Chapter 16

138 12 9
                                    

Jeongguk en ik liepen door naar mijn kamer. Ik deed mn deur dicht en op slot. "Hoe gaan we dit uitleggen aan onze ouders en onze vrienden" vroeg Jeongguk. "Niet" antwoordde ik. "En wat na de bevalling wat ga je dan zeggen" vroeg Jeongguk.

"We verzinnen wel iets" zei ik. Ik keek een beetje down. "Alles gaat goed komen" zei Jeongguk en gaf me een kusje op mn hoofd. Hij nam me in zijn armen en streelde mn haren. "Alles komt goed" fluisterde hij steeds in mn oor.

Na een tijdje werden mn oogleden zwaar en vielen dicht.

Pov Jeongguk
Nadat Taehyung in slaap viel deed ik de deken over hem heen en liep naar beneden. Daarna zei ik gedag tegen Mvr Kim en ging terug naar huis. Toen ik thuis was kon ik me amper concentreren op mn huiswerk dus maakte ik em niet.

Na het eten liep ik naar Taehyungs huis en vroeg of hij al gegeten had. "Ja Jeongguk hij heeft 3 borden gegeten" antwoordde Mvr Kim. Ik liep tevreden terug naar huis.

De rest van de dag ging ik gamen daarna deed ik mn pyjama aan en ging in bed liggen. Na een paar minuten draaien viel ik in slaap.

Toen ik wakker werd nam ik gelijk een frisse douche en poetste mn tanden daarna liep ik naar beneden en ging ontbijten na het ontbijten ging ik naar Taehyung. Ik pakte mn fiets en Taehyung ging achter mij op.

"Wat heb je allemaal gegeten" vroeg ik. "2 tosti's en een omelet" antwoordde hij. "Goed zo de dokter zei dat je genoeg voedingsstoffen binnen moest krijgen om jou en de baby te voeden" zei ik.

Toen we op school waren hadden we de eerste les gym. Taehyung en ik verzonnen een smoesje dat hij door zijn enkel was gegaan en niet mee kon doen. Daarna kwam blok uur biologie en het ging precies over zwangere mannen dit hoofdstuk.

Daarna kwam pauze. We gingen zitten waar we altijd zitten. "Jeongguk waar was je gister" vroeg Jimin. "Ik ging naar de dokter met Taehyung" antwoordde ik. "Gast gaat het" vroeg Yoongi aan Taehyung. "Het gaat wel beter" antwoordde Taehyung.

"Hebben jullie zin om te chillen na school" vroeg Jimin. "Uhh ik kan niet" zei Taehyung. "Ik ook niet" zei ik er snel achteraan. "Ohh dan gaan Yoongi Taeyong en ik zonder jullie chillen" zei Jimin. "We komen de volgende keer wel" zei ik.

Na school zette ik Taehyung thuis af en ging naar zijn huis. Eerst gingen we samen huiswerk maken. Daarna was het al rond avond eten. We liepen beide naar beneden en namen plaats aan tafel.

De tafel zat vol met allemaal gerechten enzo. Taehyung propte van alles in zn mond. Ik kreeg automatisch een glimlach toen ik hem zo goed zag eten. Ik pakte een bordje met rijst en pakte wat vlees en at het zo op.

Na het eten gingen Taehyung en ik samen afwassen. "Wat zullen we doen" vroeg Taehyung na het afwassen. "Ik heb gehoord dat ze een goeie film draaien in de bios" zei ik.

"Dan gaan we em kijken" zei Taehyung. We pakten onze jassen en deden onze schoenen aan. Daarna liepen we naar buiten en ik pakte mn fiets. Taehyung kwam achter me op en zo reden we naar de bios.

Ik kocht de kaartjes en snacks. Daarna liepen we de zaal in en namen ergens plaats. Tijdens de film voelde ik wat op me schouder. Toen ik opzij keek zag ik dat Taehyung in slaap was gevallen en een lege bak popcorn vasthad.

Ik pakte mn jas en deed die over hem heen. De rest van de film heb ik geïnteresseerd naar de film gekeken. Toen de film afgelopen was maakte ik Taehyung wakker. Hij rekte zich uit en stond op.

"Ik heb echt niet geslapen hoor" zei hij. "Geloof je het zelf" zei ik lachend. "Hoe was de film" vroeg hij. "Leuk" antwoordde ik. Ik pakte mn jas en deed em aan. Daarna liepen we samen de zaal uit naar buiten. Ik pakte mn fiets en Taehyung kwam achterop.

Hij was wel echt zwaar maar dat boeide me niet veel. Toen we thuis waren gingen we naar Taehyungs kamer. Ik ging langs hem op zijn bed zitten en deed de deken over ons heen. Taehyung kwam in mn armen kruipen. Na een tijdje hoorde je hem zacht ademhalen.

Na een paar uur wakker liggen viel ik ook in slaap.

Teen dad|| {taekook}Where stories live. Discover now