chapter 8

181 8 10
                                    

"Weet je nog welke bus het was" vroeg Ji Eun. " 348 als ik me niet vergis van de Gangnam station" antwoordde ik. Ji Eun begon opeens helemaal te trillen en ze begon zelfs te huilen. "Ji Eun gaat het wel" vroeg ik en schudde haar heen en weer. "I-ik z-zat t-toen o-ook i-in d-die b-bus" zei ze huilend. "Was je met iemand" vroeg ik. "T-taehyung, Eon Jin en Jeong Gyu" antwoordde ze.


"Wie zijn die andere 2" vroeg ik. "Taehyungs zusje en broertje" antwoordde ze. "Ik dacht dat hij enige kind in huis was" zei ik. "Eon Jin en Jeong Gyu zijn in de zelfde ongeluk als joun broer en vriendin omgekomen" zei ze. "Ben jij dat meisje met zwart haar en bloed over haar hele gezicht" vroeg ik. (Hier zijn Taehyung en zijn zusje en broertje ongeveer even oud 1/2 jaar verschillend)


"Die joun broer gered had, ja ik ben dat meisje" antwoordde ze. "Eon Jin en ik waren beste vriendinnen door Eon Jin hebben Taehyung en ik zo'n goeie band gekregen en het kwam precies goed uit omdat Taehyung in dezelfde cheerleadteam kwamen" legde ze uit. "Sinds de eerste dag dat ik jou zag kwam je me bekend voor dus ik herken je door de ongeluk" zei ik.


Ik deed mn tshirt uit. "Wow deze litteken is echt groot" zei ze en ging met haar vinger over mijn litteken. "Het komt door de ongeluk" zei ik. "Kom je mee zwemmen" vroeg ik ze knikte. En deed haar tuinrok uit en haar trui. Damn ik kan je zeggen ze heeft wel echt die body als je begrijpt wat ik bedoel. We liepen samen naar het water.


Ji Eun voelde eerst met haar tenen het water toen ze het koude water voelde trok ze haar teen gelijk weg. "Uhh ik kom zo wel het water in" zei ze en ging terug naar ons kleedje. Ik liep naar haar toe en tilde haar op in bruidsstijl. "Jeongguk laat me los" zei ze ik schudde mn hoofd ze sloeg me een paar keer. Toen ik het koude water voelde vond ik het wel koud omdat ik nog moest wennen ik liep verder en verder mn knieën waren al onderwater even later kwam het water tot mn heupen.


Ik liep nog verder en liet Ji Eun daarna los nadat ze weer boven water kwam sloeg ze haar benen om mij heen en ging in zo'n soort van hug positie zitten.


Pov Taehyung

Ughh slijmballen ze kunnen niet eens een seconden staan of zitten zonder elkaar aan te raken. "Kom je het water in" vroeg Taeyong. "Uhh ja" zei ik en deed mn tshirt uit daarna liepen we het water en toen we ver genoeg waren doken we erin. Het koude water voelde net zo koud aan als mn hart. Ik kwam weer boven water en zocht Taeyong.


Hij zwom richting een meisje die zat op een opblaasband. Ik zwom ook die richting. "__ Ben Taeyong" was het enige dat ik kon verstaan. Toen ik wat dichterbijer kwam hoorde ik meer. "Heb je een vriendje" vroeg Taeyong. "Nee" antwoordde het meisje. "Heb jij een vriendin" vroeg het meisje aan hem. "Tjaah ik kan amper normaal daten er zitten veel meisjes achter me aan" antwoordde Taeyong.


"Heb je zin om een keer naar de film te gaan" vroeg Taeyong. "Uhh ja kan wel" antwoordde het meisje. "Zullen we terug aan land gaan dan kan ik je nummer opslaan in mn telefoon" vroeg Taeyong het meisje knikte. Taeyong duwde de opblaasband terug aan land. Er zwom een meisje langs. "Hey" zei ik tegen haar en probeerde zo sexy mogelijk te kijken.


"Eww ga weg creep" zei het meisje. Ik draaide me om en zwom terug aan land. Taeyong gooide een handdoek naar mij die ik vervolgens ving en om me heen deed. "En hoe is het afgelopen met het meisje" vroeg ik. "Ze heet Minji en gaf haar nummer" antwoordde hij. "Kijk dit is haar profielfoto" zei Taeyong en liet een foto zien.


"Ze is oke" zei ik. "Ze is oke, wat oke look at those boobs" zei hij en zoemde in op haar borsten. "Gast doe is normaal" zei ik. "Wat krijg ik van je als ik haar deze weekend in bed krijg" vroeg Taeyong. "Ik trakteer je in de kantine" antwoordde ik. "Oke ik zal haar deze weekend nog in bed krijgen" zei Taeyong zelfverzekerd.


"Gast volgens mij draait joun leven alleen om seks, drank en feesten" zei ik. "Correct" zei Taeyong. "Hoe is het nog met dat ene meisje dat je ontmoet had bij een bar" vroeg ik. "Die heb ik niet meer gezien sinds die ene nacht" antwoordde hij. "Welke nacht" vroeg ik. "Onze nacht" zei hij en deed zijn linker wenkbrauw omhoog.


"Eww gast dadelijk krijg je SOA's ofzo" zei ik. "Rustig gast ik gebruik natuurlijk condooms" zei hij. "Krijgt Ji Eun geen geluidsoverlast ofzo" vroeg ik. "Jawel, ze was een keer bellen met een vriendin en die vriendin dacht dat ze porno keek terwijl ik en een chickie dat gewoon waren" zei hij. "Dat is echt walgelijk man" zei ik.


"Hoe is het maagdelijke leven" vroeg hij. "Veel beter dan wat jij doet" antwoordde ik. "Woww ik heb die tijden gemist toen ik die dingen voor het eerst deed was alles nieuw nu ben ik er aan gewend net alsof ik het elke dag doe" zei hij. "Doe je waarschijnlijk ook" zei ik hij knikte. "Zeggen je ouders niks" vroeg ik.

"Ik doe het wanneer zij niet thuis zijn" antwoordde hij.
~~~~
De rest van de dag hebben we niet veel gedaan

Teen dad|| {taekook}Where stories live. Discover now