Cine esti? Cine sunt EU?

92 9 5
                                    

~Din perspectiva lui Kia~

Eu: -Uhhhhh. C-ce s-a intamplat?
Ma doare capul. Cred c-o sa-mi explodeze. Incerc sa ma ridic dar ma doare capul atat de tare incat aproape nici nu-mi mai simt picioarele. Ma uit imprejur si vad in ceata. Dintr-o data, simturile din maini imi revin si le simt tinute in sus, ceva in imprejurul lor, strans tare. Ma dor incheieturile. Incep sa clipesc din ce in ce mai mult si imi revine viziunea cu incetul asa ca ma uit in imprejurul meu si atunci vad unde sunt. Sunt intr-o camera ingusta si singura usa e facuta probabil din titan. Are o usita foarte mica in partea de sus si un spatiu larg in lungime si mic in inaltime la baza usii. Sunt.....captiva? Dintr-o data parca simt un val urias de somn navalind peste mine si incep sa adorm. Inainte sa adorm, am auzit usa deschizandu-se cu un scartait.
???: -Bun venit, Alexandra.

Ce se...? Vocea aia....mi-e cunoscuta..nu....nu se poate.......
Eu: -V-voce ....sar...castica?

Si cu asta am adormit.

~Din perspectiva lui Ben~

Slend nu a mai iesit din camera lui de ceva timp. Toata lumea e intr-o stare critica de tristete. Clock chiar a intrat si in depresie. Virus are insomie si Pupp tot vrea sa se duca dupa ea dar vine inapoi cu mainile goale.
Hoody si Virus incerc sa dea de ea prin telefon dar il are in camera. Au incercat chiar si prin Google Maps. Eyeless si Jeff merg cu Seedy si Smile afara sa incerce sa o adulmece dar se pare ca urmele i-au fost acoperite. Eu tot merg prin padure cu ceilalti ca sa ma ajute dar tot nimic. Au fost deja 3 zile de la disparitia ei si tot n-am gasit-o.

~Din perspectiva lui Jeff~

Eu si Eyeless am iesit a 3-a oara azi. Am ajuns mai departe decat ultima data. N-am mai facut nici inca 4 pasi ca Smile a si simtit ceva. A inceput sa fuga cu tot cu mine tinand lesa strans.

Eu: -Smile! Stai, cutu! Sezi! Jack! Ajutor!
Eyeless: -Huh?
Seedy: *il vede pe Jeff si Smile* *incepe sa alerge dupa miros si el*
Eyeless: -Jeff! Nu-ti face griji! Te ajjuuuuuuuuuu--! *este tarat si el* (dar Jeff este mai mult ca la ala care face surf cu barca cu motor)
Si asa am pornit la drum.

~Dupa ceva alergat dupa miros~

Insfarsit ne-am oprit cu mine impiedicandu-ma de Smile. Ma ridic cu noroi pe genunchi si pe piept. Simt un cutremur venind din ce in ce mai puternic in timp ce incerc sa ma curat. Ma intorc si il vad pe Seedy alergand cu toata viteza spre mine dar opreste brusc si il trimite pe Eyeless zburand, totusi, tinand inca de lesa, s-a oprit si nimereste fix cu spatele intr-o baltoaca mare de noroi

~~To be continued~~

Scuze, dar voiam s-o termin. Papa! 👋

Un Inger Din Iad ~ fanficion Creepypasta ~Where stories live. Discover now