2.kapitola

268 13 0
                                    

Kratičké červené šaty zvýrazňovaly dokonale každou křivku dívčina těla, na které byla velmi pyšná. Cvičení a dřina se vyplatila. Vysoké boty na podpatku, které milovala, ladily k malé černé kabelce. Přes ramena si přehodila koženou bundu a seběhla schody dolů, kde na ni čekalo už auto. Sedla si na sedadlo spolujezdce a všechny pozdravila. Emily seděla vedle její spolužačky Anne, která vynikala svými modrými vlasy. Další z trojice sedící vzadu byla Jane, která byla povahově úplným zrcadlem Emily. A nakonec řidička Nora, která byla velmi hezká, ale královnou krásy byla vždy a jedině Celeste. Cestou si prohodila děvčata pár slov ohledně školy a pak, když zaparkovaly před domem, se jejich nosy zvedly. Uprostřed si to vykračovala Celeste a za ní její kamarádky.

"Celeste Dalton, jaké překvapení," usmíval se od ucha k uchu hostitel a měřil si ji od hlavy k patě. Celeste se na něj usmála a na přivítanou mu políbila obě tváře. Pak od něj odešla. Zaujmout něčím tuhle slečnu bylo obzvlášť těžké. Párty se teprve rozjížděla. Hudba vyřvávala, alkohol byl připraven a mezi nimi se povalovaly i nějaké slané dobroty. "Promiň, nemyslel jsem na diety," postavil se zase vedle ní Andrew.

"To ti snad pro dnešek prominu," mrkla na něj a ukradla si jeden brambůrek.

"Dáš si něco k pití?" Její kamarádky se od ní oddělily a nechaly ji samotnou s Andrewem.

"Jo, prosím," šla za ním, aby zkontrolovala, co jí nalije. Do červeného kelímku ji chtěl nalít Malibu, které ale dívka neměla ráda. "Dám si rum s kolou, díky," řekla mu a on se na ni jen usmál.

"Tak to jsem to odhadl špatně," podal ji kelímek. "Chtěl jsem zapůsobit," opřel si ruku vedle ní o kuchyňskou linku.

"I snaha se počítá," nepočítá. Ano, líbil se jí a i za hřích by ten kluk stál, ale proč se dávat tak snadno? Pokud mě chceš, bojuj o mě. - to bylo její motto. Napila se a v duchu si opakovala, že to dneska nesmí přehnat s alkoholem.

"Jsi záhadná, Daltonová," usmíval se na ni a zkoumal její dokonalý obličej. Nechápavě zvedla obočí. "Záhady já rád," usmála se na něj, i když to byla trapná balící hláška.

"Andrewe!" Ozval se za ním křik jeho kamarádů. Mezi nimi byly i holky. Zamávaly na Celeste a ona s za nimi rozešla. Celá skupinka scházela schody do sklepa domu, kde byla postavená herna a posilovna. Uprostřed stál kulečníkový stůl a stolní fotbal, který kluky velmi zaujal.

"Páni," musela okomentoval Emily posilovací náčiní. Pak se podívala na Andrewa, který své svaly vůbec neschovával. Podíval se na skupinu holek a mrkl na ně. Většině se z nich se z toho podlamovala kolena, ale Celesta dělala, že ji to nevyvedlo z míry.

"Posaďte se u nás, dámy," ukázal hostitel na ošoupaný gauč. "Donesu Vám něco k pití? Nebo dáme picí hru?" V ten moment vyskočila Emily s Jane a začala s klukama pokřikovat 'picí hra'. Celeste a její kamarádky se neubránily úsměvu. A tak se na kulečníkový stůl naskládaly kelímky. Vytvořily se dva týmy. Holky a kluci, velmi jednoduché. Každý z jednoho týmu házel pingpongovým míčkem do té doby, dokud se netrefil. Pak za nepovedené pokusy si dal panáka toho, co nemá rád a za trefený kelímek toho, co rád má. Tým vyhrává, pokud všechny kelímky zmizí z herního pole.

"Dámy mají přednost," zasmál se na kapitánku týmu Andrew. Celeste popadla míček a hodila. Trefila se a tak do sebe kopla bodového panáka. Na řadu teď šel Andrew. Podíval se na dívku, která si ho měřila modrýma očima. Nakonec hodil a bylo vyrovnáno.

"Prohrajete," zasmál se Jackson, když na řadu přišla Emily.

"Neprohrajeme," začala se s ním hádat.

"Vsadíš se?" Přešel k ní blíž a všichni je sledovali.

"Samozřejmě, o co?" Emily se nebáhala ničeho a do všeho šla po hlavě, ale nemyslela na následky.

"Když vyhrajeme, ty a tvoje kamarádky," rozhlédl se blonďák po dívkách. "Nám ukážete striptýz," kluci si pro sebe plácly.

"A když vyhrajeme my," začala Emily. "Půjdete nám ukázat váš striptýz," zasmála se.

"Platí," plácnul si s ní Jackson.

"Em!" Zakřičela na ni Anne. "Musela si do toho zatahovat i nás?"

"Anne, nedělej z toho drama. Vyhrajeme," promluvila na ni Celeste, které se žádná z dívek nesnažila odporovat.

"Budeš mi tancovat na klíně, kotě," zašeptal ji u ucha Andrew.

"To zůstane jen v tvých představách ve sprše," oplatila mu to. Dvěma kroky se vrátila ke své skupince a začal boj. Každý podporoval svůj tým a zároveň se snažil rozptýlit ten druhý. Do sklepa se přišli podívat i další neznámý lidi a tak byl za chvilku plný.
Po hodině byl závěrečný hod, který rozhodoval, jestli dívky vyhrají. Vedly o bod, ale i tak to mohli kluci dorovnat. Andrew se nechal povzbuzovat svou skupinkou a pak se otočil na dívky, které stály proti němu. Pak pohlédl na kelímky. V ten moment, než hodil se Celeste opřela o kulečník tak, aby měl krásný výhled do jejího výstřihu. Neměl se na ni, ale dívat. Všichni se zatajeným dechem sledovali míček, který se ale odráží od stolu a padá mimo kulečníkový stůl. Dívky začaly křičet radostí a šly to oslavit nahoru. Sklep se pomalu taky vylidnil a párty končila.
Po chvíli podpatky klapaly o schody a dívka pohlédla na kluka sedícího na gauči.

"Byla to dobrá hra," usmála se Celeste na kapitána fotbalového týmu. "A dobrá párty," otevřel oči a prohlédl si ji.

"Díky," usmál se na ni. Vypadal už docela střízlivý. Ale je pravda, že nikdo to s alkoholem nepřeháněl, když půjde zítra do školy. Vstal a přešel k ní. Pohladil ji po tváři.

"Tak zítra ve škole," usmála se na něj a dala mu pusu na tvář.

"Tak zítra ve škole, Daltonová," díval se na ni, jak o pouští sklep a padnul sebou na pohovku. Ta holka mu motala hlavu jako žádná jiná. Nevěděl o ni skoro nic, ani jestli má přítele. Záhadná Celeste, co skrýváš?

HráčkaWhere stories live. Discover now