5- KELEBEK

116K 5.1K 2.1K
                                    

Instagram: aylemgungordu

🦋

Bu bölüm, güzeller güzeli benim yazar olmama vesile olan anneme 😻💗 seherozlemmm

Benim biriciğim Dilan Dindar'a ❤️🥰

Ve canım dostlarım 👯‍♀️
Gamze Barlak'a ❤️
Zeynep Çakır'a ❤️ ithafen...

-İthaf isteyenler buraya yorum olarak bıraksın, dağınık olunca herkesi yazamıyorum 🙆🏻‍♀️-

Keyifli okumalar 🌸

🦋

5. BÖLÜM - "KELEBEK"

Şiddetli bir gök gürültüsü kulağımı çınlattığında gözlerimi açtım.

Dışarıda fırtına devam ederken ben yine aynı, o uğursuz yatağa geri dönmüştüm. Kendimi doğrultmaya çalıştım ama başaramadım. Her yerim ağrıyordu. Başımın ağrısı bütün bedenime yayılmış gibiydi ve kendimi günlerce uyuyacak kadar yorgun hissediyordum. Ne kadardır bu yatakta yattığımı bilmiyordum ama yatağın yanında duran bitmiş serum askısını gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemedim. Sağ kolumda ufak bir bant duruyordu. Üzerime ise askılı, ince ve vücuduma tam oturan siyah bir gecelik giydirmişlerdi. Her kiminse benimle aynı beden olmalıydı. Yeni ve neredeyse her yerimi gösteren incelikteki bu geceliği bana kimin giydirdiğini aklımın sonra düşünülecekler rafına yerleştirmeye çalıştım. İç çamaşırlarım içimde yoktu. Birisi sanırım ateşimi düşürmek için tüm kıyafetlerimi çıkarmıştı. Sonuçta temiz bir kıyafet giydiğime odaklanmaya çalışırken, kaç gündür duşa girmediğimi fark ettim. Kuruyan boğazımı yutkunarak ıslatmaya çalışırken etrafıma bakındım. Yanıma bir bardak su konulmuştu. Kendimi hafifçe doğrulttum ve bardaktaki suyu kafama diktim. Yetmemişti ama idare ederdi.

Karanlık içime işlerken abajura uzandım. Abajur, duvara dayanmış ve kollarını önünde birleştirmiş olan Kuzey'i gözler önüne serdiğinde istemsizce irkildim. Gözlerimiz birbiriyle buluştuğunda yüzünde ondan kaçmayı başardığıma dair bir hayal kırıklığı aradım ama bakışlarındaki keskinlik bir an bile ödün vermiyordu. Anlaşılan onun o sarsılmaz özgüvenini kıramamış, sadece daha çok öfkelenmesine yol açmıştım.

"Gizlice beni izlemene gerek yok," dedim tersleyerek.

Sakin adımlarla yürüyerek yine tam karşımdaki ve soldaki berjere oturdu. "Seni gizlice izlediğimi kim söyledi?"

"Karanlıkta ne yapıyordun ki? Rehin olabilirim ama bu kişisel alanıma saygı duymayacağın anlamına gelmiyor."

Hiçbir tepki vermeden öylece bana bakmaya devam etti. Kurallarını kendisinin koyacağına dair bir şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm ama bir yorum yapmadı. Gözlerinde eğleniyor gibi bir ifade saklıydı ve bu beni çileden çıkarıyordu. Masanın üzerinde duran sigara paketine baktım. Düşünmeden ayağa kalktım ve izinsizce içinden bir tane sigara alarak karşısında yaktım. Normalde sigara içen bir insan değildim ama şu an gerçekten rahatlatıcı geldiğini inkâr edemezdim. Sol elimi, sigarayı tuttuğum sağ kolumun dirseğine sabitledim ve sigara dumanını ona doğru üfledim.

Tek yaptığı, arkasına yaslanıp beni baştan aşağı süzmek oldu. Üstümdeki gecelikle karşısında bu kadar cüretkâr duruyor olmaktan normalde utanmam gerekirdi ama hiç utanmıyordum. Yırtıcı bakışlarımla ona karşılık vermeye çalıştım. Gözlerinden belli belirsiz bir ifade geçti. Etrafındaki o mavi hare her an beni içine çekecekmiş gibi duran bir tılsım gibi parlıyorlardı.

AV & AVCIWhere stories live. Discover now