştır.(hikaye de dediğim gibi BTS insanlara iyiymiş  gibi davranarak onları egemenlikleri altına almaya calışıyor.) Ve bundan haberleri olan iki kral kızlarını dunyaya Armyleri azaltmak icin gonderme kararı alırlar eyisa ve aysa dunyaya bir faniye gore aşırı bir guzellikte gonderirler.Ve amaclari müzisyenmiş gibi davranan BTS grubunun gercek yüzü olan vampir yuzlerimi fanilere gostermektir.

Arkadaşlar diğer hesabımı takip etmeyi ve hikayelerime bakmayı unutmayın sizleri seviyorummm💜 lütfen Uzakta ki Aşk adlı kitabıma bakıp destek olur musunuz♡

Vampir Kurgusu severseniz cukulata56 diğer hesabım harika kurgum var bakabilirsiniz canikolar😘🤗

《♡merhaba arkadaşlar bu kitap sadece bir kurgu nasıl diyim BTS kotu rolunde yani gercek hayatın aksine kotu rolunde oynuyor.Ve umarim bu yuzden kotu yorumlarda bulunmazsınız ben BTS'i cok seviyorum.Ve armyim neyse kurgum guzel olur inş. sizi seviyorum sarangee♡》👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

İG: asyas.x

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora