36.

541 32 0
                                    

×Három hónappal később×

Mosolyogva szálltam ki a zuhany alól. Tonival ma tartjuk a három hónapos hónap fordulónkat. A mosdókagyló melletti pulthoz léptem, amin a sminkjeim pihentek. Lassan hozzá láttam sminemhez. Arcomra alapozót kentem, majd szempilláimat kifestettem egy fekete szempilla spirállal, majd ajkaimra felvittem egy babarózsaszín matt rúzst. Mikor végeztem, elégedetten néztem magamat a tükörben. Hajamat kifésültem, mire az göndör tincsekben omlott a vállamra. Aztán a szobába sétáltam, ahol szekrényem előtt megálltam és válogatni kezdtem ruháim között, aztán megtaláltam a tökéleteset.

 Aztán a szobába sétáltam, ahol szekrényem előtt megálltam és válogatni kezdtem ruháim között, aztán megtaláltam a tökéleteset

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A szobában lévő álló tükörben megnéztem magam és elégedetten mosolyogtam. Kisétáltam a szobából és lementem a lépcsőn. Lent Toni várt rám, aki mosolyogva figyelt, ahogy lejebb lépkedtem.

-Hű, de szép vagy!-mosolygott rám. A focista haja tökéletesen be volt lőve, testét öltöny takarta, míg kék szemei gyönyörűen csillogtak.

-Köszönöm.-sétáltam hozzá és puszit nyomtam ajkaira.

-Mehetünk?-simított végig oldalamon.

-Persze.-léptem az előszobába és belebújtam magassarkúmba. Bekötöttem hátul és elindultam az ajtó feké, majd kinyitottam és kiléptem az ajtón.

-Remélem anyukádék boldogulnak egyedül.-mondtam.

-Persze, hogy boldogulnak!-nyitotta ki az autót, mire én beültem az anyós ülésre. Toni elfoglalta a vezető ülést, majd elindultunk az étterem felé, ahol Toni asztalt foglalt.

A focista lassacskán leparkolt egy nem túl puccos hely előtt, majd kiszállt a kocsiból, az én oldalamra sietett és kisegített a kocsiból. Besétáltunk az épületbe, ahol Toni lerendezte az asztalt és elfoglaltuk helyünket. Megkaptuk az étlapot, mire azt kezdtük olvasgatni. Aztán rendeltünk magunknak.

-Örülök, hogy velem vagy.-fogta meg az asztalon pihentetett kezemet.

-Én is, rengeteget gondoltam rád.-mosolyogtam rá. Toni hozzám hajolt és egy puszit nyomott ajkaimra.

-Szeretlek!-mondta.

-Én is téged!-simogattam kezét. A pincér kihozta rendelésünket, mire mi megettük azt, majd Toni fizetett, aztán távoztunk. Beszálltunk az autóba és a focista elindult, de nem arra amerra, ahonnan jöttünk.

-Van egy kis meglepetésem.-parkolt le a park előtt, ahová az első itteni randinkon is elhozott. Megint kiszállt és utána engem is kisegített. Beljebb lépdeltünk, majd megpillantottam valami fényeset. Közelebb sétáltunk és a fákon égő sorok lógtak, pont, mint akkor. Toni megállt az egyik fánál és mosolyogva nézett rám.-Tudod, ezt már nagyon régen meg akartam kérdezni.-ereszkedett fél tédre, mire szám elé kaptam a kezeimet. Szemeimben könnyek gyűltek, míg figyeltem a focistát, aki elővett egy kis fekete dobozt. Kinyitotta, mire megpillantottam egy gyönyörű gyűrűt.-Sofia Dawson, hozzám jössz feleségül?-kérdezte.

Derült Égből Apu[Toni Kroos]✔Where stories live. Discover now