BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad-11.szám

60 7 0
                                    


Jimin és Crystal 11.szám

Másnap az Ellen DeGeneres Show,KBS Music Bank előtt az öltözőben

Jimin:Nem aludtunk semmit. Egészen reggelig próbáltunk rájönni a "kincs"helyére, de nem lettünk okosabbak. Jobbnak láttuk, ha csak Sejin tud a történekről, lévén Cry az Ő felügyeletére is lett bízva, és Mr.Bang-hez is mindenki tudja, hogy Ő áll a legközelebb. Namjoon az ajtót bámulja, akárcsak én a többiekkel együtt. Reméljük, hogy ez csak valami rossz álom, és akövetkező percben Cry egyszerűen besétál az ajtón mosolyogva, és azt mondja, az egész csak átverés volt, amit Ő rendezett a szülinapja alkalmából és együtt tervelték ki Mr.Bang-el.Jó érzés erre gondolni, csak éppen nem igaz..

Az ajtóbámulás után egymásra nézünk, de mindenki tanácstalan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az ajtóbámulás után egymásra nézünk, de mindenki tanácstalan. Yoongi különösen aggódó tekintettel nézi az ajtót, úgy hogy átülök mellé.

Jimin:Hyung, jól vagy?

Yoongi:Nem:) -mondja és keserédesen elmosolyodik, és látom, hogy nedvesek a szemei. A vállára teszem a kezem.

Jimin:Hyung!

Yoongi arca ismét megkomolyodik.

Yoongi:Ugyan már!Mi baja eshetne Miss Bajkeverőnek? :) Folyton zűrben van, már biztos megtanulta hogy másszon ki bármiből, nem igaz? :)-és fájdalmasan megint elmosolyodik, majd feláll és hátat fordít nekünk.

Jimin:"Tudtam, hogy tetszik Neki Cry, de azt hittem, csak beképzelem az egészet.

Ekkor átsiklik a tekintetem Namjoon-ra, akinek a feje lelóg a hosszú lábai közé, és fogja a fejét, mint ha valami szörnyű hangot hallana a fejében. Próbál koncentrálni, de egyszerűen nem megy. Tae arcán legördül egy könnycsepp, Jungkook csak bámul maga elé, J-Hope pedig tördeli a kezeit, Jin pedig ritka alkalmak egyike, de teljesen néma. Majd egyszer csak kinyílik az ajtó. Mindannyian egyszerre ugrunk fel a helyünkről, remélve, hogy Cry az, de helyette csak Sejin lép be az ajtón halálra vált arccal. A kezében tart egy mobil telefont, amit most látunk először.

Odamegy Namjoon-hoz és megáll előtte. Namjoon felnéz és látja Sejin ijedt arcát,ahogy a mobilt szorongatja a kezében. Tudja, hogy valamitől fél, és elveszi a kezéből a telefont, mi meg körbeálljuk őt.

Egy hasonló hangnemű üzenet fogad,mint tegnap Mr.Bang betört mobilján idézőjelek közötti ez is:

"Ne merjétek lemondani a mai comeback előadást, vagy szólni a rendőrségnek, különben végzünk mindkettővel. A kamerákon keresztül figyelni fogunk titeket. Ne csináljatok semmi hülyeséget! ;)"

Látom, hogy Namjoon arca pont ugyanúgy elsápad, ahogy Sejiné. J-Hope összeesne, de Jin elkapja őt, és próbál erőt meríteni a semmiből. Tae arcán félelem helyett a harag rajzolódik ki, mégis az első, aki ököllel beleüt a szekrénybe nem Ő a legnagyobb meglepetésemre, hanem Yoongi Hyung.

BTS Barátságok: Namjoon és Crystal III.évadWhere stories live. Discover now