Karşınızda Misa-san!

854 85 48
                                    

SEVGİLİ TAKUMİSTLER (TAMAM VURMAYIN HERNEYSE...) CİDDİ BİR KONUDAN BAHSETMEM GEREKİYOR.

HİKAYENİN BAZI BÖLÜMLERİNDE GEREKLİLİĞİ  YÜZÜNDEN MİSAKİ'NİN AĞZINDAN YAZACAĞIM HABERİNİZ OLSUN. İYİ OKUMALAR!!

--

     "Aptal Usui." Gülümsedim.  "Yakında sen de bir Usui olacaksın, Misaki. Yani, sen de mi aptalsın?" Dudağını büzdü. "Senin gibi bir aptalı ancak benim gibi bir aptal sevebilir. Yani evet, ben de bir aptalım." Sağ elimi sol yanağına koyarken kızardı. "Usui, seni sevi-"    

     Hızlıca yatağımda doğruldum. Saat gece 3tü ve ben niye uyandığımı bilmiyordum. Sanırım bir tıkırtı duymuş olmalıyım. Rüyamın verdiği sarhoşlukla sırıtırken bir tıkırtı daha duydum. Ardından Misaki-sama'nın sesini... "Lanet olsun!" Hızlıca üstüme bir gömlek geçirip sesin geldiği yöne doğru koştum. Misaki-sama' yı bulduğumda sessizce evden ayrılmaya çalışıyordu. Üstüne siyah bir eşorfman giymiş saçını da dağınık toplamıştı. "Nereye gidiyor bu böyle?" diye mırıldandım. Sessiz olmaya çalıştığı için beni fark etmemişti.  Sanırım spor ayakkabısını düşürdüğü için ses çıkmıştı. Büyük bir özenle dışarı çıktı. "Pekala Usui takip et bakalım efendini." Kendi kendime konuşup hızlıca peşine koyuldum.

--

     Geldiğimiz yer dövüş klubü gibi bir yerdi. Oraya varır varmaz Misaki-sama'yı kaybettim. Büyük bir erkek topluluğu bir çember oluşturmuş saçma sapan bağırıyorlardı. Hemen aralarına karışıp ne olduğuna baktım.  Ortada kilolu kel bir adam bağırmaya başladı

"İşte beklediğiniz an geldi! Karşınızda Misa-san!"

    Herkesin bağırışları gittikçe artarken ortaya Misaki-sama çıktı. Gözlerinin çevresine ninja kaplumbağalarınki gibi maske takmıştı. Hepsi bir ağızdan onun adını söylerken olayları hazmedebilmem daha da zorlaştı.  Misaki-sama, bir dövüşçü müydü?? Hem de böyle bir yerde? Anlaşılan oldukça populerdi. Peki ya biri onu tanısaydı? Şişman adam bağırışları susturup konuşmaya başladı.  "Misa-san'ı yenebilene büyük bir ödül var! Eğer yenerseniz onun özel hayatı hakkında 5 bilgi edinebileceksiniz! Gösterin kendinizi!!" Misaki-sama'nın bundan haberdar değilmiş ki şişman adamın boynuna yapıştı.

     "Ne saçmalıyorsun sen be!" Adam terlemeye başladı. "Zaten bu zamana kadar sizi kimse yenemedi efendim sakin olun." Misaki-sama adamı bıraktı, şimdi de alev saçmaya başlamıştı. "Haklısın, beni kimse yenemedi, bu gece de kimse yenemeyecek! Gelin bakalım sizi adi böcekler!" Üstündeki eşorfmanı çıkartıp atarken nerdeyse küçük dilimi yutacaktım. Altından aikido kıyafeti çıkınca az da olsa rahatladım. Tahmin ettiğim gibi özel hayatı tehlikedeydi. Ben de bir kahya olarak onu kurtarmalıyım değil mi?

Misaki'nin ağzından

     Erkekler, hepsinden nefret ediyorum. Her şeyi yapabileceğini düşünen yaratıklar onlar. Onlara göre bir kız sadece şirin olabilir değil mi? Onlara daha fazlasını yapabileceğimi göstermek için bu klube katıldım. Şimdi bu pisliklerin hepsi bana deli gibi hayran fakat, özel hayatımın bir ödül olacağı hiç aklıma gelmemişti. Maske takıp beni tanımalarını engelliyordum ama bu öngöremeyeceğim bir şeydi. " İlk rakibim hanginiz?!"

--

     Saçımı bu sefer daha sıkı bağlayıp gözlerimi karşımda duran 'kendince' kaslı rakibime diktim. Kendinden çok emin ayaklarının üstünde yaylanıyordu. " Önden bayanlar." Dedi yaylanmaya devam ederken. Ayağına bir tekme savurdum. Sertçe yere düşüp inledi. Hareket etmeden karnına dirseğimi geçirdim. " Bunun işi bitti." Zorla ayağa kalkıp sürünerek gitmeye başladı. Kahkullerimi geriye doğru attım. "Sırada kim var?"

Kahya Usui! (Askıda)Where stories live. Discover now