Pravé Kamarádství ?

7 1 0
                                    


Dnes jsem za dveřmi našeho pokoje slyšela jak se Kat baví s nějako osobou která jí evidentně byla velmi blízká.To, co říkala mě překvapilo. Stále se stýká s Harrym a chce si to malé co čeká nechat. To jsem vážně nečekala , ale je mi po tom hovno.Nikdy bych neřekla , že zrovna ona ...... si to nechá, ale stejně bude plnoletá než to přijde na svět. Moje uvažování nad tím to tématem, mě vyrušilo řvaní ze zahrady. Vykoukla jsem z okna a viděla jsem jak se tam někdo připravuje na ,, boj ". Bylo před rvačkou.

Nevěděla jsem kdo to je. Neviděla jsem dobře, ale jak jsem slyšela jméno Toby a James. Hned jsem věděla o koho jde. Neváhala jsem a šla jsem rychle dolu. James byl o hlavu a půl vyšší jak Toby a to mne velmi zděsilo.Když jsem doběhla na zahradu tak jsem nevěřila svým vlastním očím. Prodírala jsem se davem lidí. Když jsem je viděla ..... chtěla jsem je zastavit .....

,, Sharlot uhni !"

Já :,, kvůli čemu ?"

James:,, Kvůli tobě"

Já: proč kvůli mně ?"

Toby: Stále o tobě básnil a pak na tebe začal nadávat a začal tě urážet. A to jsem nemohl dopustit .... aby na tebe kydal. Však víš , si moje kamarádka a to já prostě nesnáším, když někdo uráží a tak.".

James:,,Neser se do toho ....Je to mezi mnou a Tobym. Tak nás to nech vyřešit."

Tak tohle mě od Jamese překvapilo. Debil jeden .Musela jsem se trochu vzdálit , abych se trochu vzpamatovala. Přede mě si stoupli starší kluci a ještě je v tom podporovali.Když jsem uslyšela , že se začali rvát musela jsem odejít .

Nedalo mi to a musela jsem se aspoň na jedno očko podívat ven. Jak to tam vypadá. Neznačilo to nic dobrého. Připravila jsem na postel obvazy , mastičky, studené obklady , hadřík a ručníček. Tušila jsem , že se něco špatného stane.

                                                                                             * * *

Po hodině jsem vykoukla ven. Už bylo po , ale někdo tam seděl.... teda tak polo-seděl. Šla jsem za ním. Zastavila jsem se ve dveřích a hned mi bylo jasné o koho jde. Toby, byl celý od krve. Krev a modřiny. Přiběhla jsem k němu. Jen se na mě podíval a hned jsem věděla, že mu musím pomoct .Vzala jsem ho do jeho pokoje.

Položila jsem ho na postel. ,, Toby prosím tě, seď a ani se nehni."Vzala jsem hadřík a šla jsem ho namočit .... poté jsem mu otírala jeho obličej a ruce. ,,Toby vysvleč si to zakrvácené a roztrhané tričko prosím ."

Koukl se na mě tak vyděšeně , ale udělal to . ,,Prosím tě , já tě nechci znásilnit".

Začal se smát.  

 Jeho hezký úsměv se mi vždy vryje do paměti. Je tak upřímný , tak sladký. Moje fantazie byla na volné  noze. Chvilkami jsem se i děsila co se mi zase urodí v té mé palici. Stále jsem se na něj koukala a obětovala jsem jeho úsměv. Neumím předstírat úsměvy, takže se nechám vždy strašně lehce prokouknout. Mohu říct, že jsem ráda , že tu jsem s ním a mohu mu tak to aspoň trochu pomoct. 

Toby: ,, já vím , že ne ..... děkuji ti moc , za vše... co pro mne děláš . "

,,Není zač"

Když už jse měla hotovo ... tedy když Toby byl ošetřený ....sedla jsem si vedle něj.

Já:,,Toby , řekni mi pravdu proč si se kvůli mě s tím debilem popral ? a žádné takové , že si mě bránil. Chci slyšet pravdu proč. Jo a ještě jedna věc ..... je ti už dobře ? Nebolí tě něco nebo neutáhla jsem ti něco víc jak jsem měla ?

Toby:, ,Nééé ... vše si utáhla dobře . Neboj nic neškrtí a ani nebolí. Jsi dokonalá "Já:,,Ty si strašnej, co by si neřekl jen proto , aby sis šplhnul . A odpovíš mi na mojí otázku ?"

Cítila jsem takové napjetí, které v té místnosti bylo. Toby ale mlčel a jen se na mě tak hezky koukal. 

Life, love , disappointment and deathWhere stories live. Discover now