Nové setkání a stará láska

15 3 1
                                    


Bylo to tak nádherné. Trvá to rok a já mu na 100 % věřím.

Konečně cítím ,,lásku " k někomu kdo mi ji i objetuje. Myslím si , že konečně budu šťastná.

Kat mi začíná dělat radost , ale i starost. Dnes jsem ji vyděla na chodbě ..... našla si nové kamarádky . To mi udělalo vlmi velkou radost. Starost mi dělá , že začala chodit do kanceláře Harryho. Vždy když odchází je taková štastná. Nevím co si o tom mám myslet...... vypadá to , že i ona k němu něco cítí. A ano , jestli jste to ještě nepoznali tak jsem strašně žárlivá. Hodlám si s ní někdy hodit řeč a zjistit vše co je pro mne teď důležité.

* * *

Musím jít za Harrym. Moje včerejší uvažování mě dostalo zas do kolen. Nechápu jak si jen něco takového mohu myslet. Myslím si, že se mi zase objevují moje ,, staré " problémy a skutky které jsem kdysi dělávala.

Musím si vážně s někým popovídat. Vím jak by to mohlo zase končit a to já už nemůžu dovolit. Prošla jsem si peklem , ale každé peklo jednou končí a začíná ráj. Chci se udržet tam kde jsem. Nemohu tomu zase propadnout.Jak nad tím přemýšlím , asi by bylo dobré zajít za Harrym a vše mu říct. Doufám , že dnes neuvidím Kat jak je u něj. Nemám zrovna dobrou náladu .... asi by to nemuselo dobře dopadnout.

Kurva fix tác labrador ...... já to věděla , že tam bude. Musím čekat 15 minut až jí zkončí sezení.

Sedím na chodbě a začínám být dost nevrlá. V tu ránu předemnou zastavil jeden klučina a oslovil mě mojim jménem. Vůbec nevím o koho jde. Představil se jako Toby ...... to jméno jsem už někde slyšela . Zdálo se mi povědomé. Musím říct , že to je vážně hezkej kluk. Potom mi došlo , že ho znám.

Chodila jsem s ním do třídy. Když jsem ho viděla naposled byl takový hodně no .... no . Jen kost a kůže.

Teď ...... no jako wow.

Toby: ,, Ahojky Sharlot ... dlouho jsme se neviděli. Vyrostla jsi do krásy. Moc ti to sluší....... Aa co tady vůbec děláš ? Neříkej mi , že sis taky ublížila jako já.

začala jsem se červenat a evidentně si toho všiml.

Já:,, Ale jako ...... no to je na dlouho. Hodně zjednodušeně řečeno .... no ..... je to z půlky bráchova vina.Do krásy jó? Ty si taky vyrostl do sexy muže Toby. Moc ráda tě tady vidím. Hale a jak dlouho si vůbec v tomhle baráku ? "

Toby: ,,No tak děkuji. Jak dlouho ... tak asi takové dva roky .... necelé. Taky tě moc rád vidím , ale moc se omlouvám už musím jít . Kdyby náhodou sis chtěla popovídat je to číslo 2271. Ahoj . "

Já : ,, PA "

Toby

Ty kráso to je kus ženský. Dneska mi zvedla náladu. Hned bych jí ohnul ..... nebo ..... radši bych si sní něco začal .... . Moc rád bych jí měl u sebe. V 6 třídě jsem jí začal mít velmi rád. No možná i jsem jí miloval. Asi bych měl začít pomalu a nehrnout jí do toho. No nic. Velmi rád jí zase uvidím.

Tak tenhle rozhovor mi zvednul náladu. Já sama nevěřím , že jsem ho vůbec poznala, ale má v těch uplejch džínách hezký zadek. No co .Jsem sice zadaná , ale koukat snad mohu.Tenhle rozhovor mi zkrátil čas čekání na chodbě.

Čekám a stále nic.... už mě to vážně sere. Co tam dělají tak dlouho ?! Prý 15 minut.... je to už 45 minut a stále čekám. Dost ..... jdu se tam podívat co se děje. Nebudu klepat . Sha seber se ... neboj , sice ho podezříváš , ale to nebude zas tak zlé. Tak jo .... jdu.

No to kurva né ! děláte si prdel ? Kurva néééé !!!

To co jsem viděla ...... On se s ní ..... na stole ..... tam co my minule. Zařvla jsem : Ty kurvo jedna ! Ty .... ty děvkaři .... je konec a věř , že sis to fakt hodně posral!

Utekla jsem s brekem. Na pokoj jsem nemohla jít .... holky a Kat co zdrhla z kanclu ... to snad stačí jako důvod. Neměla jsem za kým jít. V tu ránu mě napadlo ..... číslo 2271. Běžela jsem tam.

Otevřel mi nějaký klučina který byl ve spodním prádle .

,, Co tady chceš kotě ?"

,, Je ... je ... je tady Toby ? "

,, Hééj ty vole pojď jsem .... někdo tě chce .... taková kočka , ale brečí "

Přišel ke dveřím a jak mě uviděl hned jsem poznala , že jsem tu vítaná. Pozval mě do pokoje a .... 

Life, love , disappointment and deathUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum