Štěstí na tři strany ?

9 2 0
                                    


Když jsem se ráno probudila Toby tu nebyl. Byla jsem překvapená , protože vždy čekal na mě až se probudím. Nic se nějakým způsobem nezměnilo, teda až na to , že mi tu někdo chyběl. Vstala jsem z postele a musela jsem se protáhnout , jelikož mě boleli záda. Po mé slavné ,,rozcvičce" mé kroky zamířily do koupelny , kde se každé ráno odehrává zázrak. Najednou mi někdo zavolal a přerušil mé písničky. Musela jsem vylézt ze sprchy ...... ano byla jsem úplně nadšena.                      Volala mi Max. Moje ruce neváhaly a vzali to , ale má hlava nevěděla.  Ozval se velmi příjemný hlas , který nabíjel vše živé o kolo sebe energií. Moje srdce vědělo , že je to má sestra. Teda nevlastní sestra , alespoň někdo mi zbyl z rodiny.

Max: Ahojky . Neruším ?                                                                                                                                                      

Já: Ne nerušíš Max.                                                                                                                                                                

Max: Super. Hele vím , že budeš asi překvapená a že budeš nejspíš i proti tomu , ale .....No, vem si všechny své věci a dej si je do krabic. Za 20 minut jsem u léčebny. Sharlot propustí tě ! a budeš mít konečně rodinu, kterou si zasloužíš. Teda kompletní rodinu.

Tak tohle mě překvapilo, ale co bude se mnou a s Tobym ? Popravdě  jsem i ráda , že už odsud odejdu. První dva měsíce mě dopovali prášky. Konečně pocítím čerství vánek , dobré jídlo a budu moc chodit kam chci. 

Já : Super, ale ...... ale  já nemohu ..                                                                                                                                

Max : Jak jako nemohu ?                                                                                                                                                    

Já : Mám tu přítele ,  který je pro mne vším a v těch nejtěžších časech mi vždy pomohl. Nemohu odejít bez něj , prostě nemohu. Je to moje zlatíčko a moje láska je k němu obrovská a...                    

Max : Dobře ,dobře .  Chvilku zadrž sestro. On už je plnoletý ne ?                                                                

Já: Ano už je , proč ?                                                                                                                                                    

Max: No proč asi? Může si podat prosbu o to , aby ho propustili a oni udělají pár testů psychologických jako dělali tobě a kdyby ho pustili , tak by mohl jít s námi. Ten barák je dost velký.                                                                                                                                                                                      

Já: Děláš si srandu ? Max tohle to nejhezčí co jsem kdy mohla slyšet od své RODINY. Dobře jdu se obléknout a jdu se balit a musím najít Tobyho abych mu tu novinu řekla. Tak čau.

Hned jsem se obalila ručníkem a vlasy jsem si dala do turbanu. Vylezla jsem z koupelny a rychle jsem si vzala pár věcí co jsem tu měla a utíkala jsem do svého pokoje. A ano všichni se na mě koukali jako na blázna. V životě jsem tak rychle neutíkala. Když jsem doběhla k pokoji , tak jsem se musela rozdýchat.  Vlezla jsem a najednou uvnitř na mé posteli byl rozvalené moje zlato. Koukal na mě jako na svatý obrázek. Začala jsem hned hledat něco na sebe a ano chtěla jsem aby mi to slušelo. Tak přeci Toby musí vidět jakou kočku vlastně po svým boku má. Stále ležel a nemohl se přestat divit co to vlastně dělám. Chvilku mi trvalo než jsem si našla svoje oblíbené šaty a k tomu nádherné lodičky+kabelku.

Life, love , disappointment and deathWhere stories live. Discover now