Kapitola 4.

65 5 0
                                    

Uprostřed videa ke me zavítaly coni. Vlastne se ke me prokopaly. Super, vitasila jsem katany a 6 jsem jim uřízla hlavu, pak saltem jsem se dostala k Dalšim 4 ti to schitali kopanci do kormidla,pak koptoulem a premetem v zat a další dva s probodnitimi jiskramy, sjeli z mich katan. To uz zbili začali strilet a ja po dvou hodila diky, trefa do jisker, v rychlosti jsem doběhla k znilim a podrizla je. Dalsi svinčik, transformovala jsem se a vsechny i s jejich vrtakem jsem hodila do blizke propasti.

Po tom co jsem zřídila asi 20 vehiconu. Jsem se vrátila k kameře,p sakryš video se viplo. No nic začnu s opravou základníčky někdy ji ještě snad viužiju. Už tu nic moc není.

Pustila jsem se do oprav když jsem zaslechla most, super ti tu ještě chibeli. Hned co je spatřím tak vbehhnu vic doo zakladny seberu ten zbitecek a odejdu tajnim vchodem. Odložím ty drobnosti a transformují se do meho alt-modu. Ze zadu se blížím k nim.

Autoboti si mě všimnou a rozdělí se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Autoboti si mě všimnou a rozdělí se. Připraví si zbraně, ale nezaútočí. Divné. Majestátně zařvu. Autoboti nadskočí. Určitě čekali cokoliv, ale predacona ne. A pak začnou po mě střílet. Muj krk se rozzáří fialové , 5 ran vistrelim. Autobotí uskočí a zase po mě začnou střílet. Bumblebee se schová za kámen a Bolkhead se kryje za horsským výběžkem. "Co tu dělá Predacon?!" Křikne Cliffjumper: "Já myslel že vymřeli už před věky. "Sednu na zem a jdu k nim. Autoboti přestanou střílet, ale furt na mě míří. Sledují mě. Zastavím před Optimem Primem, jsem mnohem viší. Optimus stoji nehybně a sleduje každý muj krok. Zastavím a roztahnu křídla a pak je složím. Optimus se napne a připraví se k obraně. Jsem Větší ale poklonim se, to nečekali, a udělám další nečekaní krok, s tím že Optima schodim na zem a tlapou ho přidržuji u země. Zavřu a vzlétnu. Autoboti hned začnou střílet po mě dokud se jim neztratím.

Urcite to tam pujdou prozkoumat. Ale Nic nenajdou vse je přestěhování do jespru v Nevadě v jejich zakladne jsem našla chyby.

Letím do mehoo noveho ukritu a tesne u skali se transformují a přistánu pod horou, visplham nekolik metru do vísky s zalezu do jeskinky kde jsem se zabidlela, druhy vchod do jeskinky je ventilace, do ktere se vlezu, vede to snat do kazde mnistnosti v teto zakladne, a hlavne do pokoju, muzu je všechny špehovat pres ventilaci, nebo chodit ve stínech. Jak je to super. Mam tam i zasoby energonu asi 2 mesice me neodhalí kvuli ztrate energonu, nevadi mi krast, co jsem mela delat v keonu a jinich mestech kde nebylo možné mít vlastni koutek.

Zacnu se špionáži a to rovnou v hlavni Mistnosti. Mluvili tam o mě , zajímavé. A potom ze me musi najit driv nez coni, zajímavé, ale ani jedna strana me nenajde dokud se jim sama neukážu.

TFP- DeverovtWhere stories live. Discover now