XV. Bolum -Panzehir-

119 3 0
                                    

Ormanin derinliklerinde umutsuzda yuvasindan uzakda cirpinan bir kus gibi raksetmeye basladi elrond. Nasil hatirlayacakti tum olanlari! Nasil!

Yarin sabah thranduilin yanina gitti ve onun ellerinden sikica kavrayip ona sordu

"Hakikaten hiçbir hadiseyi tahattur etmez misinuz lordum?" Diye sordu endiseli gozlerle. Elrond.

"Neyi?" Dedi thraduil.

Elrond mutsuzca kafasini egdi ve thranduilin elini oksamaya basladi.

Elrond mutsuzca kafasini egdi ve thranduilin elini oksamaya basladi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Thranduil urperdi. Elrond ellerini onun kollundan yukari cikarmaya basladi ve omzundan boynunu kavradi. Buyulu gozlerle gozlerinin icine cekti. Thranduil isindi. Kani kaynamisti bu yabanciya.

Elrond Bu sefer onu hayal kirikligina ugratmayacakti! Thranduil elrondun boynuna sarildi. Elrond onun belini kavradi. Kulagina "elrond" diye fisildadi. Bunu oyle buyulu melodik cumlelerle soylemistiki elrond cok etkilendi ve cok buyulendi. 

Thranduilin gozunden

Neden bi anda bu kadar yakinlasmislardi onu tanimiyordu. Ama cok guvenilir biri gibiydi. Dolgun dudaklarina bakti. Icindeki bir yerlerdeki bir yaratikti uyanmisti ve bas kaldiriyordu. Elleri kontrolsuxdu. Elrondun sicakcik elleri cok huzurluydu. Kalp atislari cok hizlanmisti disaridan duyulacak gibi.

Sonra biranda birsuru ani kafasinda raksetmeye basladi. Ceylanlarin olum tohumlarinin gosterdigi aninin merhametten yoksun bir seklinde doldular. Hepsini hatirladi! Bununla vurulmusa dondu.ilk gune gitti. O zamanda vurulmustu ama bacagindan. Simdi kalbindendi. Eros vurmustu onu!

Bu sifali adama hissettigi her seyi hatirladi. Yuzune kibirli bir ifade yerlesti. Elrond bunu tanidi. "O döndü!" Dedi icinden.

Elrondu yataga itti ve sirti koyun yataga kapaklandi. Thranduil uste cikti. "Dua et de canini cok yakmiyim!' Dedi. Elrond "Her şey mükafatına erecek." Dedi ve goz kirpti.

" Dedi ve goz kirpti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Şifalı Eller | ELRONDUILWhere stories live. Discover now