12.

543 98 9
                                    

Hatırlatma~

      döndüklerinde restauranta gidip atıştırdılar eve geldiklerinde saat 10:42 idi ve rutin ilerini halledip uyumaya gittiler eyisa köpüşünü yanına aldı ve yanında uyuttu ve tüm gezis ırasında da kucağında taşıdı köpüşü...

(Arkadaşlar çok ama çok hasta olmama rağmen kalkıp size bölüm yazdım elimden geldiğince lütfen bu bölüme vote verin)

•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^

Eyisa daya ve kwan sabah erkenden kalkmıştılar.Kahvaltı hazırladılar ve yemeğe oturdular"Daya,Allah aşkına bir daha sen yumurta yapma yumurtnın tuzu yok,yanmış pestilini çıkarmışsın aq"kwan eyisanın lafı üzerine "Owww kardeşim yine çok terbiyeliyiz!"Daya ise"Madem çok biliyodun sen yapsaydın küçük hanımm!"eyisa sinirlendi"Yaaaa!Ben senden sadece dört aycık küçüğüm!!"daya zafer kazanmışcasına anırıyordu.Eyisa ona zeytin fırlttı.Daya da ona böyle başladı kahvaltı savaşı kwan ise zavallı çocuk ortada kaynamıştı.Ev batmıştı görende harp(savaş)çıkmış sanardı.

        Ve sonra etrafı evi toparladılar ve geçip hepsi tekrardan duş aldı ama eyisa köpeğinide yıkayıp kurulamıştı.Köpeği bu bir hafta içinde biraz daha büyümüştü beden olarak ama ruh olarak hayır.Eyisa da banyo yapıp üstüne tahat bir tshirt altına rahat bir pantolon giyindi.

Daya üstten rahat bir askılı alttan ise rahat bir şort giyindi.Kwan ise klasik erkek gibi kapri şort ve beyaz tshirt.

Ve arabaya atlayıp yola çıktılar.

AVM'ye yetiştiklerinde saat 14;10' du eyisa ve derya birkaç parça ve ikişer ayakkabı alıp çıktı sonra.kwan pek birşey almamıştı başka bir mağazaya girip eyisa sayesinde  bolca makyaj malzemeleri almışlardı.

AVM'den çıktılar ve saat16:30'du pizzacıya gittiler ve güzelcene karınlarını doyurdular.Ve çıkıp parka gittiler ve sonra da dondurmacıya sonra da eve saat 20:40 olmuştu herbiri duş aldı Ve herkes bavullarını hazırlayıp  uyumaya gitti ama daya uyuyamıyordu eyisanın yanına gitti.Ve "pşt! Velet kaysana uyuyamadım odamda"eyisa ise "ya bi siktir git uyutmadın şurda ve ...ve...Ve ben..velet değilim"

deyip.yarı kapalı ve açık olan gözleriyle uykuya daldı ağzı açık kalmıştı.Eyisa onu kapattı tatlı görünüyordu.Aralarına geri döndüğüne çok sevinmişti ve daya eyisanın yanına kıvrılıp yattı.Sabah herkesden önce eyisa uyanmıştı.Bugün saat 12:40'da uçakları vardı.

Gidip duş yaptı.Kahvaltıyı hazırladı ve son hazılıkları yaptı.Ve hızlıca gidip kalanları uyandırmıştı çünkü uyandırmayı unutmuştu.Uyandırmakla uğraşmadan üzerlerine su döküp kaldırdı ikisini, inananibiliyor musunuz ona teşekkür ettiler neyse herkes hazır olduktan sonra eyisanın üstüne kahve döken daya yüzünden üstünü değiştirmek üzere odasına gitti.

EYİSA;

EYİSA;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

DAYA;

KWAN;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

KWAN;

Ve hepsi bu şekilde giyinmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ve hepsi bu şekilde giyinmişti.Ve valizlerini alıp evden dışarı çıktılar evi sattıkları kişiye anahtarı teslim etti kwan ve taksiye atlayıp havalanına yol aldılar.Arbaşarını da sattıkları için taksiyle gitmişlerdi yoksa kim kendi arabadı dururken taksiye binerdiki değilmi?

****

Havaalanına yetiştiklerinde daya inip "Sonunda yeni bir hayata geçicez ce yeni bir sayfa açacaz!"dedi. O saat eyisa köpeği minnak ile oynuyordu.Ve sonunda kwan bütün valizleri indirmişti.Kwan eyisanın ve kendinin bavullarını dürüklüyırdu eyisa da köpeğini taşıyordu daya ise kwanı takip ediyordu.Eyisa köpeğine çok bağlanmıştı.Ve sonunda biletleri kontrolden geçirdiler ve uçağa ilerlediler.Uçağa binmek için harekete geçtiler.

***

Uçağa binmişlerdi uçakta sıkılmamışlardı çünkü eğelnceli aktiviteler sunulmuştu onlara eyisa sırf bunun için her gün uçağa binebilirdi.

(14 saat sonra)

Güney koreye yetişmişlerdi.uçaktan indiler ve pasaport kimlik kontrolleri yapıldı.Ve sonra da işlemler bitince ilerlediler herkes onlaa ünlülermiş gibi bakıyordu.Adlında bu durum onlar için pek rahatsız edici değildi.Aksine havalıydı(cool) hatta bir kız gelip kwana gotoğraf çektirmek istedi önce kwanla sonra daya ve eyisa ile çektirdi.Eve doğru yol aldılar.Eve yetiştiklerinde duş falan alıp rutin işlerini halettiler.Ve yataklarına girip uykuya daldılar. Sabah uyandılar kahvaltı yaptılar üstlerine şık bir leyler giyindiler ve yola koyundular Koreyi gezeceklerdi zaten altı gün sonra okulları başalyacaktı sadece pazar günleri onlara tatil olacaktı.Ve başta olmak üzere namsan kulesi(nasıl yazıldını bilmiyom yalnışsa sorry),Han nehri ve şehitlerini ziyarete gittiler.En sonun da jeju adasına gittiler iki saatlik bir yoldu orayı gezdiler sahile falan indiler dondurma yediler, Ve sonunda eve döndüler akşam yemeklerini yiyip yattılar.Bir gürültüye uyandı daya aşşağıdan sesler geliyordu balkondan dışarı baktı 7 adam vs çocuk heralde sarhoştular ama küçük gözüküyorlardı ve uzun neyse daya bir iki küfür savurarak yerine gidip uyudu.Sabah uyandı ve kahvaltı hazırladı,Bugün...

Offf çok üzülüyorum cidden ben bu hikayeyi ne büyük hevesle yazıyorum ama votlere bakınca büyün hevesim kaçıyor lütfen böyle yapmayın... Kendinizi benim yerime koymayı deneyin...

Vote:3
Comment:2

VAMPIRE BOYS《MYG~BTS》Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin