7. bölüm |okula geri dönüş|

324 31 0
                                    


Olaylardan sonra okula gitmemiştim. Belki 3 gün belki 5 gün , saymak kimin umrunda ki? Jimin ve jungkook eskisi gibi arkadaşları. Olanları jimin'e söylememişti. Söylese kim biliri neler olurdu.
Bazen elim telefonuma gidiyo. Mesaj atıp atmamak arasında gidip geliyorum. Sonra ne diye mesaj atacağımı bilemiyorum. Yani ne yaza bilirdim ki? Ah pardon cavabını bildiğim şeyleri sormamalıyım öyle değil mi ?
Lanet aşk acısı.

Elimdeki kitabı masaya attıktan sonra derin nefesler aldım. Lanet aşk açısı.  Uyumak istiyordum sadece uyumak. Hayal ettiğim her şeyi uykumda gerçekleştiğini görüyorum.
Ama bu sefer öyle olmuyor. Zil sesine lanetler okumaya başladım. Bu saatte kim gelebilir ki ? Olsa olsa lisa'dır.
Hızlı adımlarla kapıyı açmaya ilerledim. Kapıyı açtığımda jimin ve jungkook'un geldiğini fark ettim. NE jungkook mu gelmiş ? Rüya mı bu?


Beni uyandırmaya çalışan jimin ile yeni güne merhaba dedim. Bi saniye dün ne oldu? Ah benimkide soru. Size demiştim zaten bütün hayal ettiğim her şey rüyamda olur diye. Ruyalardan, hayallerden biriymiş bu da.. ne sandım ki zaten?

"Tamam kalkıyorum." Diye esnedim.

Jimin
"Tamam kalk. 1 hafta oldu okula gitmeye li. Zorla doktora götürdüm, bir şeyi yok bu kızın dedi. İyi misin gerçekten? Endişeleniyorum senin için."

1 hafta olmuş muydu sahiden. Ama sizin için endiselenen biri olması harika bir duygu.  benim için endiselenen biricik oppama baktım.

"Merak etme oppa, biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı ve bende dinlendim. Şimdi çok daha iyiyim" dedim, gülmeye çalışan yüzüm ile ama asla gülemiyordum.

Jimin
"Okula geliyorsun demi? Kızlarda çok endişelendi"

Ah lanet olsun .. onları tamamen unuttum. Hangi arkadaş yapardı ki bunu. Ama eminim surunumu öğrendikten sonra beni olumlu karşılayacaklar.
Fakat halâ jungkook'u unutmuş değilim. Okulda karşılaşırsak ne diyecektim?

"G-geliyorum sanırım.. evet geliyorum"

Jimin
"Peki."

Diyerek odadan ayrıldı. Umarım pişman olmam.




💎💎💛💙💚

|Zorlu Aşk| Jenkøøk |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now