30. bölüm{final}

302 26 5
                                    

Üzerine son kez baktı jennie. Gidemediği okul balo su yerine, güzel bir partiye gideceklerdi.
Makyajını da hazırladık tan sonra tamam dı. Her şey hazırdı. Merak ediyordu sevdiği adamı. Nasıl olmuştu ki? Kesin çok yakışıklı olmuştur diye doğruladı. Nasıl yakışıklı olmasın ki?
Eğer o kişi jeon jungkook'sa kesinlikle yakışıklı olmuştu.

Odaya giren jisoo yine jennie'ye büyülenmiş gibi bakmaya başladı. "Jennie.. çok güzel olmuşsun. " jennie'nin bakışlarına jisoo girdi. Kesinlikle o da güzel olmuştu. "Teşekkürler. Sende çok güzel olmuşsun. Jin oppa senden kesinlikle etkilenecek." Jisoo utanarak elleri ile oynamaya başladı. "Yaa. Su saçımı bi yap-" lisa başladığı sözü keserek oda aynı büyülenmiş gibi jisoo ve jennie'ye bakmaya başladı."siz neymişsiniz ya." Gülmeye başladılar. Jisoo gülüşlerin arasında, lisa'ya şu soruyu sordu. "Rose nerde?" Lisa da gülmeyi bırakıp 1 oda uzaklığındaki kabine doğru ilerledi. "Rose. Orda mısın?"
Rose sesler çıkartınca lisa bu sefer şu soruyu sordu. "Seneye çıkarsın değil mi?" "Bekle çıkıyorum." Rose kabinden çıkınca 4 kızında mükemmelin beden bulmuş halleri denebilirdi. "Gel" lisa jennie ve jisoo'nun yanına götürdü rose'i.
Kızlarda her zaman ki gibi konuşmaya başladılar. "Tamam kızlar. Hadi gidelim."diyerek partinin olacağı yere doğru ilerlemye başladılar.

**

Parti alanına doğru geldiklerinde bütün göz kızlardaydı, desem yalan  olmazdı. Jennie çok geçmeden jungkook'u bulmuştu. Yanında ise yoongi ve jimin vardı. Jennie gülümsedi sevdiği adama. "Çok yakışıklı olmuşsun sevgilim."
"Sende çok güzel olmuşsun, meleğim. " iki sevgili konuşmaya dalmışken boş boş oturan lisa ve yoongi göze çarpıyordur. Jimin ve rose mi? Onlar çoktan sohbete dalmışlar bile. Lisa zorda olsa konuştu "şey yoongi nasılsın?" "Efendim" yoongi müzik sesinden lisa'yı  duymamıştıe bile. Lisa biraz daha bağırarak konuştu. "Nasılsın !?" "İyı sen?" "İyı" kısa konuşmaları bitmişti bile. Ee.. konuşulacak başka bir şey kalmamıştı ki? Bu sefer yoongi konuşmaya başladı." Dans etmek ister misin?" Lisa duyduğu şeyle adete dona kalmıştı. Ne demişti o? Sevdiği adam onunla dans mı etmek istiyordu? Bu gerçek olabilir miydi? "Istemiyorsan sorun değil." Yoongi nin yanlış anlaması sonucu lisa kendine binlerce lanet etti. "Ah hayır. Dans e-debiliriz!"  Yoongi gülümsedi. Bi saniye. Gülümsemiş miydi yoongi? Komik bir şey yokken hemde?
Sanırım lisa yoongi yi çoktan değiştirmeye başladı bile.

▪▪▪
"Ahah.. çok komiksin jimin-ah.." rose komik olsada olmasada sevdiği adamın komik olmayan o iğrenc espirilerine gülmeye başlamıştı. "Adamın biri atlet miş digeri don." "Ahahah..çok komikk" komik miydi? Hayır. Ama görünüşe göre rose'e komil geliyordu.

Bir süre sonra genç bir oğlan rose'e doğru yaklaştı. Rose jimin'in mükemmel yüzüne öyle dalmıştı ki genç oğlanı görememişti bile. Genç oğlan rose'in omzuna sakince dokundu. Rose arkasına hızla döndü. Ahh tanrım.. kim onu rahatsız ediyordu ki? "Ne istiyorsun?!" Rose'in sorusuna genç oğlan arsızca güdlü ve  vecapladı "seni!" Jimin? Jimin mi? Onun gözünden çoktan lazer ışınları çıkamya başlamıştı bile. Kim onun rose'ine böyle bir şey derdi ki? Sonra düşündü jimin. Rose hala onun değildi. Öyleyse neden onun olmuyordu ki? Ama bunun için ilk önce şu genç oğlanın gitmesi gerekiyordu. Jimin sesini hafif yükselterek konuştu."uza! Yoksa ben senin o küçük boyunu uzatmasını bilirim!" Genç oğlan ise yanında dolaşan sarışın bayan ile ilgilenmeye başlamıştı bile. Jimin derin bir nefes aldı. Artk her şeyin açıklık getirilmesi gerekiyordu. Ve o gün bu gün dü. "Seni seviyorum rose." Rose? Rose bence kesin ölmüştür. Kendini toparladı. Zorda olsa konuştu.  "Bende seni seviyorum jimin.. hemde çok" diyerek dudaklarına yapıştı..

▪▪▪

"Ee seviglim.."

"..." Jisoo'nun kırmızı yüzü gercekten kahkaha atılacak bir durumdu. Neden bu kada utanmıştı ki? Saçmalamayın. Tabiki nedeni jin'in jisoo'ya 'sevgilim' demesi değil. Jisoo ve jin'in az önce birlikte olmaları.
Sapık jin..

▪▪▪

Son..




▪♡▪♡○○♢\♢●♡°》●}⊙♢○♡●}°}⊙♢⊙♢[°♡°》°○♢♡○●}}°

Bu nasıl son'du lan diyenler vote lasın bakem.
Finalede geldik.. :((
İlham gelmiyorrr du..
Neyse artık. Umarım sevmışsınız dir hikayemi.
Bu benim ilk hikayemdi. Hatalarım acemiliktendir.
Sizi seviyorumm.. :')

Görüşmek üzere..
🙏❤❤❤❤


|Zorlu Aşk| Jenkøøk |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now