Chapter 21

104 9 8
                                    

POV Jeongguk


*Ping Ping*


-I'm so sick of this fakeeee loveee fakee loveee- klonk uit de radio

Ik stapte de douche uit en deed een handdoek om mn middel. Ik droogde me af met een handdoek en deed schone kleren aan. Ik liep de badkamer uit en pakte mn telefoon van mn nachtkastje af. Ik kreeg een glimlach toen ik zag dat TaeTae me had geappt.


TaeTae: Jeongguk ben je wakker??

TaeTae: Hallo Kookie??

TaeTae: Nee oke, app me maar wanneer je wakker bent

Ik liep mn kamer uit en rende de trap af. Aangekomen bij Taehyung klopte ik aan. "Kookie" gilde Taehyung en vloog om mn hals. "Ik was douchen, ik zag je bericht niet" zei ik. "Maakt niks, kom snel binnen" zei hij en trok me naar binnen.


"Heb je honger, zal ik iets maken" vroeg ik Taehyung knikte. Ik liep de keuken in en pakte wat uit de koelkast en begon met koken.


"Tae, het eten is klaar" riep ik vanuit de keuken. Tae kwam aan tafel en begon gelijk met eten.

"Heb je al een planning voor vandaag" vroeg ik hij knikte zacht. "Ik wil wel een beetje chillen, naar bios daarna thuis komen pizza bestellen en daarna gamen en slapen, dat was mijn planning" zei Tae.

"Is goed dan doen we dat" zei ik. Zoals Tae zei gingen we de eerste gedeelte van de dag chillen.

Daarna gingen we naar de bios naar pokemon detective (die komt volgend jaar pas uit maar wat maakt dat uit)

Daarna kwamen we thuis en bestelden we pizza, daarna gingen we gamen en slapen.

De dagen erna waren ook niet zo speciaal de weken erna ook niet en de maanden erna ook niet.

Taehyung was nu 6 maanden zwanger over 3 maanden zou hij gaan bevallen waarschijnlijk. Ik liep de keuken in want Taehyung wou water dus ging ik effe voor hem water halen. Mvr. Kim zat in de keuken wat te doen ik bleef achter de deur schuilen en keek naar wat zij deed.

OMG niet te geloven ze deed gewoon medicijnen in Tae's drankje. Omdat Taehyung zwanger is mag hij geen medicijnen. Ik liep boos weg. Ik wou net naar Taehyung gaan om te vertellen wat zijn moeder deed maar de bel ging dus ik liep naar de deur.

''Hoi Kookie" zei Ji Eun die voor de deur stond. Ik duwde haar aan de kant en liep weg. "Kookie" hoorde ik haar nog roepen maar ik was al weg. Ik pakte mn fiets en racete weg. Na een tijdje fietsen besloot ik om terug te gaan. Ik fietste de weg naar huis zoals ik altijd fietste. 

Omdat het donker was zag ik niet zoveel. Opeens kwam er van rechts licht ik keek naar rechts en zag een auto recht op mij afkomen. Getoeter en piepende bande was het laatste dat ik hoorde voordat ik een harde botsing maakte en alles zwart werd.


Sorry dat het zo lang duurde ik had geen inspiratie enz maar ik beloof dat ik vanaf nu in 1 week 2 chapters maak. Ook al ga ik het fk druk hebben ik beloof dat ik elke week 2 chapters online zet. Deze week ga ik er drie zetten of meer heb ik zin in.


Teen dad|| {taekook}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu