BTS barátságok:Namjoon és Crystal III.évad-8.szám

83 9 6
                                    


Jimin és Crystal 8.szám

*A bulinak sajnos nemsokára vége lesz mivel a srácok fáradtak, és ki kell aludnunk magunkat a holnapi show előtt, amit még számos másik fog követni a promóció alatt. Lassan elszállingóznak az emberek, és látom hogy Cry megint megindul Yoongi felé, de Mr.Bang int a fejével, hogy kövesse Őt. Habár nem tudom hova mennek, végre itt az alkalom, hogy elosonjak és kitaláljam mit adhatnék Cry szülinapjára.

Namjoon:"Csak még kicsit tartsa fel Mr.Bang!:D"*

-----------------------------------------------------------------------------

Cry lakásában mindeközben

Jisung: Ray össze-vissza magyaráz, hogy mit hova rakjak, és kezdek iszonyúan bepöccenni :DD Mark csak röhög rajtam, pedig Neki kell megcsinálnia a tortán a díszitést. Úgy bánik vele, mint ha valami drágakő lenne, vagy eddig nem tudtam erről a képességéről. Taeyong meg csak áll mint valami vezér a csatatéren és nem csinál semmit :D Ray legalább úgy parancsolgat nekem, hogy közben fogja a hatalmas transzparens másik végét, amire hatalmas betűkkel ráírtuk persze koreaiul(ennyi eszünk vanXDD) hogy "Boldog szülinapot, Cry!!"

Végre lemászhatok a létráról, hogy megcsodáljam Mark művét a konyhában. Bele akarom mártani az ujjamat a mázba, de a rácsap a kenőlapáttal :D LebuktamxDD

Mark:Mikor lettél te a szülinapos? :D

Jisung:Egy másodperce? xDDD

Közben Ray is lemászik a létráról, hogy megnézze a tortát. Mark büszkén kihúzza magát.

Mark:Na, milyen lett?

Ray mindkét ujjával mutatja, hogy:

Ray:Csúcs, öreg! Egy igazi művész vagy :D

Taeyong odasétál az asztalhoz, és fitymálva nézi a remekművet.

Taeyong:Csak két dolgot nem értek.

Egyszerre mind ránézünk, mivel eddig meg se szólalt :D

Taeyong: 1.Mi a nyavalyát keresünk egy csajnak a lakásában, akit nem ismerünk és az előzményeket tekintve bármikor kirabolhatják? :) 2.Minek ennyit pepecselni a tortájával, mikor úgy is az a lényege, megegyük? :)

Síri csend, de én imádom az ilyet megtörni.

Jisung: Meglepi? :DDDD

Mark buzgón bólogat mellettem, Ray meg elvigyorodik. Taeyong legyint és hátra vonul a könyveket nézegetni inkább a polcon.

Mark-al kezelünk.

Mark+Jisung:Eaz!

Mark:Győzelem!:D

Ray-el éppen öröm ujjongásban törünk ki, mikor megszólal mobilja. Mivel közel állok hozzá odapasszolom Neki, és még elvétve látom a hívó nevét:

Jisung:"Kim Namjoon?!:O"

---------------------------------------------------------------------

A BigHit épületében a buli vége felé

Jin:Azt hiszem túl sokat ettem xDDD Két adag steak ehhez a tortához képest semmi :DD Kim Seokjin,iszonyú rosszul leszel holnap reggel xDDD-mondom és elégedetten simogatom meg a hasamat, miközben gondolatban pofont adok a falánk énemnek. Körbenézek és látom, hogy nem látom Namjoon-t :D Elkezdek aggódni, hogy megint eltévedt valamerre, és keresni kezdem Őt. Mivel Cry-t elment Mr.Bang-el tőle most nem kérhetek segítséget. Ott hagyom a többieket, és elkezdek körbenyomozni a stúdiók körül, mikor meglátom Őt az egyik sarokban ülve telefonálni. Nem tudom, miért de nem megyek hozzá, hanem behúzódok az egyik irodába és onnan figyelem tovább. Ekkor valaki megkopogtatja a vállamat, amitől hatalmasat ugranék, ha éppen nem lapulnék xDD Így csak a szívrohamot kapom és csak suttogva kiabálok rá, hogy:

BTS Barátságok: Namjoon és Crystal III.évadWhere stories live. Discover now