3.

1.8K 168 3
                                    

Megkaptam a főnök helyettesétől a szobámat ahol ezentúl tölthetem az időmet, amikor nincs dolgom. Így bevettem oda magam, hogy valami reális és értelmes tervet eszeljek ki. De semmi sem jutott eszembe, azon kívül hogy újra a kutyáknál kéne megpróbálni. 

-Jó estét, a főnök küldött engem hozzád hogy ezekkel kedveskedjen neked. -Annyira elkalandoztak a gondolataim, hogy észre sem vettem hogy egy szobalány ténfereg a szobámban. -Minden eszköz, amivel jobban érezheted itt magad. 

Fülig érő rövid fekete haja volt, és szúrós tekintete. Ő is öltönyt viselt, amiből arra következtettem, biztosan ő is a főnök helyettese lehet. 

-Te is egy helyettes vagy? -Kérdeztem rideg hangon, mire felhúzott szemöldökkel nézett rám. 

-Azt lesheti hogy mikor fogok behódolni neki, mint a többi itt dolgozó. Engem is csak csapdába csaltak. 

-Mégis megteszed, amire utasít téged. -Néztem rá, míg kivettem egy törölközőt a kezéből, amit felém nyújtott. 

-Mi mást tehetnék? -Vont vállat csalódottan, majd kifújta a levegőjét. -Mindenki rólad beszél a hotelban. Régen érkezett új dolgozó. Mindenki azt pletykálja, már találkoztál a főnökkel. Ez igaz? 

-Igen találkoztam vele. -Sütöttem le a tekintetem, ahogy rá gondoltam. El akarom felejteni azokat a sötét szemeket, amik engem néznek dühösen. -Miért olyan nagy dolog ez? -Kérdeztem, mire felcsillantak a szemei, majd leült az ágyra, és megpaskolta maga mellett a helyet. Én pedig leültem mellé. 

-Azért mert még soha nem látta senki személyesen Kwon Ha Zack-en kívül, aki kutyákat megszégyenítő módjára követi őt. Azt beszélik, hogy ismerték egymást a hotel alapítása előtt, ezért vannak úgy egymáshoz nőve. De erre nincs semmi bizonyítékunk, hisz nem tudunk kapcsolatba lépni a külvilággal. 

-Nem látta senki? -Tátottam el a számat, mire bólintott egyet. -Akkor hogy irányítja ezt a helyet? és mégis mik folynak itt? -Újra mardosni kezdte a torkomat a könnyem, ahogy arra az emberre gondoltam aki a gardróbban találtam. Vajon mindig történnek ilyen esetek? össze vagyok zavarodva. 

-Zack-en keresztül, a helyettesén. Ő adja ki a főnök parancsait. Még...Nem tudod mi a dolgod itt? tudod, ebbe a hotelbe olyan emberek járnak akik el akarnak tűnni a külvilág szeme elől, és mi ebben segítünk neki. És van aki véletlen téved be ide, és az többet nem is megy ki. Ebből csak az itt dolgozók a kivételek. 

Elképedve hallgattam a lány szavait, kezdtem azt hinni hogy az itt dolgozók el sem akarnak innen menni. De ki szeretne ilyen embernek dolgozni, mint a főnök? van innen egyáltalán kiút? 

-Te próbáltál már elszökni? -Ültem hozzá közelebb, hogy ne kelljen hangosan beszélnem. Ebben a szobában nem volt kamera, ezért hagytam hogy beszéljen a lány. Máskülönben már rég megbüntettek volna minket a főnök kibeszéléséért. Szemei tágra nyíltak, majd nyelt egy hatalmasat. 

-Te is el akarsz innen menni? 

-Micsoda kérdés ez? -Horkantottam fel. 

-Én tudok egy helyet ahol bármi akadály nélkül ki lehet menni, de egyedül sosem mertem. Mert ha megtalálnak-

Éppen folytatta volna, mikor az a bizonyos Zack benyitott a szobába, majd hangosan felkiáltott. Elsőnek azt hittem kihallgatta a beszélgetésünket, de tévedtem. 

-Most azonnal menjetek le az aulába, új dolgozó érkezett. 

A lánnyal egymásra néztünk majd engedelmesen felálltunk és követtük őt. Már mindenki lent volt, persze kivéve a főnököt. Egy fiú állt háttal nekem, majd mikor megfordult, megállt bennem az ütő. Az ő arcán is láttam a meglepettséget. 

-Tae...-Ráztam meg a fejem. Nem lehet, menj innen! menj ameddig eltudsz! 

-Bátyó! -Mosolyodott el, majd széttárta a karját, hogy egy ölelésben részesíthessen. 

Sziasztok! remélem tetszett a rész, és nem okoztam csalódást. A következő részig is PÁPÁ! :3

He calls me boss|Jikook| BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now