Kapitel 6

101 2 0
                                    

Annies perspektiv

"Kommer du ihåg när du fastna i gluggen?" Frågade Omar och avbröt min och Elias kyss.

Jag släppte Elias kinder och tittade på Omar. Han bet sig i läppen och försökte försiktigt kolla på mig, han var verkligen blyg i det här läget.

Vad menade han med "kommer du ihåg när du fastnade i gluggen?". Hade jag träffat han innan?

Ja, det hade jag. I 5:an var jag tillsammans med en kille som hette Omar, och när jag tänker efter så liknar de varandra på pricken.

Pinsamheten inom mig bubblade sakta fram, trots att jag nästan aldrig tyckte att något var pinsamt, så var detta verkligen pinsamt.

"Vilken glugg?" Frågade Elias lite surt, säkert för att Omar avbröt kyssen.

När jag var ihop med Omar, skulle vi kyssas en dag och... Hehe, ja. Han hade en glugg, vilket han har nu med, och jag hade nog en lite för tjock tunga för gluggen, så jag fastande i den. Den pinsamheten som bildades när han trodde att jag ville kyssa han hur länge som helst, men att jag egentligen satt fast, var nog det absolut pinsammaste jag någonsin gjort. Eller hur jag kom loss, för det ska vi inte ens prata om...

"Fråga Annie" svarade Omar, nu hade han tuffat till sig lite. Rösten var inte fullt så bebisaktig längre.

Elias vände blicken mot mig och höjde ögonbrynen. Hans stora och bruna ögon såg djupt in i mina, snabbt kände hur mina fjärilar återuppstod.

Jag skakade mig ur mitt drömmande och försökte komma på en något sannolik förklaring till att jag fastnade i hans glugg. Fast sanningen var ju det ända rätta att säga, så det kanske var det bästa att säga som det faktist var. Det skulle ju ändå låta osannolikt med en lögn.

"Det var så att jag och Omar skulle kyssas och då så fastnade min tunga i hans glugg" mumlade jag och kände hur mina kinder hettade till.

Ogge, Felix och Oscar bröt ut i ett gapskratt och jag hörde hur jag själv också började att skratta. Det lät så himla osannolikt när jag berättade det att jag inte kunde motstå att skratta.

Elias stod däremot och glodde surt på mig, som värsta surpuppan. Pfft, att han alltid skulle bli så avundsjuk.

"När i helvete kysstes ni? Är det därför du är här?" Frågade Elias högt.

Jag suckade.

"Det var i fucking 5:an, ta det lugnt" sa jag uttråkat.

Han skrattade lite tyst, antagligen åt hans barnsliga beteende.

"Sorry" sa han och tog sin hand framför ögonen, så som man gör när man skäms.

"Jaha, det är hon som du alltid har pratat om. Tjejen som du aldrig kom över när hon gjorde slut" sa Oscar.

Omar rodnade i hela ansiktet, en äkta tomat.

"Käften enis penis" mumlade Omar skamset.

Plötsligt ändrade Elias humör från skamsen till glad. Han började att skratta högt och slog sig hårt på låret i en smäll. Vilken humörsvängning alltså...

"Sa du envis penis?" Skrattade Elias.

Omar fick också en sån där humörsvängning och började att skratta, vilket lede till att Amanda också bröt ut i ett högt skratt. Jag kände hur det bubblade inom mig och att jag inte heller kunde hålla mig, jag smittades alltid av skratt.

.

Kort kapitel, men kommer inte på något mer att skriva just nu 😒

Falska drömmarWhere stories live. Discover now