Broken

275 11 0
                                    

Řítíme se do finále, pomalu, ale jistě. ☺️
Celkem se těším, až u tohoto příběhu odkliknu 'dokončeno', protože, jak to pořád omývám dokola, mám už v plánu něco dalšího. 😁
No, tak si užijte další díl. 🤗
A celkem by mě zajímalo, jestli už tušíte, o koho v tomhle příběhu vlastně jde? 😁

___________________


Naproti vlkovi hlavy stála Noah a sledovala ho. Vypadala jak omráčená. „Noah!" zakřičel na ni Stiles, ona se však ani neotočila. Místo toho ho zpozoroval vlk, který na něj ihned namířil pohled. Zavrčel a pak se znovu obrátil k Noah. Chvíli ji sledoval a pak, místo toho, aby pokračoval v cestě, se otočil a zmizel v lese. Noah se skácela k zemi jak hadrová panenka. „Noah!" zakřičel Stiles znovu a rozeběhl se k ní. „Byl sem si jistý, že je to ona.." zašeptal ohromeně Peter. „No očividně není," zamračil se Scott a běžel na pomoc Stilesovi. „Jestli to není ona, tak kdo?" ozval se vedla Petera Derek. „To je dost, že ses ukázal," pronesl sarkasticky Peter jeho směrem. „Mám i jiný starosti než Beacon Hills," protočil oči Derek. „Kdo by to mohl bejt?" přimhouřil Derek oči a sjel pohledem ulici. „No .. můj jediný typ byla ona. Sme tam, kde sme byli," máchl Peter rukama.

„Noah, prober se," zatřásl s ní Stiles. „Haloo, no tak." „Stilesi, akorát ji ublížíš, když s ní budeš takhle třást," přiběhla Lydie. „Co jí udělal?" zakňučel Stiles a pozoroval Lydii, jak zkouší její životní funkce. „Vypadá, že je v pořádku Stilesi," snažila se ho uklidnit Lydie. „Neřekl bych," přišel k nim Scott a poukázal na pramínek krve, který Noah vytékal z ucha. „Vem ji, odvezeme ji do nemocnice," řekla Lydie a dloubla do otřeseného Stilese.
...
Ticho v pokoji přerušovalo jen pípání nemocničníh přístrojů. Stiles seděl na křesle u postele, v které ležela Noah. Scott stál spolu s Lydii za ním. "Měla by být v pořádku," otevřely se dveře a vstoupila Scottova máma. "Všechny testy má negativní, proč se ji spustila krev z ucha nevíme ... měla by být úplně zdravá." Listovala její kartou jestli na něco nezapomněla. "Co se jí stalo?" podívala se na Scotta. "To právě nevíme," odpověděla za něj Lydie. "Když už to vypadalo, že je klid, objeví se taková potvora," povzdechla si Scottova máma. "Běžte domů, tady se jí nic nestane," pohladila Scotta po ruce. "Stilesi, tak pojď, musíš se vyspat," položila mu Lydie ruku na rameno. Ještě chvíli pozoroval spící Noah a pak vstal.
...
Byla skoro půlnoc a ve všech postelích se odehrával stejný scénář. Nikdo nemohl spát, všichni hleděli do stropu a přemýšleli, jestli dokážou démona zastavit nebo jestli je vymaže ze zemskýho povrchu.
...
"Neumřeme," ozval se Derek. "Jak to víš?" zašeptala Lydie, která s prázdným pohledem zírala do stropu. "Vím. Máme tebe, vlakodlaky, pravou alfu, Argenta ... " Derek se v půlce věty zasekl. "Co je?" zamračila se Lydie. "Proto je tady ..." zašeptal Derek. "Přemýšlej, sama Noah říkala, že se o Scottovi ví široko daleko. Co když ... co když je strach pravé alfy a jeho smečky něčím vyjímečný?" "Není strach jako strach?" pozvedla Lydie obočí. "Myslím, že Scottův strach by mu dodal neuvěřitelnou sílu. Dokázali ste porazit všechno co vám vešlo do cesty a pokud by vás on vyděsil, ten strach by byl vyjímečný. Byl by hrozně silný," díval se Lydii upřeně do očí. "Dereku, báli sme se, všichni, mockrát," snažila se ho přesvědčit o opaku. "Ale vždycky ste zvítězili. Sem si jistý, že teď už se Scott vrhá do boje s menším strachem, než kdy před tím, i ty se už nebojíš svých schopností. Proto je váš strach tak cenný." Lydie stála jako opařená. Začalo jí to dávat smysl.
...
"Scotte, mám strach," zašeptala Malia. "Já vím, já taky," odpověděl šeptem Scott. "Co když ho nezastavíme?" špitla opět Malia. Scott jen mlčel. Neznal odpověď na její otázku. Dlouho si nebyl takhle nejistý a to ho ničilo. Nevěděl, jak najít démona v lidské podobě, nebyl si ani jistý, že se k ní Stiles dostane živý a že šíp z Nemetomu bude fungovat. "Nezastavíme ho," zašeptala Malia.
...
Prázdnou ulici osvětloval jen měsíc, pouliční lampy byly už zhasnuté. Měla na sobě velkou černou mikinu s kapucí a zmateně koukala všude kolem sebe. Lehce mrholilo a byla jí zima. Konečně ten dům našla a zaklepala na jeho dveře. Nic se nedělo. Zabouchala znovu a silněji. Začala ji přepadat panika a rychle bušila do dveří. Z druhé stany uslyšela, jak běží ze schodů. Ulevilo se jí, když ho spatřila mezi dveřmi. "Noah, Panebože, máš být v nemocnici!" vyjekl. Stála tam před ním, mokrá od jemného deště a celá se třásla. Měla unavené oči a pobledlou tvář. "Potřebuju pomoct, Stilesi," zašeptala.

WOLF - Teen Wolf vol. 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat