Loutka

10 1 2
                                    


Toby se na mě divně podíval ..... ,, Lásko o čem to mluvíš ? "   Moje tvář zbledla a mé ruce se začali třást. ,, Ale vůbec o ničem. Nic se neděje vše je v naprostém pořádku !!" . Věděla jsem , že mu to jednou budu muset říct , ale né teď.  Vzala jsem si čaj a šla jsem si sednout k oknu. Beze slůvka jsem se prostě sebrala. Toby moc dobře ví , že když se tohle stane má mě nechat. Ještě chvilku se na mě ustaraně koukal a pak se sebral a šel dolů.  Naplno jsem se oddala myšlenkám co mě v tu chvíli provázeli. 

Sharlot

Přeci není možný aby tohle dělal někdo naschvál. Jestli mě to hodlalo vyděsit ..... ano podařilo se mu to. Musím zařídit nějaké bezpečnostní opatření.  Ne Sha klídek , uklidníme se . Nádech a výdech. Nikomu o tom nic neřeknu. Nepotřebuji se znovu dostat na psychiatrii. 

    * * * 

Z mého přemýšlení mě vytrhla nádherná vůně , která se linula po celém baráku a také nehorázný řev mého přítele. Kopla jsem do sebe zbytek čaje a ještě jednou jsem si vydechla. Šla jsem po schodech a najednou jsem na něco šlápla, spíš do něčeho.  Byl to dortík . Malinký roztomilý dortík , který byl na padrť. Sehnula jsem se , že ho uklidím. To co jsem viděla mě na tolik vyděsilo, že jsem rychle seběhla do obýváku a vzala telefon.

 Vytočila jsem číslo mé sestry a v koutku duše jsem jen doufala , že mi to zvedne. Nic !! Prý nedostupná ne to nesmí ona mi to musí zvednout. Znovu jsem vytáčela její číslo .... jednou , dvakrát , třikrát po čtvrté jsem se už málem rozbrečela najednou se z mobilu ozval její hlas. Vystrašeně jsem jí hodlala říct co se momentálně stalo. ,, Gól zlato je tam gól jó " Moje tváře zrudly a začala jsem mít sto chutí mu to vypnout ,,  laskavě si to dej potichu a drž chvilku ZOBÁK ". 

,, Max díky bohu si mi to zvedla. prosím tě nevycházejte dnes z chaty a zamkněte se , zatáhni žaluzie a v žádném případě nevycházej  dnes z té  chaty. Mám tě ráda a nechci o tebe přijít. Jó a užijte si výlet" . Chvilku jsem počkala co z Max vyleze , ale to už bylo moc ... ,, Nazdar , tvá sestra by si měla také dávat pozor na dveře. Dneska jim to spolu tak sluší .... udělej jeden špatný krok a to co by se stalo, tak to nebude v žádném případě hezké. Všechno vidím MRCHO tvoje noční můra ....  - TO .  

Položila jsem telefon a začala jsem brečet.  Moje pěst se ocitla v studené zdi.  Dostala jsem záchvat. Mojí rodině se už ubližovalo dost a nepotřebuji aby se v tom pokračovalo. Toby okamžitě přiběhl a začal se vyptávat. Nic jsem mu neřekla. Chytla jsem se ho kolem krku a přitiskla si ho na svou hruď. Odnesl mě na gauč a zabalil mě do peřiny. Jeho přenádherné oči byly tak utrápené, ale přitom věděli co dělat. Sedl si vedle mě na gauč a přepnul jeho zápas na Titanic. Přitulil se a podal mi popcorn , který mě donutil vstát od mého okna. Samozřejmě než se stalo to co se stalo. 

 V tom koláčku byla fotka , která byla focena dnes ... byl to pohled z lesa , ale byla tam Max a Kristian a ještě na té fotce byl nůž.  Moje pocity při sledování Titanicu se trochu uklidnili. Ten film jsem milovala. Dokázal mě dostat do pohodové nálady , ale teď?! Vím , že to Tobyho nebaví a dělá to jen kvůli mně . ,, Je to strašná stračka. Nechápu jak jsem to mohla mít ráda" Samozřejmě se to neobešlo bez divného pohledu od mé lásky , ale co. 

* * * 

Musela jsem jít znovu do sprchy , abych se trochu probrala.  Miluju horkou vodu. Když jsem se už dokopala k tomu , že by bylo dobré vylézt ze sprchy a jít do postele nečekalo na mě hezké překvapení. Na skleněných dveří od sprchy bylo něco napsáno. Cituji ,, No vidíš , že dokážeš být hodná mrcha. Musím říct , že takovouhle úžasnou postavu jsem dlouho neviděl.  Měla by si jít zkontrolovat svého miláčka .... jestli na tom gauči vůbec dýchá. - TO  

Rychle jsem to smazala. Chytla jsem ručník a utíkala jsem za Tobym. Moc jsem se o něj bála , už jsem pochopila , že ten člověk co to píše je psychopat. ,, Broučku prober se , žiješ ?!Řekni něco ?!!!)  zjistila jsem , že dýchá. Šla jsem do kuchyně a nalila jsem do skleničky ledovou vodu. Trochu jsem si odpila a šla jsem ke gauči. Bože spí jak miminko , no co no jeto jen voda.  

,, Ty vole co děláš ?! Já chci spát a ty mě..... dobře ...chápu už jdu do ložnice. " 

Nevěřím vlastním očím , ale tak dobře. To co jsem chtěla tak jsem dostala. Vypnula jsem televizi , ale někoho jsem viděla venku. Rychle jsem utíkala zamknout dveře. V tom momentu mi došlo o co jde. Vzala jsem tužku a papír. ,, Tak tedy - TO co po mně chceš ?! Nech mojí rodinu na pokoji. Nic jsem nikomu neřekla , ale tohle je vážně hodně. Jak sis mohl dovolit mě špehovat ve sprše ?! Dobře nechme tak. Chci vědět co do prdele po mně chceš !".  

Otevřela jsem okno a hodila to ven.  Rychle jsem zavřela a zamkla ho. Šla jsem zablokovat , abych byla v klidu.  Moje kroky mířily do postele.  Konečně jsem přistála v peřinách tak hodně jsem se nikdy netěšila do postele , ale to se vsákne. 

* * * 

Tak jo. Je 5 hodin ráno a já nemůžu spát. Nelíbí se mi už jen ta představa , že jsem se probudila o dvě hodiny dřív jak jsem měla. Bože tady je zima jako ..... rozsvítila jsem lampičku a koukám , že je otevřené okno. Vážně ?! Já jsem si myslela , že jsem ho zavřela no nevadí. Vstala jsem ze zateplené postýlky a šla jsem zavřít to proklatý okno. Ne to ne ..... v okně byl daný další list.  Vzala jsem ho a rychle jsem zavřela okno a vlezla jsem zpět do brlohu.  Mám smíšené pocity a nevím jestli ho má otevřít. Vzal to čert . Sebrala jsem svou odvahu a otevřela ho . 

,, Ale ty toho pro mě děláš dost. Stačí se jen podívat a vidím. Mohla by si spoustu věcí , které by mě přesvědčili o mém příštím konáním. Takže jestli nechceš aby se něco stalo tvé sestře tak poslouchej. Když budu chtít můžu vše. Dnes večer Toby přijde pozdě z práce. Když dorazíš ty domu tak si půjdeš dát sprchu a necháš odemčeno. Já se dostanu všude , i když by si nechtěla.  Až uslyšíš vrznutí kliky ... jsem to já. Nebudeš se bránit jasný ?! Budeš moje loutka se kterou si budu hrát. Dnes hrát! A nic nebudeš moc dělat. Tohle jsou mé první pokyny pro dnešek. Jestli nechceš aby tvá sestra následovala Tomiho tak žádné výmluvy. - TO "

No to se snad posral ne ?! .......

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life, love , disappointment and deathWhere stories live. Discover now