I'm sorry

102 17 0
                                    

~Persoana a III-a POV~

Toby fuge spre Mizu și încearcă să o lovească dar Mizu îl apucă pe Jeff de brațe, se rostogolește pe spate și îl aruncă spre Toby. Jeff se izbește de Toby și cad pe jos.
Mizu se ridică și aruncă sabia spre Clock. Dintr-o dată se teleportează (Mizu) în locul sabiei și sabia în locul ei. Mizu îi dă un pumn lui Clock și, sabia, venind spre ea, o apucă (sabia) și încearcă s-o lovească da Pupp o oprește, legând-o cu firele lui magice. O tine in aer și încearcă să scape dar fără folos.
Ma apropii de ea si o tin de pumni incercand sa ma loveasca.

Eu: -Kia! Tu nu esti tu! Trezeste-te!
Mizu: -Grrrrrrr!!! Let me go!!!
Incepe sa tremure.
Eu: -Kia!!!
Si din nervi am aruncat-o intr-un perete de am rupt si firele lui Pupp.
Toti: -Kia!
Dupaia mi-am dat seama ce tocmai am facut. O mare mare greseala.
Eu: -Oh nu! Kia!
Si fug spre ea cu viteza luminii. Cand ajung la ea aproape ca e lesinata si deabea se tine pe picioare.
Eu: -Oh nu. Kia, Kia! Esti in regula?!
Dar dintr-o data zambeste si se uita la mine ca si cum vede ca sunt ca intr-o cusca. Incearca sa ma pocneasca dar ii prind pumnul si incearca sa ma pocneasca cu celalalt pumn dar il prind cu un tentacul. O prind de gat ca sa nu-mi dea cap-in-cap.
Eu: -Kia, te rog...trezeste-te..
Mizu: -Grrrrrr!
Nu am putut sa fac altceva decat sa fac ce trebuia sa fac.
Eu: -Imi pare rau.
Am soptit dar mi-am dat seama ca a auzit dupa fata care a facut-o si ca a inteles ce am spus. Dintr-o data am sarutat-o si s-a speriat la inceput dar si-a inchis ochii savurand ceea ce se intampla si am despartit legatura dintre buzele noastre lasandu-ne sa respiram. Se uita inspre mine cu un zambet slab si lesina. Un vierme incepe sa se tarasca afara din gura ei si cade pe jos. Il calc in picior si aud un mic mormait de la Kia. Ma intorc cu privirea la ea si incepe sa-si deschida ochii ridicandu-si capul. Se uita la mine si zambeste larg.
Kia: -M-am intors....
A spus slab si imi slabesc stransoarea lasand-o libera dar lesina si cade in bratele mele.
Las un oftat si ii aud pe toti fugind spre noi
Toti: -KIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!
Toti incep sa planga si se arunca pe mine, incercand sa o protejez pe Kia de presiunea "inbratisarii" de grup o tin in maini in afara mormanului de idioti.
Eu: -Lasati-ma odata ca nu pot sa respir!!

~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥

Yyyyeeeeeeee!! Am pus un capiiitoooooooll!(nu, nu am murit) doar ca am fost ocupata cu...............viata de zi cu zi. Si mai ales ca a ajuns si tata acasa din strainatate dupa 6 luni si am vrut si eu sa savurez cele 10 zile in care sta aici.
Oricum. Ma scuzati ca este scurt dar pana de idei a revenit :p
Peace out! ✌

Un Inger Din Iad ~ fanficion Creepypasta ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum