Impossible

256 12 1
                                    

Ahojte! :)
V první řadě chci poděkovat za hvězdičky a komentáře, ale samozřejmě i za každé přečtení, vždycky mě to moc potěší. ☺️
Užijte si další díl. 🤗
_______________

"Stilesi..." uslyšel šepot. Stál uprostřed lesa a netušil, jak se tam dostal. Rychle se začal otáčet kolem sebe. Nikde ani noha, ani list se nepohnul. „Scotte?" zakřičel. Odpověděla mu jen jeho ozvěna. Vydal se po úzké cestě houštím. V dálce uviděl ostré světlo a musel si rukou zakrýt oči. Šel mu naproti až se les kolem něj vytratil a Stiles zůstal stát jen v prázdnu. „Stilesi.." uslyšel znovu ten hlas. 'Co se kurva děje,' běželo mu hlavou. Najednou v něm hrklo. Naproti němu seděl černý vlk. Vypadal jako úplně obyčejný vlk, ne jako ten, co jim teď běhá po lese. Díval se na něj klidnýma očima, jen sem tam pomalu mrknul. Stiles natáhl ruku a začal se k němu přibližovat. Těsně před tím, než se ho dotkl, se mu jakoby zastavilo srdce. Vlk zavřel oči, nechal se pohladit a Stiles si oddechl. Neměl absolutně tušení, co se děje a kde je. Z ničeho nic vlk otevřel oči, vstal a obešel ho. Stiles se za ním díval a zrak mu spočinul na dívce, vedle které se vlk zastavil. Neviděl ji do tváře, dokázal jen zpozorovat vlčí hlavu na té její a kožešinu, kterou měla přes ramena. „Kdo jsi!" křikl na ni a vydal se jejím směrem, ale jakoby běžel na místě, k dívce se nedokázal přiblížit. „Nech mě ti pomoct!" křičel dál. „Mrzí mě to.." zašeptal dívčí hlas a před Stilesovýma očima se objevila vrčící hlava vlčího démona. Oči mu zářili a otvíral tlamu, aby mohl kousnout a vrhnul se po Stilesovi. S křikem se probudil.

Hodiny ukazovaly 06:30 a začalo vycházet slunce. Stiles chvíli seděl na posteli a rozdýchával sen. Pořad slyšel ten šepot.
...
Před obědem se sešel se Scottem, aby mu řekl o svém snu. „Vypadá to, že Lydie měla pravdu," konstatoval Scott, když skončilo Stilesovo vyprávění. „Fakt netuším, jak mám tu holku najít," promnul si Stiles spánky. Byl unavený a všechno ho štvalo. „Co když je to opravdu Noah?" nadhodil opatrně Scott. „Nezačínej s tím," uchechtl se. „Sama přišla s tím nápadem na šíp. Myslíš, že by nám dala dobrovolně návod, jak ji zabít?" „Co když chce, abys ji zabil?" „Scotte, tohle je šílený. Noah je obyčejnej člověk, stejně jako já. Strávil sem s ní víc času než ty nebo kdokoliv jinej. Je z toho všeho úplně stejně doplašená jako my všichni," rozčílil se Stiles. „Ty ji máš rád," zasmál se Scott a drbnul ho do žeber. Oba se zasmáli. Na chvíli to vypadalo, jakoby tam seděli jen dva bezstarostní přátelé. „Věřím jí, Scotte," pronesl Stiles vážně. „Já vím ... Snad se Peter mílí," poplácal ho Scott po zádech. „Pořád přemýšlím, proč já? Proč si vybrala mě?" zamračil se Stiles. „Na to se asi budeš muset zeptat jí," ušklíbl se Scott a Stiles protočil oči. Najednou se začal zvedat vítr a doběhla za nimi Lydie. „Je tady zase," vydechla, když se zastavila před nimi.
...
Scott, Stiles, Peter a Lydie stáli uprostřed silnice a pozorovali černý přízrak, jak přichází. Ulicí se nesl křik vyděšených lidí. Za nimi zahvízdali brzy a z auta vyskočil Liam. „Není tam, Noah není v hotelu," Liam zněl zadýchaně. „Říkal sem Vám to," zakřičel Peter směrem ke Scottovi a Stilesovi. „Určitě tu někde je..." otáčel se Stiles kolem sebe. „Už se s tím smiř! Tohle je ta tvoje holka!" křičel dál Peter a ukazoval na čím dál většího vlka. Ten se najednou zastavil a sklonil hlavu. „Co to dělá?" zeptal se Liam. Aniž by mu kdokoliv odpověděl, všichni se rozešli jeho směrem, aby zjistili, co se děje. „To není možný," zašeptal překvapeně Peter.

WOLF - Teen Wolf vol. 2Where stories live. Discover now