Capitolul 13 - Adevărul

12.5K 431 11
                                    

*

Bătăile enervant de dese m-au trezit din somnul meu odihnitor. Am decis să stau în pat până se opresc, însă acestea chiar deveneau și mai rapizi. M-am enervat și am deschis ușa.

- Ce-i? țip eu.

Nervii mi-au dispărut atunci când l-am văzut pe Justin în fața mea. Ce caută el în casa mea?

- Ce cauți aici? spun somnoroasă.

Îmi frecam ochii cu podul palmelor, așteptând un răspuns de la el.

- Cred că ar trebui să aștept afară până te îmbraci cu ceva.

M-am uitat confuză spre "ținuta" mea, apoi mi-am adus aminte că aseară am adormit în lenjeria intimă. Am închis repede ușa și i-am spus " Perversule! ". Mi-am luat niște pantaloni scurți și un maieu negru, apoi mi-am prins repede părul într-o coadă. Justin încă era la ușă, asteptându-mă.

- Încă aștept un răspuns.

- Vino cu mine în bucătărie.

L-am urmat până în camera respectivă, unde mirosul dulce de cafea mi-a întâmpinat căile respiratorii. Mă miram cum mama nu era aici, își petrece aproape toată ziua închisă în bucătărie. Justin mi-a făcut semn să mă așez pe scaun, apoi mi-a pus în fața mea o cană de cafea. În timp ce luam o gură din lichidul fierbinte din fața mea, Justin s-a așezat și el și mi-a spus:

- Părinții tăi sunt plecați în Brooklin pentru o săptămână.

Vestea dată de Justin m-a făcut să mă înec puțin cu cafeaua. Brooklin este locul unde m-am născut, părinții mei mi-au dat numele după el. La vârsta de 4 ani, ne-am mutat în New York pentru că tata primise o promovare. Mătușa mea acum locuiește în vechea noastră locuiță, iar ai mei pleacă des acolo fără mine, deci vestea nu prea m-a mirat. Însă lucrul care m-a mirat mai mult este faptul că Justin știe asta.

- Părinții tăi au bătut la mine la ușă si mi-au dat cheile de la apartamentul tău să ți le dau ție și să îți spun unde sunt pentru că altă cheie nu mai aveau și nu aveau cum să lase apartamentul deschis.

Încă nu spuneam nimic. Justin mi-a înmânat cheile în față, ajungând să mă joc cu ele. Liniștea dintre noi era atât de apăsătoare, încât se auzea de fiecare dată sorbitul cafelelor.

- Brook, uite...

- Știi ceva? Uită de aseară, chiar nu vreau să fim certați.

- Lasă-mă, te rog, măcar de data asta să vorbesc.

Am tăcut uimită, însă i-am ascultat cerința.

- E prima oară când eram beat în preajma ta, și am încercat să stau cât mai departe de tine, pentru că știu că la alcool fac foarte urât. Dacă nu m-aș fi abținut așa de tare aseară, în dimineața asta te trezeai cu mine în pat.

Vorbele lui curgea prin mine mai repede ca sângele. Inima mea bătea de 100 de ori mai repede.

- Nu am vrut să fac nimic prostesc aseară, și oricât de mult am încercat, nu am reușit, spune el atingându-mi urma de pe gât lăsată de sărutările lui.

Simțeam că gâtul îmi arde la atingerea sa. Îi priveam ochii căprui parcă clocotind.

- Iartă-mă, tot ce am făcut a fost sub influența alcoolului din mine, nu am vrut niciodată să te superi pe mine.

Mâinile și picioarele îmi tremurau foarte tare.

- Te rog, spune ceva.

Parcă inima îmi stătea blocată în gât. Era un sentiment nou pentru mine. Corpul îmi era fierbinte, simțeam că nu mai rezist. Ochii începeau să îmi fugă spre buzele sale. O dorința arzătoare să îl sărut îmi gâdila simțurile. M-am ridicat de pe scaun tremurând, apoi m-am aplecat spre fața lui, i-am cuprins fața în două palme, și l-am sărutat. Buzele noastre formau o pereche perfectă împreună. Acesta s-a ridicat și el, făcându-ma să mă ridic pe vârfuri pentru a menține sărutul. Mi-am coborât mâinile de pe fața sa pe gâtul lui. Fără să îmi dau seama, sărutul a devenit foarte sălbatic. Limbile noastre se jucau între ele încontinuu. Cu greu reușeam să iau guri de aer, apoi iarăși ne devoram unul pe celălalt. Și-a coborât mâinile până la fesele mele, apucându-le cu forță, făcându-mă să gem înfundat. Apoi, m-a ridicat în brațele sale, instinctiv încolăcindu-mi picioarele în jurul taliei sale. M-a așezat pe masa bucătărie, ajungând să fiu mai înaltă ca și el. A întrerupt sărutul, uitându-se adânc în ochii mei.

- De data asta, nu cred că o să mai pot să mă opresc.

- Nici nu trebuie.

I-am cuprins fața între palme, trăgându-l aproape de mine ca să îl sărut în continuare. Doamne, cât de bine săruta! Acesta și-a strecurat mâinile sub maieul meu, ridicându-l de pe mine și aruncându-l rapid într-un colț al bucătăriei. A coborât cu sărutările pe gât, făcându-mă să râd. Se juca cu bretele sutienului meu, în timp ce îmi lingea clavicula.

- Te rog, nu îmi mai lăsa semne...

- Dar așa, lumea nu va ști că ești a mea.

Obrajii mi s-au înroșit ca focul. Sunt a lui? Era cel mai frumos lucru pe care un băiat mi l-a spus. Inima îmi dansa de bucurie la auzul vorbelor sale. L-am strâns puternic în brațe. Acesta mi-a deschis sutienul, lăsându-l să cadă în poala mea. Se juca cu sânii mei și îi săruta atât de dulce și plăcut. Îmi mușca ușor sfârcurile, ceea ce mă înnebunea. Când a mușcat cu mai multă forță de sânul meu stâng, i-am strigat aproape gemând numele.

- Justin ...

- Mi-a plăcut gemutul ăla, spune râzând.

Apoi, și strecurat mâna în pantalonii mei, masându-mi ușor locul intim. Aproape că a mărăit când a ajuns acolo.

" Oare încep să am sentimente pentru Justin? " mă întrebam continuu.

Lasă-mă dracu în pace!Where stories live. Discover now