37.

542 29 0
                                    

-Igen.-sírtam el magamat. Toni ujjamra húzta a gyűrűt, amit egy rózsaszín kő díszített, majd felállt és megcsókolt. Lassan csókolóztunk, mikor kezemre esett először egy víz csepp , majd egyre.

-Asszem ideje indulni.-vált el tőlem Toni. Levette a zakóját és a vállamra tette. Megfogtam a kezét és így sétáltunk vissza az autóig. A focista kinyitotta nekem az ajtót, mire én beszálltam. Toni újra elfoglalta a vezető ülést, majd beindította a kocsit és elindultunk haza.

Negyed óra múlva Kroos leparkolt a hatalmas ház előtt. Egyszerre szálltunk ki a kocsiból, majd az ajtóhoz sétáltunk, amit a focista nyitott ki. Előlre engedett, mire én halkan beléptem a házba és kibújtam a cipőmből. Toni is ezt tette, aztán szorosan magához húzott és megcsókolt.

-Mi lenne, ha fent folytatnánk az éjszakát?-simított végig oldalamon.

-Hm...jó ötlet, már álmos vagyok.-mondtam, mire Toni megforgatta szemeit, de aztán ölébe kapott és felvitt a lépcsőn. A hálószobába mentünk, ahol az ágyra döntött és fölém kerekedett. Ajkai az enyémekre tapadtak és gyorsan csókoltak.-Toni.-szakítottam meg a csókunkat.

-Igen?-kérdezte.

-A ruhám cipzárja a hátamnál van.-mondtam, mire újra felhúzott és lehúzta ruhám cipzárját, mire az lassan leesett rólam. Toni hátamnál keresni kezdte a melltartó kapcsomat.

-Hol a faszban van  a kapcsa?-akadt ki Toni, mire kuncogni kezdtem.

-Toni elől kapcsos melltartóm van.-mondta, mire a focista mérgesen nézett rám, aztán kikapcsolta melltartóm...

Reggel kinti zajokra keltem. Lassan nyitogatni kezdtem a szemeimet és megpillantottam, ahogy Toni békésen szuszog. Haja kócosan állt feje tetején. Ásítottam egy hatalmasat, majd kimásztam az ágyból és a takarót magam köré tekertem, majd a gardróbba mentem, ahol ruháim között kezdtem kutatni, valami viselhető után.

 Ásítottam egy hatalmasat, majd kimásztam az ágyból és a takarót magam köré tekertem, majd a gardróbba mentem, ahol ruháim között kezdtem kutatni, valami viselhető után

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Papucsomba bújtattam lábaimat és kisétáltam a szobából, majd lementem a lépcsőn. A hátsó ajtó nyitva volt, ezért kimentem a kertbe, ahol megpillantottam, ahogy Toni anyukája, Leonnal és Amiliével fürdik a medencében.

-Jó reggelt!-mosolyogtam.

-Neked is!-köszönt vissza.

-Szia anya!-integetett unikonisos úszógumijából Amilie.

-Szia anya!-mosolygott rám Leon, aztán beugrott a medencébe.-Te nem jössz be?-kérdezte kisfiam, mikor feljött a víz alól.

-Ez egy jó ötelet, hiszen nekem lassan indulnom kell.-mondta Toni édesanyja.

-Átöltözöm és jövök.-mentem vissza a házba. Felsiettem a lépcsőn, aminek a tetején Toni fogadott. Haja nagyon viccesen állt a feje tetején.

-Jó reggelt!-ásított egy hatalmasat, mire elmosolyodtam. A focistához léptem és egy gyors csókot nyomtam ajkaira.

-Jössz fürdeni?-kérdeztem.-Leon és Amilie már vár.-mondtam.

-Rendben.-fogta meg kezemet és a gardróbba húzott. Kerestem magamnak egy fürdőruhát, majd Tonira néztem, aki kisétált a gardróbból. Gyorsan átöltöztem, majd belenéztem a tükörbe.

 Gyorsan átöltöztem, majd belenéztem a tükörbe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Nem rossz.-hallottam meg Toni hangját az ajtó felől. Hátra fordultam és rámosolyogtam. A focista úszónadrágban feszített.
Hozzá sétáltam, majd megfogtam a kezét és elindultunk le a lépcsőn, majd a medencéhez mentünk. Mikor Toni anyukája meglátott minket, kimászott a medencéből és besétált a házba. Toni bemászott a vízbe, én pedig utána másztam. Pár perccel később, Birgit kijött a házból, mire én kitettem Leont és Amiliét a partra, utánuk Toni is kimászott. Elbúcsúztak tőle, majd Birgit elhagyta a házat. Leon és Aamilie rohanni kezdett, majd beugrottak a vízbe. Aztán apjuk is beugrott, mire magráztam a fejemet.

-Gyerekes vagy!-néztem a focistára.

-De te így szeretsz!-húzott magához és egy csókot nyomott ajkaimra.

-Mami éhes vagyok!-mondta Leon.

-Akkor irány a konyha!-másztam ki, utánam pedig Toni és a gyerekek is kimásztak. Gyorsan megtörölköztünk és a konyhába mentünk, ahol neki láttam a reggelinek.

Miután elkészült az összes palacsinta, kivittem az étkező asztalra, amit idő közben Toni megterített. Letettem az ételt az asztalra, aztán leültem és enni kezdtünk.

Nap további része gyorsan telt. Még medencéztünk, aztán ebédeltünk, majd voltunk állat kertben is, amit a gyerekek nagyon élveztek. Este még megnéztünk egy filmet, majd végül megfürdettük a gyerekeket, aztán lefektettük őket aludni.

-Fürdünk együtt?-lépett be a szobába Toni.

-Igen.-álltam fel az ágyról. Kézen fogva sétáltunk a fürdőbe. Toni becsukta mögöttem at ajtót és megcsókolt. Lassan vetkőztetni kezdett, mire én is ezt tettem. Miután levetkőztettük egymást, Toni megnyitotta a vizet. Beült a kádba, mire én is ezt tettem. A focista mellkasára dőltem és ujjainkat összefontam.

-Szeretlek!-suttogta.

-Én is téged!-mondtam.


Derült Égből Apu[Toni Kroos]✔Where stories live. Discover now