Chapter 10

169 7 3
                                    

~~~
Toen we uit waren pakte ik mn fiets bij de fietsenstalling en fietste naar huis. Ik duwde mn fiets tegen ons huis en liep naar binnen. "Ppaaaappp ben je thuis" riep ik. "Ja kookie ik ben thuis" antwoordde mn vader vanaf boven.

Ik rende de trap op naar boven en liep naar mn vaders kamer waar hij waarschijnlijk was. "Ik en de boys gaan vandaag een beetje chillen" zei ik. "En wie zijn "de boys" vroeg mn vader. "Taehyung van hier langs Jimin met wie ik laatst chillde en Taeyong een andere vriend" antwoordde ik.

"Uhh is goed, maar niet te laat thuis komen" zei mn vader. "Ja ja tuurlijk niet we blijven maar een paar uurtjes weg en we gaan nu nog niet pas om 7 uur" zei ik. "Kook is dat niet te laat" vroeg mn vader. "Nee papa vertrouw mij er zal niks gebeuren" antwoordde ik.

"Ja dat hoop ik voor je" zei mn vader. "Maak nu je huiswerk zodat je dat later niet hoeft te doen" zei mn vader. "Ja pap zal ik doen" zei ik voordat ik de kamer uitliep. Toen ik in mn eigenkamer was keek ik op de klok. Het was half 4.

Daarna keek ik op magister (lol ik gebruik magister wss hebben ze in Korea ook zo'n app voor je agenda enz maar ik schrijf hier magister want ik weet niet hoe die app in Korea heet).

Ik had niet veel huiswerk na mn huiswerk keek ik weer op de klok het was een uur verder dus half 5. Ik pakte schone onderbroek uit mn kast en liep naar de badkamer. Daar kleedde ik me uit en stapte in de douche na het douchen stapte ik uit de douche en deed mn schone onderbroek aan.

Daarna liep ik terug naar mn kamer en deed mn kast open daar uit pakte ik een spijkerbroek met zo'n soort van verf enz en een kenzo tshirt. Toen ik omgekleed was pakte ik wat parfum en spoot em op mezelf. Nadat ik klaar was met mn parfum liep ik naar de badkamer en deed wat gel in mn haren.

Het was ondertussen al 6 uur dus ik besloot mn kamer op te ruimen. Na het opruimen was het kwart over 6. Ik liep naar beneden en warmde wat eten op en ging eten. Na het eten was het kwart voor 7. Ik stond op en liep naar de gang waar ik mn schoenen aan deed en liep naar buiten.

Ik keek op mn telefoon. "Nog 10 minuten dan komen ze" zei ik in mn gedachtes. Ik liep naar Taehyungs voordeur en klopte erop. Mvr. Kim deed open. "Hallo Jeongguk, ben jij hier voor Taehyung" vroeg Mvr. Kim ik knikte. "Taehyung Jeongguk staat voor de deur" riep Mvr. Kim naar boven.

"Ik kom al" riep Taehyung terug. Na een minuut of twee zag je hem de trap afstormen. "Maak het niet te laat" zei Mvr. Kim en gaf Taehyung een kusje voordat hij de deur uitliep. "Jaja" antwoordde Taehyung. "Ze kunnen hier elk moment aankomen" zei Taehyung.

"Jupp" zei ik. "En wat heb je nog met Ji Eun gedaan" vroeg Taehyung. "Die mag me echt niet meer" antwoordde ik. "Waarom" vroeg Taehyung. "Ik heb haar te hard ge-friend-zoned" antwoordde ik.

"En hoe reageerde ze" vroeg hij. "Ze sloeg me in mn mooie gezicht" antwoordde ik. "Die laatste 2 woorden kloppen niet joun gezicht is niet mooi je lijkt op hondenvoer" zei hij. "Bedankt voor de compliment" zei ik. "Dat was geen compliment" zei Taehyung.

"Voor mij wel ik lijk tenminste niet op een alien" zei ik. "Ik lijk ook niet op een alien, kijk ik heb mn haar geblondeerd" zei hij. "O cool" zei ik. "Bedankt voor je enthousiasme" zei hij. "Geen dank" antwoordde ik. "Ze zijn al een paar minuten te laat" zei hij. "Inderdaad" zei ik terug.

TOEETT TOEETT

Teen dad|| {taekook}Onde histórias criam vida. Descubra agora