BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad-21.szám

55 7 0
                                    


Jimin és Crystal 21. rész

*Nem tudom, miért egyszeriben elszáll minden félelmem és valami elkezd motoszkálni az agyamban, mert ott hagyom a kis csapatunkat és egyszerűen lazán odasétálok Ray mellé. Pár másodperccel később a hátizsák leérkezik a földre, majd egy hatalmas robbanás kíséretében darabokra hullik. Na, ha eddig nem akadtam le, illetve akadtam ki, most megtörtént.

Ray, aki eddig egy szót sem szólt, eldönti a fejét az egyik oldalra(mint ha így beletudna nézni a robotizé szemébe) és felteszi a világ legfurább költői kérdését.

Ray:Te most...megmentetted az életemet?!*

-------------------------------------------

Fél órával korábban

Cry:A BTS hasonmás gyülekezet végre nincsen a szobámban :D Kezdem azt hinni, hogy bediliztem, mert folyamatosan őket látom. Sikerül kirángatnom magamból az egyik infúziócsövet és lemászok az ágyam alá a táskámhoz, hogy megtaláljam a telefonomat. Ha hiszitek ha nem, van benne egy titkos zseb, ami annyira titkos, hogy mikor egyszer egy szendvicset felejtettem benne véletlenül a végén humusz táptalajt készíthettem volna belőle xDD Szóval, esély sincs rá, hogy rajtam kívül bárki felfedezze ott a mobilomat.Lekandikálok az ágy alá és megkapaszkodva az ágy szélébe a lelki erőmbe és nyugalmamba, hogy YoongiKookNamJinJiminHopeTae közben nem lep meg :D Sikerül megtalálnom a kis zsebet és behúzom a takaró alá a mobilomat. Hál égnek le van némítva, így Y.K.N.J.J.H.T nem fedezheti föl. Azt hiszem adnom kellene Neki egy becenevet, mert ez így irtó hosszú kimondani még gondolatban is xDDD Oké, mivel folyton valami vizsgálatot végez rajtam, mint valami kísérleti nyúlon, tuti hogy orvos, még akkor is ha pszichopata, úgy hogy hívjuk egyszerűen Dokinak :D Lopva az ajtóra néztem, hogy Doki vajon nincs-e a közelben és beléptem a mobilom menüjébe, hogy lássam Tae telefonjára megérkezett-e az üzenetem a videóval.

Cry:"Hála égnek, sikerült.."

Boldogan elmosolyodtam, majd gyorsan beléptem az adatbázisba, hogy megkeressem az épület kameráit, amiben a fiúk felléptek, és ahonnan elraboltak minket.

Cry:"Vajon megtalálták a hátizsákomat? És a nyomokat, amiket hagytam? Látták vajon a videót?"

Hirtelen elszomorodom, és elbizonytalanodom.

Cry:"Namjoon jobbat érdemel, mint én. Én csak folyton bajba tudok keveredni:D És az apám hiába tagadta, pontosan tudom, hogy hazudott nekem. Ő áll Jimin fenyegetései mögött is, de kérdés, hogy miért? És mit csinált az ARMY-kkal? És miért nem jön engem senki megmenteni? :DD Nem is baj. Namjoon-nak nem kéne még több zűrbe keverednie miattam, mint már eddig is. Talán az lenne a legjobb, ha innentől megtartanám a két lépés távolságot kettőnk között, és csak végezném a dolgomat. Ki kell derítenem, hogy mi apám őrült terve, és hogy mit csinált Shi-Yuk-kal. Mint, ha az apám lenne. Nem sokra emlékszem, de mikor félig kinyitottam ájultan a szemeimet, láttam ahogy ott térdel és könyörög a pszichopata apámnak az életemért. Nem is érdemlem meg egy ilyen ember bizalmát és barátságát. Talán egyik srác barátságát sem érdemlem meg. Hiszen miattam került mindenki bajba. Talán el kellene tűnnöm minél hamarabb, ott ahol senki se talál rám. De, előtte még tehetek valami jót.

Mire a gondolataim végére értem, a telefonom nagy nehezen megtalálta az épületen kívüli kamerákat, és ekkor megláttam valamit az egyik fal oldalán lengeni egy..

Cry:Az ott egy ruhákból összefont kötél? xDDDD És aki rajta van, az ..Ray?!

Egy perc alatt lefagyott az agyam mikor megláttam, hogy a legjobb barátom egy repülő drónnal néz farkas szemet.

BTS Barátságok: Namjoon és Crystal III.évadWhere stories live. Discover now