Capitolul 7 - Sărut

13.8K 454 9
                                    

Cu fiecare nasture pe care îl deschideam, bătăile inimii mele deveneau din ce în ce mai puternice. Văzusem mulți bărbați la bustul gol, și totuși atmosfera era ca și cum Williams ar fi primul. Abdomenul său nu foarte lucrat, dar totuși sexy mă înnebunea. Stai, Brook! E profesorul tău, la naiba! O fi el al naibi de sexy, dar e profesorul tău! Am îndepărat cămașa urât mirositoare și m-am ridicat din pat. Dormea dus, exact ca un bebeluș. Și totuși, ochii mei stăteau ațintiți spre micuțul tatuaj de pe brațul lui drept. Se pare că zvonurile cum că Williams are un tatuaj sunt reale. I-am cuprins ușor brațul și m-am uitat mai atentă la el. Era un nume de persoană. Foarte mic și elegant, am descifrat numele " Nikki ". Să fie oare această Nikki iubita lui?

- Ce pot să spun, ai țintit bine, Nikki! spun eu ridicându-mă din pat din nou.

Se pare că va trebuia să plec. Am ieșit din dormitor, nu înainte să îi mai arunc o privire lui Williams. M-am îndreptat spre poșetă și apoi am văzut cheile lui Williams. Nu aveam cum să îl las cu ușa deschisă. Cine știe ce nemâncat poate intra și să îi fure tot? Suntem în New York, nu în Tokyo. Cred că faptul că bea foarte mult e datorită unei întâmplări supărătoare, nu cred că ar avea chef să i se și fure tot din casă. Am decis să închid pe dinafară și să pun cheile sub preș. I-am scris un bilețel cu " Cheile de la apartamentul tău sunt sub preșul de la ușă. XOXO ". Vroiam să păstrez secret tot ce s-a întâmplat în seara asta. Mi-am luat pantofii, am închis ușa și am pus bine cheile sub preșul prăfuit. Era ora 12 noaptea, cred că îmi ajunge destulă "distracție" pe noaptea asta. Când am ajuns acasă, tata stătea pe canapea și urmărea ca deobicei, niște emisiune despre politică și chestii. S-a uitat rapid la mine, apoi din nou la acei idioți care vorbesc despre politică. Se spune că părinții te iubesc necondiționat. Ei bine, ai mei au încetat să mă iubească de mai bine de 3 ani. De când am intrat în liceu, a fost ca și cum nu aș avea părinți. Apoi, uitându-ma la așa zisul meu tată, mi-am adus aminte de cheile de la motorul meu. Mi-am pus o față drăguță și m-am trântit lângă el pe canapea.

- Tati ? spun eu mai dulce ca o acadea.

- Miroși a alcool, Brook. Nu cred că ai vrea să vorbim până nu faci un duș.

- Vreau doar să îți spun ca un profesor mi-a confiscat cheile de la motor și nu vrea să mi le dea decât dacă vine un părinte la școală.

- Meriți să rămâi fără motor!

- Hai, Tati, te roooog!

- Fie, o să vin mâine, acum lasă-mă să mă uit la televizor în liniște. Și fă-ți un duș, puți oribil.

"Mersi, Willams." am spus în gând. După un duș rapid, m-am trântit în pat frântă de oboseală.

*

Atingerile lui erau calde. Amândoi stăteam pe o pătură moale, lânga fereastra imensă din sufragerie. Mâna lui dreapta era încolăcită după șoldul meu, iar capul meu era lipit de umărul său. Amândoi priveam acele mici lumini albe de pe cerul negru, întunecat. Privirea sa s-a mutat spre mine, iar respirația s-a îmi încălzea creștetul capului. Mi-am ridicat capul încet de pe umărul lui și m-am uitat adânc în ochii săi albaștri strălucitori. Lumina lunii se refleca superb în privirea sa caldă. Un zâmbet mic i-a apărut pe buze, iar eu am înroșit. Avea cele mai sărutabile buze din univers. Ne apropiam din ce în ce mai mult, privirea mea mutându-se de la ochii lui spre buzele lui. Mâna sa m-a cuprins strâns de spate și în următoarea secundă buzele noastre s-au unit într-un sărut fierbinte. Respirația îmi era greoaie, iar buzele mele le devorau pe ale sale. Apoi, limbile noastre s-au întâlnit timid, jucându-se între ele. Mi-am împleticit degetele în părul său blond și moale, trăgându-l ușor de el. Acesta a gemut încet de durere, lucru care m-a excitat la maxim. A coborât spre bărbia mea, până a ajuns pe gât. Fiind foarte sensibilă, până și respirația s-a mi-a gâdilat gâtul. Am început să râd ca o scroafă, stricând tot momentul.

- Ai un zâmbet foarte frumos! mi-a spus el.

Lasă-mă dracu în pace!Where stories live. Discover now