Sen

9 1 2
                                    


Jsem v lese. Krásně svítí slunce a zpívají ptáci. Přede mnou je velké jezero a na něm loďka. V té loďce sedí starší pán. Má v ruce kytaru. Začal zpívat mně velmi známou píseň. Naposled jsem ji slyšela od mého bratra. Přicházím k němu blíže a stále se koukám okolo sebe. Jeho zpěv byl tak čistý, procítěný a tak ...... jako od Tomiho. Otočil se na mě a stále zpíval , ale jak mě uviděl tak jeho zpěv začal zeslaboval.

Pod neupraveným vzhledem jsem poznala bratra. Strašně jsem se lekla. Však on je mrtvý. Proč ho teď vidím ....... přece je .... to nejde.

,,Ahoj sestřičko máš úsměv jak sluníčko. Rád tě zase vidím .Nejsem mrtvý jen jsem utekl a teď žiji tady ..... ve svém ,, vlastním světě ". Musel jsem zdrhnout abych se mohl pomstít "

Tak tohle mě vyděsilo ještě více , kráčím pomalu, ale jistě od toho místa.

,, Ne dělám si srandu. Mám tě moc rád ..... chybíš mi...... TAM KDE MĚSÍC ZAPADÁ A SLUNCE VYCHÁZÍ JE PRAVÝ RÁJ A TAM JE MŮJ KRAJ.

Probudila jsem se úplně upocená. Prohmatávám okolo sebe věci a snažím se ještě probrat. Tenhle sen mi nahnal strach. Nevím co mám dělat , ale stále mi na tom  něco nehraje .... Ta věta co mi řekl na konci mi nedávala vůbec smysl , ale stále mi hrála v hlavě. TAM KDE MĚSÍC ZAPADÁ A SLUNCE VYCHÁZÍ JE RÁJ A TAM JE MŮJ KRAJ.

Kde zapadá měsíc ? Kde vychází slunce? Někde se musejí ,, spojit " ... nedává to vůbec smysl. Stále se na to snažím přijít. Co třeba ... nemůže to být nějaká rovnoběžka nebo tak něco. Je to asi pošetilé , ale něco mi říká , že to evidentně v nemocnici na mě nahrály. Přitom ...... není to možné .... však jsme ho pohřbily. Ne to ne ... byl to jen blbý sen, ale začala jsem cítit , že můj bratr žije.

                                                                                      * * *

Toby mě dnes pozval na večeři. Byla jsem moc ráda , ale stejně jsem stále přemýšlela nad tím snem.Musela jsem se jít odreagovat. Vyzvednul mě v 6 hodin . Bohužel jsme mohli jen do malé strouchnivělé restaurace , ale pak jsme zašli k němu na pokoj.

Ten večer jsem si to užila tak moc , jako kdyby to bylo s ním poprvé. Tak přenádherné , vroucné a tolik vášně do toho bylo dáno. Zlepšila se mi nálada . Už jsem nemyslela na ten sen , na bratra ,na tu větu nebo na to místo. Myslela jsem na mého jediného , který ležel vedle mě v posteli a projížděl mi jeho dlaní po celém mém svlečeném těle.

Tenhle večer jsem byla tak uvolněná jako nikdy předtím. Jen jsem ležela a užívala si božský klid co byl v pokoji. Toby mě držel v pevném objetí. Stále mi opakoval čtyři věty: ,, Umět milovat a být milován tou nejcennější osobou na celém světě , je tak nádherný pocit. Ty si ten pocit. Jsi tak nádherná a chytrá. "

Tyhle slova ve mně vyvolali takovou jistotou a tokový klid v mém srdci ... Můžu říct , že vím co to vše znamená. Slovo Miluji Tě je tak silné, krásné a mocné. Dokáže zahřát , ale i moc ublížit.

                                                                                               * * *

Zase se mi zdál ten sen. To samé ...... byla jsem zase totálně mimo. Probrala jsem se úplně mimo a vyděšená ..... Toby se lekl , když jsem začala ječet. Vše jsem mu řekla. Celý den mě držel za ruku. Cítím štěstí , lásku a to , že se mohu svěřit. Vidím , že ho to trápí ......vím , že je to nenormální , ale už si začínám zvykat na to , co se v poslední době děje. . Miluji ho .... a nevím jak mám pobrat tu větu ..... SLUNCE A MĚSÍC ?? .... 

Life, love , disappointment and deathOnde as histórias ganham vida. Descobre agora