Testvérek

12.8K 742 125
                                    

Mikor már egy ideje avval játszadoztam hogy hol a wc-t jelentettem meg hol a fürdőt, kattant a zár és egy morcos Franz lépett be rajta.

-Nem hagynád abba?-Látszott rajta hogy most kelt ki az ágyból.

-Unatkozom.-Nyavalyogtam neki kissé gyerekes hangon.

-Aludj! Szokj hozzá hogy itt ami nálatok a reggel az nálunk az éjszaka és állj át!-Becsapta az ajtót és ott hagyott.

-Álljak át, álljak át. Könnyebbedett nem is adhatott volna!-Persze mert éjjel sokkal jobb minden mint reggel... a sötétbe...

-Végre hallom a hangod...-Az ajtó felé kaptam tekintetem és ott ált Tiló.

-Mit szeretnél?-Kérdeztem kedvesen. Bár sokkal nyugodtabbnak látszott mint az előbb Franz. Mosolygott. De nem egyszerű mosolya volt. Láttam benne egy kis...talán az a "Most megvagy!".-Téged is felkeltettelek?-Bólintott egy nagyot. Én meg fölálltam mert készültem volna besötétíteni az alváshoz. Csak mikor felálltam Tiló termett mögöttem és kapott fel.-Mit csinálsz?-Kérdeztem rémülten.

-Sh... A végén még meghallja Franz.-Morogta és elindult velem az ajtó felé.

-És az nekem miért lenne rossz? Nem hiányzik még egy valaki aki a vérem szívja.-Nem próbáltam ellene semmit se tenni, mert tudom hogy úgy se lenne semmi értelme. Így csak a könyököm a hátának támasztottam és arra meg a fejem.

-Pedig nem nagyon ellenkezel.-Ahogy kimondta kiértünk a folyósora. Azt hittem szívinfarktust kapok! Az enyhe kifejezés hogy gyönyörű volt! A padló sötét tölgyből készült, ahogy az ajtó és az ablak keretek is. Vörös szőnyeg húzódott végig a padló közepén, a függönyök is agyún ilyen színekben tündököltek. A falon gyönyörű tapéták húzódtak amiknek a tetejét és az alját arany minták díszítették. Teljesen ellentétes a mi nyírfából készült padlónkkal.-Na mi van? Csak nem tetszik?

-De.-Vágtam rá. Gondolom vigyorgott.-De ugye tudod hogy én mekkora bajba leszek hogyha Franz nem talál a szobába?

-Az már nem az én bajom.

-Rohadék.-Morogtam az orrom alatt.-De legalább azt mondd meg hogy hova viszel.

-A szobámba.

-Miért is?

-Majd megtudod.-Többet nem akartam kérdezni inkább hagytam hogy vigyen és közben százezer imát tettem azért hogy ne legyen belőle nagy bajom. Uram isten! Nekem csak most esik le hogy egy szál alsóbba meg egy ingben vagyok! Ne,ne,ne,ne,ne! Hol egy ásó? Ha innen élve kijutok az lesz az első hogy elásom magam. Miközben a problémáimon gondolkodtam, egyszer csak azt éreztem hogy egy kisebb puffanással esek le egy puha dologra. Pontosabban egy ágyra. Földet érésem után pattantam még néhányat.

-Most már elárulnád hogy miért hoztál ide?-A kérdésemben lehetett érezni hogy nincs ínyemre hogy ide hozott.

-Egy névért cserébe megmondom.-Megforgattam szemeim és sóhajtottam egyet.

-Az egészet vagy elég azt amelyiket használom?-Kérdésemre vállat rántott amit én annak vettem hogy:"Nekem 8".-Rojara.

-Azért vagy itt hogy bosszút álljak.

-Velem?

-Aha.-Ezt az iciripiciri szócskát úgy mondta ki mintha semmiség lenne.

-Hogy akarod velem megbosszulni?

-Hm...-Bevágta a "Gondolkodós" fejet és megvakart a tarkóját. Aztán elmosolyodott.-Kicsit elszórakozok veled majd visszaadlak.

-M... Mi?!-Olyan nem létezik hogy ennek is olyan pedofil hajlamai vannak mint Franznak!

2 HercegWhere stories live. Discover now