12.rész

936 38 0
                                    

Tonival a randink nagyon jó volt. Leon mikulás ajándékait kicsit később adjuk oda mivel el kellett utaznom ezért csak tizenkilencedikén tudjuk odaadni.

-Toni ne azt hanem a másikat vedd!-mondtam mérgesen a focistának. Éppen most vásároljuk meg Leo ajándékait de mindig más a véleményünk. Toni megforgatta szemeit majd vissza rakta a Leonál is nagyobb csoki mikulást.

Végül sikerült mindent megvenni és csak kicsit szedtem le a focista fejét. Kiléptünk a bolt ajtaján mikor letámadtak a firkászok. Toni meg fogta kezemet és maga unatán húzott. Szerencsésen kiverekdtük magunkat a tömegből és ejutottunk a autóig. Gyorsan bepakoltun mindent a csomagtartóba és már mentünk haza.

Fél óra kocsikázás után végre otthon voltunk. Leon ha jól tudom Cristiánónál van.  Így legalább nyugodtan tudunk csomagolni.

-Toni add már ide azt a szalagot.-néztem csúnyán rá.

-Csak egy csókért cserébe.-csücsörített.

-Megtarthatod.-nevettem el magam.  Magához és egy csókot nyomott homlokomra. Becsomagoltuk Leon ajándékát és kis cipőjébe raktuk. 

-Eljössz velem Leonért?-kérdezte Toni.

-Hát nem is tudom.-gondolkodtam.-Hogy nézne az már ki, hogy csak úgy beállítsz az egyik legjobb barátodhoz?-kérdeztem. 

-Jajj, Sofi ez most olyan volt mintha a szüleimhez mennénk és azon aggódsz, hogy anyukámnak szimpi leszel-e.-nevette el magát.

-Azért nem aggódnék ennyire mert tudom, hogy anyukád szeret.-mosolyogtam rá ártatlanul.

-Ja és azért is csak kicsit lesz kiakadva mert eltitkoltad Leont.-mondta Toni. Nekem hirtelen az egész életem lepergett a szemem előtt.

-Kész én halott vagyok.-mondtam.

-Nyugi megvédelek!-jelentette ki. Milyen lovagias itt valaki!-Na de nyomás Leonért.-mondta.

Az előszobába sétáltunk, ahol felvettük cipőinket majd kisétáltunk a kocsihoz.Beültünk és elindultunk Crisék fele. Mikor odaértünk Toni kiszállt és átsietett az oldalamra és kisegített a kocsiból. Kiszálltam mire ő egyből átkarolta derekam. Az ajtóhoz sétáltunk és bekopogtunk.

Az ajtó kinyílt és bentről Critiano mosolygott ránk.

-Sziasztok. Gyertek beljebb.-állt arrébb mire besétáltunk a hatalmas házba.

-Leon jól viselkedett?-kérdeztem.

-Igen. Szívesen jöhet legközelebb is.-mosolygott rám-Megyek szólok neki, hogy itt vagytok.-indult el a lépcső felé.

-Most már igazán levehetnéd a kezed a derekamról.-morogtam Toninak. Ártatlanul rám moslyogott és ott hagyta a kezét. Pár másodperc múlva Cris, Leo kezét fogva sétált le a lépcsőn. Amint leléptek a lépcső utolsó fokáról Leon egyből felém rohant. Leguggoltam hozzá mert tudtam, hogy  rám fog ugrani.

-Mami!-kiabált és mikor odaért nyakamba vetette magát. Nevetve öleltem magam hoz.

-Köszönjük, hogy vigyáztál rá.-álltam fel kezemben fiammal.

-Semmiség.-legyintett Ronaldo.

-Szia Cristiano!-indult Toni az ajtó felé.

-Sziasztok!-köszönt el a másik focista. Kiléptünk az ajtón és egyből az autó felé vettük az irányt. Beültettem Leot hátra az ülésébe. Bekötöttem és én is beszálltam a kocsiba.

Toni beindította azt és már mentünk is haza felé. Már félútnál voltunk mikor megrezzent a telefonom ezzel jelezve, hogy értesítésem jött. Megnyitottam az e-mailt és gyorsan elolvastam. Ledöbbenve neztem a telefonom és csak akkor eszméltem fel mikor Toni megállt a kocsi felhajtón a háza előtt.

-Baj van Sofi?-nézett rám Toni.

-Majd ha kettesben leszünk elmondom.-szálltam ki az autóból.

-Hát jó.-vonta meg a vállát és ő is kiszállt. Kiszedtem Leont hátulról és besétáltam a házból. Ránéztem a falon lévő órára ami este hat órát jelzett. Letettem leont a földre aki egyből a cipőjéhez sétált az ajándék miatt.

-Nézd mami itt volt a Mikulás!-mosolygott fel rám.

-Mit kaptál?-kérdeztem mintha nem tudtam volna mi lapul a zsákban. Leon kibontotta ajándékát ami tele volt csokival. Ja és Toni vette neki egy pár új stoplist mert a régi alja szinte lyukas volt.

Leon mosolyogva mutogatta nekem ajándékait.

-Mami elmegyünk pancsizni? Már álmos vagy?-kérdezte Leon.

-Majd én megfürdetlek.-kapta fel fiát a legidősebb Kroos és elvitte fürdeni. Én addig lefoglaltam a másik fürdőt és lezuhanyoztam. Egy törölközőt magam köré csavarva mentem vissza a szobámba. Amióta itt vagyunk Toninak sikerült rávennie, hogy aludjak vele. Mondjuk jobb mellette, mint egyedül. Besétáltam a gardróbba és előszedtem a pizsim.

-Hmm...ezt a látványt nagyon meg tudnám szokni.-halottam meg egy hangot az ajtó felől.  Testem csak egy bugyi takarta  és nekem persze a tükörrel szembe kell öltöznöm nyitott ajtónál.

-Gratulálok Sofi!-mondta gúnyosan a belső hangom. Kezeimet mellem elé kaptam ne, hogy az én ˝egyetlen drága˝ Kroosom még többet lásson.

-Toni azonnal vonszold innen a hájas feneked vagy megverlek!-néztem rá csúnyán a tükrön keresztül. Toni nevetve rázta a fejét majd sétált ki a gardróbból. Felkapkodtam  magamra a ruhákat és besétáltam a hálószobánkba. Toni ahogy észre vett perverzül rám vigyorgott.-Meg ne szólalj!-intettem le mikor meg akart szólalni. Bemásztam mellé az ágyba mire egyből átölelt.

-Jó éjszakát kicsim.-nyomott puszit homlokomra.

-Neked is Toni.-tettem fejem kigyúrt mellkasára.

Sziasztok. Ha tetszett kérlek kommentelj vagy csillagozz! Puszi:Dod

Derült Égből Apu[Toni Kroos]✔Where stories live. Discover now