Let's get started it

320 12 0
                                    

Krásný svátkový den přeji ☺️
Už se dostáváme k té snad zábavnější části, hurá. 😅 A když je dnes ten svátek, možná, možná sem během dne hodím ještě jednu kapitolu. Víte co ... ať se trošku začne něco dít. Protože tenhle díl je o něco kratší...😉
___________________________

Vítr rozfoukával suché listí po silnici a zvedal prach. Ulicí se neslo hluboké vytí a na jejím konci spatřili velkého černého vlka. "Nepřijde vám větší?" zašeptala Malia. Za ní, Scottem a Liamem zaparkovalo černé auto. "Sakra, nějak povyrostl," vyjekl Stiles, když vystoupil z auta. "Co budeme dělat?" "Netuším, fakt nevím, jak ho zastavit," zakroutil hlavou Scott. Uslyšel vedle sebe vrčící Maliu. "Malio," chytil ji za zápěstí. "Nezastavíme ho." "Zkusit to musíme," zavrčela přes zuby a rozběhla se proti vlkovi. "Malio!" křičeli za ní její přátelé. Vlk se na ní dlouze zadíval a zařval. Malia nezpomalovala a vběhla přímo do něj. K jejímu překvapení ním proběhla jako kouřem. Její přátele na ni překvapeně hleděli a ona se otočila za odcházejícím vlkem. Znovu zařval, silněji než předtím, což donutilo všechny, aby si zakryli uši. Jak šel pomalu ulicí, trhaně otáčet hlavou a kolem něj se začal tvořit černý dým. Lidé na ulici křičeli a utíkali do svých domovů. "Tohle není dobrý, zvětšuje se," křikla Lydie. Zastavil se téměř před nimi a hlasitě zavyl. Stiles opět nabil pistoli a postavil se před Lydii. Vlk je všechny sjel pohledem a přeskočil je. Táhl za sebou ohlušujicí vítr, jako silný průvan. Z konce ulice, kde vlk vyšel, se ozval vlkodlačí řev a Scott sebou trhnul. Na druhé straně stál Peter a rozběhl se k nim. Vlk otočil hlavou, naštvaně zavrčel a rozběhl se na druhý konec města. Peter se zastavil u Stilesova auta a naposledy zařval za vlkem. "On se tě bojí?" díval se na něj nevěřícně Scott. "Ona," vydechl Peter. Všichni vyvalili oči.
"Jak je tu dlouho?" zavrčel Peter. "Pár týdnů," zamumlal Liam. "A teď poprvé přišla do města?" přistoupil k němu Peter. "Hele, počkej, jak víš, že je to ona a ne on," chytil ho Stiles za rameno. "Prostě vím, Stilesi," odeskl Peter. "To je moc brzo, moc brzo," mumlal Peter a chodil sem a tam. "Moc brzo na co?" zeptal se Scott. "Petere!" křikl na něj. "Co se stalo? Něco vyjímečného? Na něco ste přišli? Jak ho zničit?" Peter chytil Scotta za mikinu, zněl jak výšinutý blázen. "Proč ste mi nezavolali!?" ozvalo se na nimi. Peter pustil Scotta a otočil se na Noah. "Ty..." zašeptal. "To ty!" zakřičel a rozběhl se k Noah. Kdyby se před ní nepostavil Stiles, skočil by po ní. "Dost!" okřikl Petera. "Je to ona! Určitě je!" křičel Peter. "Viděl sem tě, v Darby, v Gheenu i v Cripple Creek!" Noah se držela Stilese a nechápavě pozorovala Petera. "Není to ona!" zakřičel Scott. "Zachránila nás před tím, pomáhá nám!" "A vy jí věříte?" uchechtl se Peter. "Jo, věříme," ozval se Stiles. Peter se znovu uchechtl. "Ste idoti, nebyla na těch místech náhodou." " A cos tam dělal ty?" přišla k němu Malia. Peter se na ní podíval a pak přejel pohledem i ostatní. "Jasně, vím o co tady jde," poškrabal se na zátylku. "Myslíte, že s tím mám něco společnýho." "A nemáš?" přimhouřila Malia oči. "Ne! Narazil sem na to čirou náhodou. Jo, přiznávám, ze začátku sem s tím měl svoje vlastní úmysli, ale vy netušíte jaká síla je v tom zamčená," ukazoval Peter směrem, kterým se vlk vydal. "Můžeš nám to povyprávět," ucítil Peter na zátylku chladnou hlaveň pistole. "Ty se tu bereš kde?" sykl Peter přes zuby na Argenta, který se z ničeho nic objevil za jeho zády. "Myslíte, že si to nechám ujít?" uchechtl se a schoval zbraň.
...
"Poprvé sem na něj narazil na východě států," začal Peter. "Tenkrát sem netušil, co je zač, pro mě to byl prostě zvláštně silný vlk. Po tom co sem zažil tady mě to nijak nepřekvapovalo ... Tenkrát tam zatratil menší město, až pak sem pochopil, že nejde jen tak o nějakého vlka. Tak sem hledal, po světě, našel jsem spoustu starých šamanů a druidů, díky nic jsem dal dohromady to, co vím." Stoupl si a přešel ke své tašce. "Předpokládám, že něco o tom aspoň víte," otočil se k napjaté skupině, která synchronizovaně přikývla. Peter vytáhl z tašky tlustou knihu a práskl s ní na stůl. "Tak začneme."

WOLF - Teen Wolf vol. 2Where stories live. Discover now