Írói Utószó

367 13 8
                                    

Húha, srácok erre a részre rendkívűl nehezen vettem magamat.
Szerintem ez a történet állt a szívemhez legközelebb. Igazából nem tudom, hogy miért. Szerettem a szerepelőket, és ha a focisták gyerekei közül kedvencet kéne választanom az egyértelműen Leon lenne.

Nagyon, nagyon hiányozni fog ennek a történetnek az írása! Megszenvedtem vele, elég rendesen, de akkor is a szívemhez nőtt. Nagyon, nagyon köszönöm a támogatást, mert ti a legnehezebb időkben is kiratottatok mellettem. A világ legjobb olvasói vagytok!
Nem igazán tudok mit mondani. Nagyon megszerettem ezt a könyvet, amíg írtam. Elképsztően nehéz most ezt lezárni, hiszen ezzel egy fejezetet is lázarok az életemben. Bevallom nem a kedvenc csapatom a Real, de ha erről a történetről van szó, akkor nem érdekel, hogy milyen csapat, hiszen Toni az egyik kedvencem.

Nagyon remélem, hogy a történet befejezése elnyerte tetszéseteket. Próbáltam minél szerelmesebb, boldogabb hangulatot varázsolni abba a részbe. Huh, mit is mondhatnék még?

Szeretném megköszönni azt, hogy akár hónapokat hagytam ki, ti még akkor is olvastátok ezt a könyvet. Szeretném megköszönni, a rengeteg csillagot. És persze a kommenteket. Ez idő alatt ti is nagyon a szívemhez nőttetek. És még van mit fejlődnöm az írásban, de ti akkor is támogattatok. Nagyon jól esett!

Na, akkor itt az ideje, hogy lezárjam ezt a fejezetet is. Még egyszer köszönöm a támogatást! Egy másik történetben találkozunk! Hát, akkor...

Derült Égből Apu [Toni Kroos]
2017.06.24.-2018.10.8.
🔓↪🔐

Derült Égből Apu[Toni Kroos]✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt