H9. NIEUWS!!

101 2 1
                                    


NEW!
Leuk nieuws! Ik heb namelijk iets gevonden waarbij ik schrijven kan combineren met school. Helaas gaat dat niet met dit boek lukken maar wel met mijn nieuwe boek ANNA:

Wat een gewone avond bleek te zijn veranderd in een avond vol met vragen als Anna Valentine die nacht niet meer thuis komt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wat een gewone avond bleek te zijn veranderd in een avond vol met vragen als Anna Valentine die nacht niet meer thuis komt. Waar na sommigen van haar vrienden bevestigen haar te hebben gezien na de verdwijning wijzen anderen op vreemd gedrag.

Wat is de waarheid achter dit verhaal? Maar nog een grotere vraag is, wat is er met Anna gebeurd?

Elk verhaal kent zo zijn weerszijde.

Sorry als je dacht dat er EINDELIJK een nieuw hoofdstuk van dit boek online kwam.. het gaat ook zeker nog wel gebeuren maar anders ben ik met te veel dingen door elkaar bezig waardoor het voor mij op een bepaald moment keuzes maken wordt. Ik hoop met mijn nieuwe boek het weer meer te combineren en de aanleiding daarvan staat allemaal beschreven ik het intro van mijn boek. Ben je dus benieuwt neem dan zeker snel even een kijkje, je zal mij er in ieder geval een groot plezier mee doen. ♥️

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 30, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

𝟷𝟹 𝚁𝙴𝙰𝚂𝙾𝙽𝚂 𝚆𝙷𝚈  (𝙉𝙇)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu