17.

327 41 6
                                    

 

     8 Ay sonra

    Daya ve eyisa okul hayatlarında ki  başarıyı hâla sürdürüyorlardı.Okulun bitmesine sadece bir ay kalmıştı 4 ay sonra 10. Sınıf olacaklardı. Eyisa yine uyanmış okuluna gidiyordu Daya hastalanmıştı sevgilisi taehyung ona evde çorba yapıp getirmişti sabah sabah ve üstelik bugün okulu kırıp sevgilisine bakacaktı ne romatik değil mi ama eyisa hâla saptı. Tamam duyarsa beni öldürür beyse eyisa okula gitti.

  Ve yine herzaman ki gibi sıradına geçti jin abisi ona çikolatalı süt almıştı ve eyisa sevinçten boynuna sarıldı"Çok teşekkürler jin oppa" o sırada jungkook geldi ve eyisaya çikolatalı gofret getirmişti.Jungkook normaldede getirirdi ama bu defa değişikti elinde pastayla geliyordu.

"İyi ki doğdunuz eyisa daya hasta olfu biliyorum ama bari seninkini kutlayalım dedik"

    Ve arkadan yoongi gelip "Benimle çıkabilirmisin başkalarıyla konuştuğunu başkalarına güldüğünü her gördüğümde canım yanıyor lütfen benim sevgilim ol eyisa!"dedi yoongi ,eyisa buna çok şaşırmışve duygulanmış  olacak ki gözünden nir yaş düştü ve yoongini boynuna sarıldı yoongide onu safmaladıktan sonra eyisa

"Tabi ki senin sevgilin olurum seni çok seviyorum yoongi" dedi.Dona herkes onları alkışladı.

       Ve kookie gelip dedi ki"şimdi sen yoongiye ilgi göstermekten bizi unutursun"?Eyisa dedi ki tabi ki sizi unutmam hem üstelik daya var o da size ilgi gösterir"dedi. Kookie jimin başta olmak üzere hepsi birbirlerine sarıldılar.Yoongi ise "Uzaklaşın fazla sıkı pıkı olmayan sevgişinke deyip eyisayı kendine çekti.Eyisa bu tatlı harekete dayanamayıp yoonginin yanaklarını sıktı.Jimin gelip dedi ki "Benim yanaklarımı daa sık"eyisa sıktıktan sonra namjoona foğru ilerledi ve dedi ki"namjooniee eğilirmisin gamzelerine dokunacam" namjoon  eğildi ve eyisa dokunduk dokunduktan sonra ise "Namjjoniieee bu gamzeler belediye çukuru toplum yasalarına aykırı belediyeyi çağırmak lâzım kapatılmalı bu çukurlar "dedi namajoon ise "Hayır gamzelerime dokunmayııın"deyip gamzelerini siper etti.Ve hepsi eyisanın dediğine gülmeye başladı ders zili çalmıştı.

2,5 saat sonra

Ders bitmişti eyisa ruh gibi kendini sınıftan dışarı attı ve diğerlerinin de eyisadan farkı yoktu eyisa onlara dönüp"hadi daha dayaya sürpriz yapacağız" dedi.Herkes onayladı taeyi de dayaya çaktırmamasu şartıyla çağırmışlardı ve planı yapmıştılar.Alşam olmuştu herkes hazır vaziyettydi.Daya ve tae eczaneye gitmişti ilaç almak için ve hepsi evi süslemişlerdi ve kapıyı açık bırakmışlardı bunu gören daya eve hırsız girmiş sanacaktı ve herkes yerine saklanmıştı.

Daya ve tae arabadan inmişti kapı dayanın dikkatini çekmişti.Ce hızla eve doğru koştu taee sırıtmıştı.Ve o da ilaçları alıp koşmuştu.Daya içeri girince şok oldu ve hepsi çıkıp hep bir ağızdan İyi ki doğdun  şarkısını söyleneye koyuldular daya ağlamaya başlamıştı.Pasta kestiler hediyeleri açtılar eyisa ve daya anileriyle kınuştu ve eun ji geldi derken .Gece saat 23:47 olmuştu herjes kalkıp eve gidecekken daya eyisaya dönüp "iyi ki sen de doğmuşsun melek kardeşim" daya neyi ima etmişti kimse anlamdı ama hayırlısı.Herkes evden çıkıp gitti eyisaya ve daya uyudu.
 

Arkadaşlar final yapmayı düşünüyorum çünkü akışı giderek bozulamaya başladı hikayenin  ya ni demek istediğim şu ki bir kaç bölüm sonra final yapmayı düşünüyorum sağlıcalka kalırsınız inşallah... Havalar doğudu kendinize dikkat edin üşütmeyin... Sizi seviyorum vote sınırı koymuyorum...

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora