Eve Dönüş

1K 43 9
                                    

|Düzenlendi|
Benden her hangi bir tepki beklemeden sarılmıştı.Ben hala hareketsizce yüzüne bakıyordum. Sanırım benim çözülmemi bekliyor olmalıydı ki, 5 dakikadır ikimizden de ses çıkmıyordu.

Şaşkınlığımı üzerimden atıp onu içeriye davet ettikten sonra dediklerini dinler gibi yaptım.Aklım Peeta'daydı 2 gün önce bana ormanda evlenme teklifi etmişti ve bende kabul etmiştim.Peki şimdi neden geri dönmüştü?Üstelik ben onu unutmaya başlamışken.Yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken neden bana bunu neden yapıyordu?

Oysa benim Coin'i öldürmemden sonra bir veda bile etmeden kaçıp gitmişti.Aylarca toparlanamamıştım.Peeta yanımda olmasa zaten hiç bir zaman toparlanamazdım.

Dinlerken yaptığım sırada kulağıma ilgimi çekebilecek sözler takıldı.Dur ne diyordu böyle bu olamaz!

"Evet Katniss 2 .mıntıkadaki işimi buraya aldırttım.Artık burda yaşıyorum tıpkı eskisi gibi.Artık yeniden eskisi gibi olabiliriz.Sana hiç bir açıklama yapmadan gittiğim için üzgünüm ama sana olan sevgim hiç değişmedi.Hala seni seviyorum ve değer veriyorum.Gitmem bir hataydı bunu kendime açıklamam çok uzun sürdü.Ben gerçekten çok üzgünüm"

"Gale biz eskisi gibi olamayız.Çok zaman geçti ve sen dediğin gibi çekip gittin" Sesim sandığımdan boğuk çıkmıştı.Ellerimle yüzümü kapatıp düşünmeye başladım.Geldiği ilk andan itibaren beni etkileme başlamıştı bile.

"Ama geri döndüm.Kabul et sende beni seviyorsun hala beni unutamadın!" sesi istemsizce yükselmişti.Daha sonra yüz hatları yumuşadı ve bana bakmaya başladı.

Haklıydı onu unutamamıştım.Ama o zamam neden Peeta'nın evlenme teklifini kabul etmiştim.Ya bombalar?O bombalar hala onun olabilirdi.Kız kardeşimi öldüren kişi o olabilirdi.Bunları düşünürken gözümden yaşın aktığını yanağımı silen Gale'i fark edince hissettim ve sözcükler birden ağzımdan çıkıverdi:

"Gale ya bombalar?"

"Bilmiyorum Katniss!Tamam mı?Bilmiyorum katil olmak hoşuma mı gidiyor sanıyorsun?Özellikle Prim'i öldürmek.Paylor senin bombaların değildi diyor ama kime inanmam gerektiğini bilmiyorum." Bu sefer onun gözleri yaşlarla dolmuştu.Ben tam konuşmaya hazırlanırken dudakları dudaklarımla buluştu. Can yakıcı tarafıysa öpücükte bir şeyler hissetmek istiyor olmamdı.Belkide ona gerçekten inanmak istiyordum yada av arkadaşımı, birlikte ormanda geçirdiğimiz anları, kışın ormana giden patikada yürüdüğümüz zamanları geri istiyordum.Öpüşmemiz derinleşirken kapı aniden açıldı gözlerimi açtım ve hangi kişinin bizi öpüşürken gördüğünü ona nasıl bir açıklama yapmam gerektiğin tahmin etmeye çalışırken onun sesini duydum.Olamaz

"Katniss"

Gelen Peeta'ydı.Şu anda görmek istediğim son kişi.Gözlerinde hayal kırıklığı ve üzüntü vardı ama öfke bulamazdınız.Doğru ya.Fırıncı çocuk asla Alevler içindeki kıza kızgın olamazdı değil mi?

Aşk ÜçgeniWhere stories live. Discover now