32.

601 36 2
                                    

-Igen!-jelentettem ki. Manuel fehúzta az ujjamta a gyűrűt, majd megcsókolt.

-Annyira szeretlek!-mosolygott rám, mikor ajkaink már nem jártak táncot.

-Én is.-öleltem át. Manuel egy puszit nyomott homlokomra, majd Manuel összeszedte a tányérokat és bementünk a házba. Pont mikor beléptünk Amelie felsírt.

Felfutottam a lépcsőn és besétáltam kislányom szobájába. Az ágyához mentem, ahonnan lassan kivettem Ameliét. A falon lévő órára néztem, ami délután négyet jelzett, mire leültem a szobában lévő fehér székre, majd etetni kezdtem a kislányt. Miután megetettem  az ágyba fektettem, majd elővettem rózsaszín csörgőjét és ágya fölé hajoltam, majd rázni kezdtem neki a játékot, mire elmosolyodott és felnevetett. Az a hang semmihez sem fogható, ahogy kislányom nevet! Egy ideig rázogattam még a játékot, de Amelie felsírt, mire újra kiemeltem az ágyából és a pelenkázóhoz vittem és tisztába tettem, majd kezemben vele sétáltam le.

-Hát itt van a világ két legszebb lánya!-mosolyodott el Manuel, mikor belüptünk a nappaliba Ameliével Manu egyik kezével éppen Leon-t karolta át, aki a kapushoz bújva nézte a műsört, ami a tv-ben ment. Ameliével a kis játszó szőnyegéhez mentem, amire ráfektettem kislányom. A kislány érdeklődve nézte a a színes virág alakú csörgőt, amit éppen kezmbe vettem. Mosolyogva figyeltem, ahogy Amilia lassan felemeli a kis kezét a játérkért.

Egy ideig még játszottam a kislánnyal, majd elvittem megfürdeni aztán lefektettem aludni.

-Jó éjszakát kincsem!-nyomtam egy puszit homlokára, majd kisétáltam a szobából. A folyosón éppen Manuel vitte Leont. A kisfúa a kapus vállára hajtva a fejét aludt. Mosolyogva figyeltem őket, majd a fürdőbe mentem.

Becsuktam hátam mögött a fehér nyílászárót, majd levetkőztem és beálltam a kabinba. Gyorsan lezuhanyoztam, majd egy törölközővel a testemen sétáltam a hálóba, ahol aztán felöltöztem. Bebújtam az ágyba és az éjjeli szekrényen lévő telefonomat feltettem tölteni. Pár perc elteltével Manuel sétált be a szobába. Lekapcsolta a lámpát, majd az ágyhoz sétált és bebújt mellém. Átölelte derekam, mire én szorosan hozzá bújtam.

-Jó éjszakát Sofi!-suttogta.

-Jó éjszakát Manu!-hunytam le a szemeimet, majd lassan elaludtam.

Derült Égből Apu[Toni Kroos]✔Where stories live. Discover now